X

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά – Καθηγήτρια 20χρονης Καρολάιν: Ζούσε μια παραμυθένια ζωή [βίντεο]

"Ζούσε μια ζωή παραμυθένια. Τη βλέπαμε να περνάει όμορφες στιγμές με τον σύζυγό της" λέει η καθηγήτρια της 20χρονης Καρολάιν.

Γράφει: TheToc team

Το τελευταίο "αντίο" θα πούνε σήμερα, Παρασκευή 14 Μαΐου, στις 15:00 στην Αλόννησο, ο σύζυγος, οι γονείς, συγγενείς και φίλοι της 20χρονης Καρολάιν.

Η σορός της 20χρονης που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, θα ταξιδέψει από Αθήνα στο Βόλο και από εκεί με πλοίο της γραμμής θα φτάσει στο λιμάνι της Αλοννήσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για την άτυχη κοπέλα μίλησε στον ΑΝΤ1 η καθηγήτριά της Μ. Μαλακασιώτη.

"Ζούσε μια ζωή παραμυθένια"

Η εκπαιδευτικός δήλωσε ότι "είναι μια δύσκολη ημέρα σήμερα γιατί αναγκαζόμαστε να δεχθούμε αυτό το γεγονός που μας έχει σοκάρει".

"Ζούσε μια ζωή παραμυθένια. Τη βλέπαμε να περνάει όμορφες στιγμές με τον σύζυγό της. Σήμερα όμως δυστυχώς ο ένας θα αποχωριστεί τον άλλο" δήλωσε, εμφανώς συγκινημένη η κ. Μαλακασιώτη και πρόσθεσε:

"Ήταν φίλη με όλους, ήταν η καρδιά της παρέας. Ήταν ένα παιδί που κατάφερε να πετύχει τους στόχους της, λες και ήξερε ότι θα φύγει τόσο γρήγορα από τη ζωή. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε".

Δραματικές σκηνές στο λιμάνι του Βόλου για την 20χρονη - Μεταφέρθηκε στην Αλόννησο

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο λιμάνι του Βόλου, όταν έφτασε η σορός της άτυχης 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, προκειμένου να μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής για την Αλόννησο, όπου σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της.

Η τραγική μητέρα, μία φίλη της 20χρονης και ελάχιστοι συγγενείς συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας, που έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο από τα χέρια ληστών, μπροστά στα μάτια του 11 μηνών μωρού της.

Η μητέρα της, Σούζαν, ντυμένη στα μαύρα και υποβασταζόμενη ανέβηκε στο πλοίο της γραμμής Βόλος – Αλόννησος και απομονώθηκε σε μια καμπίνα.

Διαβάστε ακόμη:

Γλυκά Νερά: Αυτές είναι οι 3 ύποπτες ληστείες που οδηγούν στους δολοφόνους - Ετοιμο το προφίλ των τριών δραστών

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δραματικές σκηνές στο λιμάνι του Βόλου για την 20χρονη - Μεταφέρθηκε στην Αλόννησο [εικόνες-βίντεο]

Δημητρακόπουλος για Γλυκά Νερά: Δύσκολα ένας επαγγελματίας δολοφόνος σωφρονίζεται - Είναι σκουπίδια, τέρατα