
"Είσαι τυχερός που δεν έχω το πιστόλι μου μαζί γιατί το πέταξα, αλλιώς θα σου’ λεγα", είπε εντελώς κυνικά ο 46χρονος δράστης της δολοφονίας ομοεθνούς του στη Ραφήνα, φανερά υπό την επήρεια κοκαΐνης, απευθυνόμενος σε αστυνομικό που τον είχε συλλάβει. Η απειλητική αναφορά του δράστη εξαπολύθηκε όταν ο αστυνομικός τον τραβούσε φωτογραφία προκειμένου να ταυτοποιήσουν ότι ήταν ο αναζητούμενος.
Ο "Μικέλ", όπως ήταν γνωστός στις διωκτικές αρχές, είχε απασχολήσει για εκβιασμούς και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ φημιζόταν για την σκληρότητα στη δράση του. Η υπόθεση της δολοφονίας ξεκινά το βράδυ της Τρίτης όταν ο 41χρονος "Αλτίν" θα είχε συνάντηση με τον 46χρονο δολοφόνο του και δύο ακόμη άτομα. Τον παρέλαβαν με αυτοκίνητο, και στην πορεία ο δράστης πυροβόλησε το θύμα του. Το θύμα επικοινωνεί με την γυναίκα του αναφέροντας: "Μόλις με πυροβόλησαν. Έλα να με βρεις με το gps του κινητού". Η σύζυγος ωστόσο ενημέρωσε τις αρχές το πρωί της επόμενης ημέρας και ξεκίνησαν οι έρευνες εντοπισμού του.
Αρχικά βρήκαν το κινητό του θύματος, με ίχνη αίματος πάνω του και αρκετές ώρες αργότερα βρήκαν τον ίδιο νεκρό μέσα σε αμπελώνα. Το θύμα φαίνεται να επιχείρησε να βρει βοήθεια αλλά κατέρρευσε. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το θύμα να ζούσε αρκετές ώρες μετά τον τραυματισμό του, κάτι που θα αναδείξει η νεκροτομή και ο προσδιορισμός του χρόνου θανάτου του από τον ιατροδικαστή. Η σύζυγός του ανέφερε στους αστυνομικούς ότι θα πήγαινε να συναντήσει έναν άνδρα τον οποίο κατονόμασε. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και εκείνος στην κατάθεσή του ανέφερε ότι το θύμα είχε συνάντηση με τον "Μικέλ".

Το πρωί της Παρασκευής, μία γυναίκα, ιδιοκτήτρια σπιτιού στα Γλυκά Νερά, που το νοίκιαζε Airbnb, στον 46χρονο δράστη, επικοινώνησε με την αστυνομία, αναφέροντας ότι ο ενοικιαστής είχε έρθει σε "κακή κατάσταση" στο σπίτι και δεν άνοιγε την πόρτα. Οι αστυνομικοί έφθασαν εκεί, όπου βρήκαν τον 46χρονο υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, χωρίς να έχει επικοινωνία μαζί τους. Λίγο αργότερα ταυτοποίησαν ότι ήταν ο αναζητούμενος για την δολοφονία του ομοεθνή του. Λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα δύο ακόμη άτομα, που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο του δράστη μαζί με το θύμα. Ο Εισαγγελέας μελετώντας τα στοιχεία της δικογραφίας τους, έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος τους για συνέργεια σε ανθρωποκτονία. Στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν ίχνη αίματος και ένας κάλυκας πυροβόλου όπλου.
Η σύζυγος του θύματος υποστήριξε ότι ο σύζυγός της και ο δράστης είχαν διαμάχες για τη διαχείριση ενός Airbnb στην Αρτέμιδα. "Ό,τι συνέβη δεν έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών όπως ακούστηκε, αλλά για περιουσιακά στοιχεία. Υπάρχει ένα σπίτι στην Αρτέμιδα που βρίσκεται πάνω στη θάλασσα και το κόστος του είναι δύο εκατομμύρια ευρώ. Μας έχουνε κάνει μηνύσεις για αυτό το σπίτι και στο τέλος τον καθαρίσανε. Για αυτό το σπίτι που δεν είναι και δικό μας, για Αirbnb μου το δώσανε να το δουλέψω" ανέφερε η σύζυγος του θύματος. Ωστόσο αξιωματικοί της αστυνομίας εκτιμούν ότι οι διαφορές ανάμεσά τους προέρχονταν από αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr