Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε πριν λίγο ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές μετά την εμπλοκή του στη δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.
O κατηγορούμενος απολογείται ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας, η οποία χειρίζεται την υπόθεση.
![Δολοφονία Άλκη: Απολογείται αυτή την ώρα ο 20χρονος Αλβανός - Αρνείται ότι μαχαίρωσε τον 19χρονο φοιτητή [εικόνες - βίντεο]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/14/1445f44cc4074e4c8b5360db1f526d74.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Όπως και οι συγκατηγορούμενοι του, οι οποίοι έχουν προφυλακισθεί εισήλθε από την πίσω πόρτα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, κάτω από ισχυρή αστυνομική παρουσία.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 20χρονος Αλβανός θα ισχυριστεί ότι είχε περιφερειακό ρόλο στην υπόθεση, δεν κρατούσε κάποιο αντικείμενο και δεν χτύπησε κανένα από τα θύματα και κυρίως τον Άλκη.
Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο 12ος, οδηγός του VW Polo
Να σημειωθεί πως από το πρωί της Δευτέρας βρίσκεται στα χέρια της ΕΛΑΣ και ο 12ος φερόμενος δράστης της δολοφονικής επίθεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 22χρονο Έλληνα με τα αρχικά Τ.Κ., γεννηθέντα στη Θεσσαλονίκη το 2000, ο οποίος είναι ο οδηγός του Wolksvagen Polo που συμμετείχε στην επίθεση. Να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήκει στο όνομα του πατέρα του.
Αυτή τη στιγμή ο 22χρονος βρίσκεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης,αναμένοντας την έκδοση εντάλματος για τη σύλληψη του, ενώ όπως ισχυρίζεται σε ανακοίνωση η οικογένεια του αρνείται κάθε κατηγορία.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr