X

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Για τέταρτη φορά θα δικαστεί ο Κορκονέας - Νέα αναίρεση από τον Αρειο Πάγο στο ελαφρυντικό του

Ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή και τη δεύτερη αναίρεση κατά της εφετειακής απόφασης ως προς το ζήτημα της αναγνώρισης του ελαφρυντικού του σύννομου βίου στον Επαμεινώνδα Κορκονέα

Γράφει: TheToc team

Για τέταρτη φορά θα δικαστεί ο πρώην ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας για την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, την 6η Δεκεμβρίου 2008. Κι αυτό, γιατί αναιρέθηκε από τον Άρειο Πάγο η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Λαμίας, ως προς το σκέλος της αναγνώρισης του ελαφρυντικού του σύννομου βίου κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσουν τα ισόβια, ποινή η οποία είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας.

Διαβάστε Επίσης

Ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή και τη δεύτερη αναίρεση κατά της εφετειακής απόφασης ως προς το ζήτημα της αναγνώρισης του ελαφρυντικού του σύννομου βίου στον Επαμεινώνδα Κορκονέα. Κατά συνέπεια θα οδηγηθεί εκ νέου, για τέταρτη φορά ο πρώην ειδικός φρουρός ενώπιον των δικαστηρίων, τα οποία καλούνται να αποφανθούν για την αναγνώριση ή μη του ελαφρυντικού στο πρόσωπό του.

Διαβάστε Επίσης