X

Δολοφονία 19χρονου Αλκη: Και η ΕΥΠ στις έρευνες - Θέμα χρόνου η σύλληψη των υπόλοιπων δραστών

Στις έρευνες για τον εντοπισμό όλων των συμμετεχόντων στη δολοφονία του Αλκη μπαίνει πλέον και η ΕΥΠ και θεωρείται θέμα χρόνου το να συλληφθούν όλοι.

Γράφει: TheToc team

Την κάθε λεπτομέρεια που θα μπορούσε να τους οδηγήσει στα χνάρια των υπόλοιπων ατόμων που συμμετείχαν στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη εξετάζουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του OPEN TV, στις έρευνες μπαίνει πλέον και η ΕΥΠ και θεωρείται θέμα χρόνου το να συλληφθούν και οι άλλοι δράστες, από τη στιγμή μάλιστα που έχουν ταυτοποιηθεί. Σημειώνεται ότι υπάρχει και η τεχνολογία που βοηθά στις έρευνες, καθώς τα κινητά τηλέφωνα φαίνεται πως θα "μιλήσουν".

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει και δεύτερη σύλληψη για την υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης

Σημειώνεται ότι οι έρευνες έχουν ανατεθεί σε ανώτατο επίπεδο, στον Διοικητή Βορείου Ελλάδος και όχι σε αστυνομικούς τοπικού τμήματος. Αυτό σημαίνει ότι δόθηκαν και οι δυνατότητες, οι πόροι και η τεχνολογία για να εργαστεί πάνω σε αυτό, εξ ου και η εμπλοκή της ΕΥΠ. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ώρες και ημέρες θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.