Follow us

Δολοφονία στον Γέρακα: Εριξαν 40 σφαίρες σε δέκα δευτερόλεπτα - Η Greek Mafia και οι έρευνες στο παρελθόν του θύματος

Πυροβόλησαν περισσότερες από 40 φορές, μέσα σε λιγότερα από 10 δευτερόλεπτα, για να... βεβαιωθούν ότι πέτυχαν το στόχο τους και εξαφανίστηκαν.

Γέρακας

Συνολικά 45 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν οι πληρωμένοι δολοφόνοι να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του 38χρονου πρατηριούχου το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Πυροβόλησαν περισσότερες από 40 φορές, μέσα σε λιγότερα από 10 δευτερόλεπτα, για να... βεβαιωθούν ότι πέτυχαν το στόχο τους και εξαφανίστηκαν από το σημείο μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, 20 από τις σφαίρες των δύο πολεμικών καλάσνικοφ, έπληξαν τον 38χρονο σε διάφορα σημεία του σώματος του και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Τα τουλάχιστον 5 μέλη της εκτελεστικής ομάδας, έχουν αποτυπωθεί σε βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, να κινούνται στην Αττική οδό, λίγα λεπτά μετά τη δολοφονική επίθεση και αφού έχουν εγκαταλείψει και κάψει το όχημα τους.

Οι κακοποιοί φαίνεται ότι χρησιμοποιούσαν μηχανές μεγάλου κυβισμού, που προσομοίαζαν με αυτές των αστυνομικών, ενώ είχαν παραποιημένες πινακίδες που αντιστοιχούν σε άλλου τύπου μοτοσυκλέτες. Οι αρχες συνεχίζουν να εξετάζουν υλικό από κάμερες της Αττικής Οδού, για να διαπιστωθεί ποιά έξοδο χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Διαβάστε Επίσης

"... δεν υπέκυψε σε εκβιαστές και σε ανθρώπους του υποκόσμου, σε πρόσωπα δηλαδή που καταδιώκουν εδώ και χρόνια τον Γιώργο και ολόκληρη την οικογένεια μας, επειδή δεν ενέδωσε, δεν συμβιβάστηκε και δεν δέχθηκε να γίνει μέρος ενός παράνομου κυκλώματος". Με αυτά τα λόγια, η οικογένεια του 38χρονου πρατηριούχου, που έπεσε θύμα εκτέλεσης το περασμένο Σάββατο στο Γέρακα, μιλά ανοιχτά για εκβιασμούς και κυκλώματα στον χώρο της διανομής καυσίμων, ζητώντας από αστυνομία και δικαιοσύνη, να εξιχνιάσουν την άγρια δολοφονία. Περισσότερες απαντήσεις, ενδεχομένως να προκύψουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τη "σάρωση" των επικοινωνιών στην περιοχή τα κρίσιμα χρονικά διαστήματα, πριν και μετά την εκτέλεση. Μέσα από τις κεραίες εκπομπής των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας οι αρχές θέλουν να διαπιστώσουν αν υπήρχαν τυχόν επίμαχες συνομιλίες, που θα "προδώσουν" τους δράστες.

Αρμόδιοι αξιωματικοί εκτιμούν ότι η δολοφονία σχετίζεται με το παρελθόν του θύματος και τις διαφορές που ενδεχομένως ανέκυψαν στο πλαίσιο της επικυριαρχίας στη λαθρεμπορία και νόθευση καυσίμων, δραστηριότητες που έχουν εντάξει στο "ρεπερτόριο" τους ομάδες της λεγόμενης GREEK MAFIA. Σε αυτές τις εκτιμήσεις των αρχών, αλλά και στις πληροφορίες για το "ανήσυχο" παρελθόν του 38χρονου, απαντά η οικογένεια του θύματος, με δήλωση της. "Ο Γιώργος υπήρξε πάντοτε έντιμος. Είναι εντελώς ψέμα και εντελώς άδικο να προσπαθούν να τον εμπλέξουν, και μάλιστα, μετά την άνανδρη εκτέλεση του, σε διάφορα αστυνομικά σενάρια", αναφέρει χαρακτηριστικά η οικογένεια του πρατηριούχου. Ο πατέρας του 38χρονου, αναμένεται να κληθεί για κατάθεση στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, σε μια προσπάθεια να σχηματιστεί μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το αν το θύμα είχε δεχτεί απειλές στο πρόσφατο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν βενζινάδικο ιδιοκτησίας του 38χρονου, είχε γίνει στόχος αγνώστων που είχαν εκτοξεύσει χειροβομβίδα. Το 2014, το θύμα είχε κατηγορηθεί ως μέλος της ομάδας εκβιαστών του Μανώλη Καραγιάννη, γνωστού με τα προσωνύμια "Σαμπρέλας", "Καράφλας" ή "Νταίζη", που δολοφονήθηκε, το 2018 στο Παλαιό Φάληρο. Το 2015 σε πάρκινγκ που διατηρούσε συγγενικό πρόσωπο του θύματος, στον Κορυδαλλό, είχαν εντοπιστεί χειροβομβίδες, ένα υποπολυβόλο, πιστόλια και σφαίρες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δύο χρόνια πριν, σε έλεγχο των αρχών σε άλλο πρατήριο ιδιοκτησίας του 38χρονου είχαν διαπιστωθεί οικονομικές απάτες που σχετίζονταν με την χρήση τηλεκοντρόλ σε αντλίες και επιλογή κρυφών δεξαμενών νοθευμένων καυσίμων.

Διαβάστε Επίσης

"Έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και η Δικαιοσύνη δεν έχει ασχοληθεί με το παιδί μας, ούτε είχε ποτέ δικαστεί για τα διάφορα φαντασιακά που άκριτα και ανέλεγκτα προωθούνται από διάφορα μέσα. Επίσης, έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία και τους Αξιωματικούς της, ότι θα διαλευκάνουν το έγκλημα άμεσα. Ότι θα ανακαλύψουν και τους φυσικούς, και τους ηθικούς αυτουργούς της άνανδρης εκτέλεσης του παιδιού μας", αναφέρει σε άλλο σημείο της επιστολής η οικογένεια του πρατηριούχου, τονίζοντας ότι "έχουν υπάρξει βαριά εγκλήματα που έχουν μείνει ανεξιχνίαστα, ότι ίσως κάποιοι να μην έκαναν αρκετά καλά την δουλειά τους, και ότι δεν θέλουμε το έγκλημα κατά του παιδιού μας να γίνει ένα από αυτά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Σύντομα όλοι θα μιλούν για μια Καμηλοπάρδαλη στα Εξάρχεια: Ποιο είναι το νέο cool wine bar της γειτονιάς

Το ολοκαίνουργιο "Ζιράφ", το cool wine bar των Εξαρχείων μιλάει τη γλώσσα της πόλης: street και comfort, αλλά με τεχνογνωσία που κερδίζει με ειλικρινείς και σημερινούς όρους.

ΙΣΟΒΙΤΗΣ 25 Σεπ 2025 | 12:50

Ρόδος: Ο 25χρονος δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη καταδικάστηκε για τροχαίο με αθλητή

Το τροχαίο, αν και μικρότερης βαρύτητας, θεωρήθηκε ενδεικτικό της συμπεριφοράς του ενός εκ των δύο δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη.

ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ 24 Σεπ 2025 | 15:39

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 50χρονος αδελφοκτόνος - Δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος

Ο κατηγορούμενος φέρεται να απολογήθηκε πως θόλωσε εν μέσω έντονης συναισθηματικής διαταραχής μετά από δύο παρατηρήσεις που του έκανε το θύμα σε έντονο ύφος για ζητήματα καθαριότητας

ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ Η ΔΙΚΗ 24 Σεπ 2025 | 11:46

Θεσσαλονίκη: 52χρονη κατηγορείται για τη δολοφονία του 60χρονου συζύγου της με υδράργυρο

Τον Ιανουάριο η δίκη της 52χρονης που διώκεται για τη δολοφονία του 60χρονου συζύγου της με υδράργυρο, στη Θεσσαλονίκη.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 24 Σεπ 2025 | 09:25

Θεσσαλονίκη: Απολογείται στον ανακριτή ο 50χρονος αδελφοκτόνος - Σήμερα η κηδεία της 59χρονης

Σήμερα η κηδεία της 59χρονης γυναίκας που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του αδερφού της.

ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ 22 Σεπ 2025 | 23:01

Αυτή είναι η χήρα του Τσάρλι Κερκ, Έρικα: Η πορεία της από το μπάσκετ, στο μόντελινγκ και ο νέος της ρόλος [εικόνες - βίντεο]

Ποια είναι, όμως, η Έρικα Κερκ; Πώς γνώρισε τον σύζυγό της και τι δήλωσε μετά τον θάνατό του;

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22 Σεπ 2025 | 17:54

"Θόλωσα γιατί μου έκανε παρατήρηση για την καθαριότητα": Η ομολογία σοκ του 50χρονου που σκότωσε την αδερφή του

Ισχυρίστηκε ότι η ψυχική φόρτιση αλλά οι αλλεπάλληλοι καβγάδες που είχε με την 59χρονη αδερφή του ήταν η βασική αιτία που τον ώθησαν να της αφαιρέσει τη ζωή

ΣΤΟ STAR 22 Σεπ 2025 | 15:21

Αδελφοκτονία στη Θεσσαλονίκη: "Μας τυράννησε πολύ - Τον βασάνισε" - Ο πατέρας της 59χρονης στηρίζει τον γιο του

"Ήταν πολύ δύσκολος χαρακτήρας. Ήταν αγχωτική και σου μετέδιδε το άγχος της - Τηλεφωνούσε στον αδερφό της πρωί, μεσημέρι, βράδυ, αγανάκτησε" αναφέρει ο πατέρας δράστη και θύματος

ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22 Σεπ 2025 | 09:09

Αδελφοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο της 59χρονης μέσα από το νοσοκομείο - "Έτυχε να λείπει ο αγαπημένος μου αδερφός..."

Σοκ προκαλεί η δολοφονία της 59χρονης από τον ίδιο τον αδερφό της το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ 21 Σεπ 2025 | 23:43

Οι τελευταίες στιγμές του Τσάρλι Κερκ - Μιλά η χήρα του: "Η σφαίρα τον χτύπησε, ανοιγόκλεισε τα μάτια του και βρέθηκε στον παράδεισο"

"Ο Κύριος μου δίνει δύναμη" είπε σε συνέντευξή της η Έρικα Κερκ - Μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του συζύγου της

«ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΥΘΟ» 21 Σεπ 2025 | 21:08

Live η τελετη για τον Τσάρλι Κερκ: Χιλιάδες άνθρωποι στον τελευταίο αποχαιρετισμό στην Αριζόνα - Στο στάδιο και ο Ντόναλντ Τραμπ

Κατάμεστο το στάδιο των Arizona Cardinals στο Φοίνιξ της Αριζόνα για τον τελευταίο αποχαιρετισμό στον Τσάλι Κερκ - Η εκδήλωση έχει τίτλο: "Building a Legacy: Remembering Charlie Kirk"

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 21 Σεπ 2025 | 12:55

Αδελφοκτόνος Θεσσαλονίκης: "Τώρα συνειδητοποιώ τι έχω κάνει" - "Ηταν πάντα δίπλα της", λέει οικογενειακή τους φίλη

Προθεσμία για την Τετάρτη πήρε ο 50χρονος άνδρας που ομολόγησε την δολοφονία της 59χρονης αδερφής του, μέσα στο σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη.

21 Σεπ 2025 | 08:29

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η στυγερή δολοφονία της 59χρονης από τον αδελφό της - Το σημείωμα που άφησε ο δράστης

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την αδελφοκτονία που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου.

ΦΡΙΚΗ 19 Σεπ 2025 | 23:14

Νεκρός ο Αμερικανός πρώην στρατιώτης που είχε δολοφονήσει τις τρεις κόρες του - Πού βρέθηκαν τα λείψανά του

Η αστυνομία αναζητούσε τον Τράβις Ντέκερ από τότε που οι αστυνομικοί βρήκαν το τηλέφωνό του και τα πτώματα των κοριτσιών του, Πάιτιν, Έβελιν και Ολίβια, (9, 8 και πέντε ετών) σε κάμπινγκ στις 2 Ιουνίου

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ EMAIL 18 Σεπ 2025 | 22:56

Steven Cook: 20 χρόνια μετά και 8 από τον εντοπισμό της σορού σε πηγάδι η δίκη για τη δολοφονία που "στοίχειωσε" στα Μάλια

Η δικαιοσύνη "στέλνει" σε δίκη για την ανθρωποκτονία 38χρονο Βρετανό με αφορμή email της πρώην συζύγού του

ΓΙΑ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 17 Σεπ 2025 | 13:36

Διακόπηκε η δίκη του συζυγοκτόνου στο Μενίδι - Είχε μαχαιρώσει τη 40χρονη μητέρα στη μέση του δρόμου

Η δίκη αναμένεται να διεξαχθεί με πολύ γρήγορους ρυθμούς, καθώς σε σύντομο διάστημα συμπληρώνεται το ανώτατο όριο των 18 μηνών προσωρινής κράτησης του κατηγορούμενου.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΧΕΣ 16 Σεπ 2025 | 21:50

Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον Τάιλερ Ρόμπινσον - Αντιμέτωπος με την θανατική ποινή

Ο Ρόμπινσον αντιμετωπίζει, μεταξύ άλλων, την κατηγορία της διακεκριμένης δολοφονίας, η οποία σύμφωνα με τον νόμο της Γιούτα μπορεί να επιφέρει τη θανατική ποινή.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 15 Σεπ 2025 | 20:16

Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Στον Τάιλερ Ρόμπινσον ανήκει το DNA που βρέθηκε κοντά στο σημείο

Πολλά πειστήρια περισυλλέχθηκαν από την αστυνομία, "μεταξύ αυτών ένα κατσαβίδι, το οποίο βρέθηκε στη στέγη" κτιρίου της πανεπιστημιούπολης της Γιούτα, όπου κρυβόταν ο ένοπλος.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ 15 Σεπ 2025 | 20:13

Βρετανία: 14 χρόνια κάθειρξη στην αριστοκράτισσα και τον σύντροφό της για τη δολοφονία του μωρού τους

Η ανακάλυψη ενός πλακούντα στο αυτοκίνητο που είχαν εγκαταλείψει στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου, κοντά στο Μάντσεστερ, θορύβησε την αστυνομία που άρχισε να τους ψάχνει σε όλη τη χώρα

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ DNA 15 Σεπ 2025 | 17:22

Δολοφονία Κερκ: Το σημείωμα θανάτου του Τάιλερ Ρόμπινσον - "Έχω την ευκαιρία να τον σκοτώσω και θα την εκμεταλλευτώ"

Βρέθηκε σημείωμα με το οποίο ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον προειδοποιούσε για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ - Μίλησε για αυτό ο επικεφαλής του FBI

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 14 Σεπ 2025 | 14:58

New York Times: Ο Ρόμπινσον αστειευόταν στο διαδίκτυο μετά τη δολοφονία του Κερκ - "Το έκανε ο σωσίας μου"

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον αστειεύτηκε ότι ο σωσίας του ήθελε να "τον βάλει σε μπελάδες".

ΣYΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FOX NEWS 14 Σεπ 2025 | 11:06

Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Ο Τάιλερ Ρόμπινσον συζούσε με τρανς σύντροφο - "Είχαν ρομαντική σχέση", λέει το Fox News

Το FBI επιβεβαίωσε ότι ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον είχε "ρομαντική σχέση" με άνδρα που βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής φύλου, σύμφωνα με το Fox News

ΗΠΑ 13 Σεπ 2025 | 15:13

Τσάρλι Κερκ: Οι ακραίες θέσεις για μετανάστες και ΛΟΑΤΚΙ που ενθουσίαζαν τους MAGA και εξόργιζαν τους αντιπάλους του

Ο λόγος του Κερκ, που συχνά ήταν γεμάτος με σχόλια κατά της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και των μεταναστών, προκαλούσε έντονες αντιδράσεις μεταξύ των ανθρώπων.

ΗΠΑ 13 Σεπ 2025 | 12:26

Τσάρλι Κερκ: Κατέρρευσε πάνω στο φέρετρό του η χήρα του – Οι συγκλονιστικές εικόνες που ανέβασε στα social

Η Έρικα Κερκ μοιράστηκε εικόνες και βίντεο από το τελευταίο της αντίο στον Τσάρλι Κερκ.

ΗΠΑ 13 Σεπ 2025 | 09:04

Τσάρλι Κερκ: "Δεν θα αφήσω ποτέ την κληρονομιά σου να πεθάνει" είπε η χήρα του - Το ευχαριστώ σε Τραμπ και Βανς [βίντεο]

Ο Τσάρλι Κερκ ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών, με τη σύζυγό του να αναφέρεται στην αντίδραση της 3χρονης κόρης της το βράδυ της Πέμπτης όταν την ρώτησε: "Πού είναι ο μπαμπάς;".

ΤΙ ΤΟΝ ΩΘΗΣΕ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 12 Σεπ 2025 | 21:11

Δολοφονία Κερκ: Αυτό είναι το προφίλ του 22χρονου δράστη - "Προτιμούσε να αυτοκτονήσει παρά να παραδοθεί"

Ο Τάιλερ Ρόμπινσον, ο 22χρονος που βρίσκεται υπό κράτηση ως ύποπτος για τη δολοφονία Κερκ, είχε εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους, χωρίς όμως να ψηφίσει στις δύο πιο πρόσφατες εκλογές.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 12 Σεπ 2025 | 18:50

Δολοφονία Κερκ: "Ε φασίστα, πιάσε αυτό" - Τι γράφει πάνω στις σφαίρες του όπλου του Τάιλερ Ρόμπινσον

Χλευαστικές φράσεις και στίχους του τραγουδιού "Bella ciao" αναγράφονται πάνω στις σφαίρες του όπλου με το οποίο δολοφονήθηκε ο Τσάρλι Κερκ

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 12 Σεπ 2025 | 15:17

Δολοφονία Κερκ: Συνελήφθη ο ύποπτος, ανακοίνωσε ο Τραμπ - "Ελπίζω να του επιβληθεί η θανατική ποινή"

Όπως αναφέρει το CNN, ένα άτομο βρίσκεται υπό κράτηση και ανακρίνεται σε σχέση με τον θανάσιμο πυροβολισμό του Τσάρλι Κερκ - Ο Τραμπ το ανακοίνωσε στο Fox News: "Τον παρέδωσε κάποιος κοντινός του"

ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ 12 Σεπ 2025 | 14:10

Οργή για τη δικαστή που άφησε ελεύθερο τον δολοφόνο της 23χρονης Ουκρανής στις ΗΠΑ: Είχε αποφυλακιστεί 14 φορές

Οργισμένες αντιδράσεις για τη δικαστή που άφησε ελεύθερο τον δολοφόνο της 23χρονης Ιρίνα - Με μια "γραπτή δέσμευση..."

ΧΑΣΜΑ 12 Σεπ 2025 | 12:03

Ανάλυση New York Times για τη δολοφονία Τσάρλι Κερκ: "Η πολιτική βία βαθαίνει τον διχασμό στις ΗΠΑ"

Οι New York Times, στην ανάλυσή τους για τη δολοφονία του Κερκ καταλήγουν ότι πρόκειται για μια φρικτή έκφανση πολιτικής βίας που βαθαίνει τον διχασμό στις ΗΠΑ.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ 12 Σεπ 2025 | 07:15

Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο του υπόπτου τη στιγμή που διαφεύγει μετά τον πυροβολισμό

Νέες φωτογραφίες και ένα βίντεο του υπόπτου για τη δολοφονία του ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ, δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αμερικανικές αρχές.

ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ 11 Σεπ 2025 | 22:51

Ενισχύονται τα μέτρα προστασίας του Τραμπ μετά τη δολοφονία του Κερκ- Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη από το FBI [εικόνες]

Η τελετή του Πενταγώνου για την επέτειο των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκε σε πιο ασφαλές σημείο, ώστε ο Τραμπ να εκφωνήσει ομιλία

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 11 Σεπ 2025 | 19:00

Δολοφονία Κερκ: Αυτός είναι ο ύποπτος - Χαραγμένα μηνύματα υπέρ των τρανς και της αντιφασιστικής ιδεολογίας πάνω στο όπλο και τις σφαίρες

Οι Αρχές αναλύουν αυτά τα μηνύματα καθώς προσπαθούν να εντοπίσουν τον ύποπτο για τη δολοφονία του ακροδεξιού ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ - Στη δημοσιότητα έδωσε το FBI φωτογραφίες του

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ 11 Σεπ 2025 | 13:58

Τσάρλι Κερκ: Πίσω από τη δολοφονία του "ένα συνονθύλευμα αριστερών αποβρασμάτων", λέει ο Μεντβέντεφ

Η δολοφονία του "δείχνει το βάθος του διχασμού στις Ηνωμένες Πολιτείες" λένε οι Ρώσοι ενώ βλέπουν προειδοποίηση με αποδέκτη τον Τραμπ

ΣΟΚ 11 Σεπ 2025 | 12:09

Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Κάμερα ίσως έχει καταγράψει τον δράστη - Τον πυροβόλησαν την ώρα που μιλούσε υπέρ της οπλοκατοχής

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του ακροδεξιού ακτιβιστή Τσάρκι Κερκ στη Γιούτα - Πιστεύεται ότι πυροβόλησε από ταράτσα - Πώς ξέφυγε.

11 Σεπ 2025 | 11:02

Τζον Λένον: Απορρίφθηκε για 14η φορά η αίτηση αποφυλάκισης του δολοφόνου του - 70 ετών σήμερα

Η νέα αίτηση αποφυλάκισης του Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν, του ανθρώπου που δολοφόνησε το πρώην μέλος των Beatles, Τζον Λένον το 1980 στο Μανχάταν, απορρίφθηκε για 14η φορά.

ΗΠΑ 11 Σεπ 2025 | 10:10

Τσάρλι Κερκ: Ποιος ήταν ο νεαρός ακτιβιστής που δολοφονήθηκε στη Γιούτα - Ακροδεξιός, ομοφοβικός και αντιεμβολιαστής

Μέσω του Turning Point USA, ο Τσάρλι Κερκ προωθούσε συντηρητικές, αντι-woke απόψεις και συνέβαλε στην άνοδο της δημοφιλίας του Τραμπ μεταξύ των νεαρών ψηφοφόρων στις ΗΠΑ.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ Χ 11 Σεπ 2025 | 08:41

Γεωργιάδης για δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Η βία της Άκρας Αριστεράς δυστυχώς είναι παντού και στις ΗΠΑ

"Ο Charlie Kirk πυροβολήθηκε διότι με θάρρος υπερασπιζόταν τις ιδέες του, οι οποίες έρχονταν σε πλήρη αντίθεση με τις κυρίαρχες ιδέες της Αριστεράς" έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ 11 Σεπ 2025 | 07:09

Τραμπ για δολοφονία Κερκ: Ο λόγος της ριζοσπαστικής αριστεράς συνέβαλε σε αυτή τη φρικαλεότητα

"Η κυβέρνησή μου θα βρει όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη φρικαλεότητα και σε κάθε άλλη πολιτική βία, συμπεριλαμβανομένων των οργανώσεων που τους χρηματοδοτούν και τους υποστηρίζουν".

ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ 11 Σεπ 2025 | 06:45

Σοκαριστική δολοφονία του συντηρητικού ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα - Σύμμαχος του Τραμπ

Ο Τσάρλι Κερκ, 31 ετών, συντηρητικός ινφλουένσερ με μεγάλη επιρροή, κήρυκας του τραμπισμού στη νεολαία, σκοτώθηκε από σφαίρα εν μέσω δημόσιας εκδήλωσης.

ΑΠΑΘΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 10 Σεπ 2025 | 13:39

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που η 23χρονη Ουκρανή αντικρίζει τον δολοφόνο όταν ετοιμάζεται να τη μαχαιρώσει

Σοκαριστικό στιγμιότυπο από τη στιγμή που 23χρονη Ουκρανή που έπεσε θύμα αστέγου μέσα σε μετρό στις ΗΠΑ, αντικρίζει τον δολοφόνο της.

ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ 08 Σεπ 2025 | 16:57

ΗΠΑ: Η στιγμή της σφαγής 23χρονης Ουκρανής από 35χρονο σε βαγόνι - Τη μαχαίρωσε πισώπλατα [βίντεο]

Ο 35χρονος δεν γνώριζε το 23χρονο θύμα του στο μετρό της Βόρεια Καρολίνα στις ΗΠΑ

ΕΛΑΣ 03 Σεπ 2025 | 16:25

Άγιος Παντελεήμονας: Συμβόλαιο θανάτου πίσω από τη δολοφονία 47χρονου στη Μιχαήλ Βόδα - Ομολόγησε 27χρονος

Δράστης είναι 27χρονος Έλληνας, ο οποίος, όπως ομολόγησε, πυροβόλησε το θύμα με εντολή έγκλειστου μέλους της αλβανικής μαφίας, λαμβάνοντας ως αμοιβή 15.000 ευρώ.

ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 03 Σεπ 2025 | 10:28

Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του 47χρονου στον Αγιο Παντελεήμονα - 27χρονοι Ελληνες

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η δολοφονία να ήταν αποτέλεσμα πληρωμένου συμβολαίου, ενώ διερευνάται αν η εντολή δόθηκε από γνωστό έγκλειστο στις φυλακές.

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 29 Αυγ 2025 | 12:01

Κωνσταντινούπολη: Η στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης πρώην προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας [βίντεο]

Ο Τουντσάι Μερίτς έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς μέσα σε καφετέρια στην Κωνσταντινούπολη

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ 28 Αυγ 2025 | 08:14

Βόλος: Ξεσπά η αδερφή της 36χρονης για τον γυναικοκτόνο - "Είναι ένα τέρας, εκβίαζε τα παιδιά και τη Μαριόλα"

Στις φυλακές της Λάρισας βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο γυναικοκτόνος του Βόλου. Τον αποδοκίμασαν οι κρατούμενοι κατά την άφιξή του.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 27 Αυγ 2025 | 10:26

Σκύδρα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το άγριο φονικό με αφορμή τα ροδάκινα - Τι συνέβη στο χωράφι

Ο δράστης, που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 72χρονο ισχυρίστηκε πως το θύμα του έκλεβε τα ροδάκινα και μίλησε για τα όσα έγιναν στο χωράφι.

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 27 Αυγ 2025 | 07:01

Σκύδρα: Σκότωσε τον συγχωριανό του και... συνέχιζε κανονικά τη ζωή του - "Είχε εμμονή μαζί του", λέει η σύζυγος του 72χρονου

Έκανε καθημερινά παραγγελία καφέ και… μπουγάτσας, ενώ ήταν στο χωράφι του και διαφωνούσε για την τιμή πώλησης των προϊόντων στον μανάβη του χωριού.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Αυγ 2025 | 21:51

Έγκλημα στη Σκύδρα: Τον σκότωσε γιατί νόμιζε ότι του έκλεψε ροδάκινα - "Είχε φαντασιώσεις συνέχεια, τον έβριζε"

Ο 76χρονος υποστηρίζει ότι θόλωσε και σκότωσε το θύμα γιατί νόμιζε ότι του έκλεβε ροδάκινα - Η οικογένεια του 72χρονου αναφέρει ότι δεν υπήρχε καμία διαφορά μεταξύ τους

"ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ" 26 Σεπ 2025 | 07:55

Αυτός είναι ο 77χρονος που κρατούσε φιάλη με έμβρυο σε φορμόλη - Οικονομολόγος, λογοτέχνης και μεταφραστής

Ο 77χρονος υποστήριξε ότι η φιάλη με το έμβρυο ήταν του παππού του, που ήταν μεγαλογιατρός το 1930 (!), και αποφάσισε να το κρατήσει για… κειμήλιο.

«ΜΑΙΜΟΥ» ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ 26 Σεπ 2025 | 07:21

"Βρήκαμε κι άλλα καλώδια": Πώς μια σπείρα Ρομά εξαπατούσε ηλικιωμένους - Δήλωναν... πυρόπληκτοι για να παίρνουν επιδόματα

Τα μέλη της σπείρας προσέγγιζαν τα θύματά τους όταν γύριζαν στις οικίες τους φορτωμένοι με ψώνια. Προσφέρονταν να τους βοηθήσουν και δήλωναν ότι ήταν υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ.

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ 25 Σεπ 2025 | 07:45

Το βαρύ ποινικό παρελθόν του 24χρονου "Παλαιστίνιου": Δάγκωσε αστυνομικό και φώναζε "Αλλάχου Ακμπάρ"

Ο "πιθανόν" 24 χρόνων άνδρας, είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ληστεία, σωματικές βλάβες, φθορές, απείθεια, αντίσταση, παράνομη είσοδο στη χώρα και απέλαση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ 24 Σεπ 2025 | 06:55

Βοιωτία: "Δεν υπάρχει Γιάννης" - Το μυστήριο με τον συνεργό της 62χρονης που έθαψε τη μητέρα της

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο άνδρας από την Αλβανία που είχε περιγράψει η κατηγορούμενη δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 23 Σεπ 2025 | 07:29

Από χούλιγκαν, εκτελεστικό όργανο της "νέας" Greek Mafia - Ποιος είναι ο 34χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς στο Παγκράτι

Ο 34χρονος εποφθαλμιούσε να γίνει αρχηγός της θύρας 7 του Ολυμπιακού, στη θέση του "Κοντού", ο οποίος κατηγορήθηκε ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που ευθύνεται για τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ 23 Σεπ 2025 | 06:51

Η "ΕΚΑΜ του Ελληνικού FBI" σε 25 καταυλισμούς Ρομά: Θα έχουν ειδική στολή και εξοπλισμό - Ποια θα είναι η δράση τους

Η "ΕΚΑΜ του Ελληνικού FBI", τοποθετείται σε 25 καταυλισμούς, για την αποτροπή της εγκληματικότητας.

TRAFFICKING 22 Σεπ 2025 | 07:53

Υπόθεση μαστροπείας: Πώς ο 42χρονος Joker παγίδευε ευάλωτες γυναίκες - Οι αποκαλύψεις από τα θύματά του

Τέσσερα θύματα του "Joker", του 42χρονου μαστροπού, παραγωγού ερωτικών ταινιών, αποκαλύπτουν νέες πτυχές από την δράση του.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 22 Σεπ 2025 | 07:42

Μοναστηράκι: Συγκλονίζει η 53χρονη που τραυματίστηκε από την πτώση δέντρου - "Εχασα πολύ αίμα, χρειάστηκαν ράμματα στο κεφάλι"

Με την ανήλικη κόρη της ήταν η 53χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε από πτώση δέντρου στην πλατεία Αγίας Ειρήνης το Σάββατο

22 Σεπ 2025 | 07:24

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη στη Βοιωτία: Η 62χρονη διευθύντρια ΚΕΠ έθαψε τη μητέρα της σε στάβλο για ένα επίδομα και μια σύνταξη

Για ένα επίδομα αναπηρίας και μια σύνταξη, έθαψε τη μητέρα της σε ένα στάβλο και επί δύο χρόνια προσποιούταν ότι είναι ζωντανή.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 19 Σεπ 2025 | 07:32

Ο ΕΟΠΥΥ προειδοποιεί για νέα ψηφιακή απάτη από επιτήδειους σε πολίτες - "Μην δίνετε στοιχεία"

Την προσοχή των πολιτών και κυρίως των συνταξιούχων, εφιστά ο ΕΟΠΥΥ, καθώς επιτήδειοι στέλνουν παραπλανητικά μηνύματα με στόχο να αρπάξουν χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ηλικιωμένων ανθρώπων.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 19 Σεπ 2025 | 07:02

Σύλληψη Σέρβου με βαρύ ποινικό παρελθόν: Μαφιόζος και επαγγελματίας δολοφόνος - Η απόπειρα σε βάρος δικηγόρου

Σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης των Σερβικών αρχών - Ανήκε σε οργάνωση που αποτελούσε συνεργαζόμενο παρακλάδι της διαβόητης μαφίας του Κότορ "Καβάτσκι".

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ 18 Σεπ 2025 | 07:56

"Είμαι μέλος του ISIS- Ο Μοχάμεντ μου έδινε 100 ευρώ για κάθε φωτιά που έβαζα", ομολόγησε ο 32χρονος Παλαιστίνιος

Οι αρχές κάνουν λόγο για έναν ασταθή, περίεργο άνθρωπο και χρήστη ναρκωτικών ουσιών.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ 18 Σεπ 2025 | 06:56

Υπόθεση revenge porn: Η καταγγελία πατέρα που "ξεσκέπασε" τον 25χρονο - Παγίδευε ανήλικες μέσω social media

Οι φαινομενικά αθώες συνομιλίες στο TikTok και το Snapchat, "παγίδευαν" ανήλικα κορίτσια στον εφιάλτη της εκδικητικής πορνογραφίας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ 17 Σεπ 2025 | 07:26

Η άρρωστη δράση του 32χρονου εμπρηστή στο Αιγάλεω: Σεξουαλικές επιθέσεις, απόπειρα ανθρωποκτονίας, εμπλοκή σε πυρκαγιές

Ο 32χρονος άνδρας με καταγωγή από την Παλαιστίνη, είχε αποτυπωθεί σε βίντεο την ώρα που έβαζε μια επικίνδυνη φωτιά στο δάσος του Καρέα στις 7 Σεπτεμβρίου.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 16 Σεπ 2025 | 13:38

Συναγερμός στον Ταύρο: Εντοπίστηκαν τρύπες από πυροβολισμούς στα κεντρικά της ΑΑΔΕ [βίντεο - εικόνες]

Η μία οπή βρίσκεται σε παράθυρο πρώτου ορόφου στην πλευρά της οδού Σμύρνης, ενώ η δεύτερη από την πλευρά της Πειραιώς

ΕΥΠ 16 Σεπ 2025 | 07:11

Αποκαλύψεις για τον Τούρκο με τα 12.500 κινητά που συνελήφθη στη Χίο - Οι σχέσεις με την τουρκική μαφία και κυκλώματα μεταναστών

Τα συνολικά 12.500 κινητά τηλέφωνα, δεν έφεραν νόμιμα παραστατικά αγοράς, ούτε άδεια από τις τελωνειακές αρχές για την εξαγωγή τους στην Τουρκία.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 Σεπ 2025 | 10:28

Επεισοδιακή καταδίωξη 16χρονου με κλεμμένη μηχανή στην Καλλιθέα - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Καταδίωξη σημειώθηκε χθες, Κυριακή στις 3.30 μετά το μεσημέρι στην Καλλιθέα, που κατέληξε στη σύλληψη ενός 16χρονου και στον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού.

ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ 14 Σεπ 2025 | 12:34

Καταδρομική επίθεση σε ξενοδοχείο ισραηλινών συμφερόντων στην Ομόνοια - Έριξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα

Άγνωστα άτομα αρχικά εκτόξευσαν μπογιές στους τοίχους και εν συνεχεία ανέγραψαν συνθήματα, όπως "Free Gaza" και " Λευτεριά στην Παλαιστίνη".

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 14 Σεπ 2025 | 08:20

Μύκονος: Επίκεντρο εγκληματικής δραστηριότητας το "νησί των Ανέμων" - "Ροζ κοκαΐνη", μπράβοι, trafficking και διαρρήξεις

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι για ακόμα ένα καλοκαίρι το "νησί των ανέμων", αποτέλεσε επίκεντρο κάθε λογής παράνομης και εγκληματικής δραστηριότητας.

59ΧΡΟΝΟΣ 12 Σεπ 2025 | 09:03

Γκύζη: "Σε έχω σαν τσάι, περίμενε λίγο και θα δεις τι θα κάνω", είπε ο πιστολέρο στον υπάλληλο καθαριότητας

Ο πιστολέρο ενοχλήθηκε από τον θόρυβο του οχήματος κατά την αποκομιδή των σκουπιδιών, έκανε παρατήρηση στους εργαζόμενους και δεν δίστασε να ανοίξει πυρ εναντίον τους.

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ 12 Σεπ 2025 | 07:50

Μαρτυρίες σοκ για τον "Joker": Ο 42χρονος μαστροπός υποχρέωνε κοπέλα να παίζει σε ταινίες πορνό ακόμη και έγκυος

Ο "Joker" προσέγγιζε νεαρές γυναίκες, κυρίως Ελληνίδες, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον μία ανήλικη, οι οποίες είχαν οικονομικά προβλήματα και προέρχονταν από προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ 12 Σεπ 2025 | 06:47

Στη φυλακή ο 20χρονος γόνος επιχειρηματία που τραυμάτισε αστυνομικό σε καταδίωξη - Τι είπε στην απολογία του

Από τη θέση οδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου με το οποίο έκανε κόντρες στους δρόμους της Αθήνας, στη φυλακή οδηγήθηκε ο 20χρονος γόνος επιχειρηματία.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 11 Σεπ 2025 | 07:20

Χωρίς ελικόπτερα έμεινε η ΕΛΑΣ: Καθηλωμένα από την 1η Ιουνίου και τα πέντε που διαθέτει

Η έλλειψη των εναέριων μέσων, προκαλεί επικίνδυνες δυσλειτουργίες στις επιχειρησιακές δυνατότητες της αστυνομίας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ 11 Σεπ 2025 | 07:00

Σάλος με τη σύλληψη του καρδιοχειρουργού για φακελάκι - "Γιατροί στο Ιπποκράτειο βγάζουν έως και 10.000 ευρώ την ημέρα"

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο γραφείο, ακινητοποίησαν τον γιατρό και στη δεξιά τσέπη του παντελονιού του βρέθηκε ο φάκελος, ο οποίος περιείχε τα 3.000 ευρώ.

ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ 10 Σεπ 2025 | 07:37

Καλάβρυτα: Ο ενορχηστρωτής "Τζάκσον", ο κτηνοτρόφος με τα αρχαία νομίσματα και η παγίδα με την τριπλή αγοραπωλησία

Ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου και ο βοηθός του, πωλούσαν τις θρησκευτικές εικόνες έναντι 20.000 € τη μια, ενώ ζητούσαν 50.000 για το κάθε Ευαγγέλιο του 18ου αιώνα.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 10 Σεπ 2025 | 07:15

Νέα έρευνα για εμπλοκή αστυνομικών και δικαστικών στη "μαφία των Χανίων" - Θα μιλήσουν τα κινητά των δύο αδερφών

Η δεύτερη δικογραφία για τους εκβιασμούς, τις δωροδοκίες και τις απάτες της εγκληματικής οργάνωσης, αποκαλύπτουν σειρά από "σκοτεινές" πράξεις, ανοίγοντας το πεδίο των ερευνών.

ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ 09 Σεπ 2025 | 07:45

Μονή Μεγάλου Σπηλαίου στα Καλάβρυτα: Πώς το Ελληνικό FBI ξεσκέπασε τον ηγούμενο - Τα "ραντεβού" και η "παγίδα"

Μια παράνομη αγοραπωλησία 17 βυζαντινών εικόνων και δύο Ευαγγελίων του 18ου αιώνα, έναντι 200.000 ευρώ, οδήγησε στη "φάκα" των αρχών, τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων.

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ 07 Σεπ 2025 | 08:55

Mαφία της Κρήτης: Στο μικροσκόπιο δύο δικαστικοί και δύο αστυνομικοί - Ανοίγει ο κύκλος των ερευνών

Πέντε… συνομιλητές της "μαφίας των Χανίων", μπαίνουν στο μικροσκόπιο των δικαστικών αρχών για ύποπτες πράξεις.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ 06 Σεπ 2025 | 09:00

Λαθρεμπόριο καυσίμων: "Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες" - Ο "Ταρζάν", οι μάνικες και οι αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος

Οι συνομιλίες που "έκαψαν" τα μέλη του κυκλώματος με το λαθρεμπόριο καυσίμων, οδηγώντας στον τερματισμό της παράνομης δραστηριότητας από το Ελληνικό FBI.

ΚΥΚΛΩΜΑ 05 Σεπ 2025 | 07:58

Αρωμα Greek Mafia στους λαθρέμπορους καυσίμων: Με "πασιέντζα" στον υπολογιστή πείραζαν την αντλία και έκλεβαν το 25%

Οι χειριστές του με ένα ειδικό συνδυασμό μέσα από την πασιέντζα, κατέληγαν στο σύστημα εισροών-εκροών και πραγματοποιούσαν ελλειμματικές παραδόσεις.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:45

Κρήτη: Και δεύτερη αποκαλυπτική συνομιλία του μαφιόζου με τον Καμμένο - Τον παρακολουθούσαν με κοριούς επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι "δεν βοήθησε" και "δεν σήκωσε ξανά τηλέφωνο", η επικοινωνία με τον 57χρονο φαίνεται να επιβεβαιώνει το αντίθετο.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 07:44

Κρητική μαφία: "Η προεδρίνα Εφετών μου ζήτησε μια χάρη και της την έφτιαξα", έλεγε ο 57χρονος αρχηγός

Σήμερα οι 48 συλληφθέντες της κρητικής μαφίας, αναμένεται να περάσουν σταδιακά το κατώφλι του ανακριτή, με τις απολογίες να ολοκληρώνονται πιθανότατα την Παρασκευή.

ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ 03 Σεπ 2025 | 07:33

Κρητική μαφία: Πώς εκβίαζαν τον ηγούμενο για το φιλέτο του 1,5 εκατ. ευρώ - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι με τον Καμμένο

Μέσα από το κελί των φυλακών, ο "Πατομπούκαλος", ένας από τους κρητικούς μαφιόζους ομολογεί ότι έβαλε βόμβα στο σπίτι του αστυνομικού που τον είχε συλλάβει. Πώς αποκαλύφθηκε η δράστη της μαφίας των Χανίων.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 02 Σεπ 2025 | 07:40

Μαφία της Κρήτης: Τρεις επιχειρηματίες κι ένας παπάς οι αρχηγοί - Εκβίαζαν ηγούμενο με ροζ βίντεο - 3 εκατ. ο τζίρος τους

Ηγετικό ρόλο στην εγκληματική ομάδα, φέρονται να έχουν δυο αδέλφια που διατηρούν ξενοδοχείο και beach bar στα Χανιά. Ένας ιερέας και ένας ιδιοκτήτης γυμναστηρίου.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 254 26 Σεπ 2025 | 12:08
ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ 26 Σεπ 2025 | 11:39

Αγριο ξύλο σε σχολείο στο Ηράκλειο - Στο νοσοκομείο με οίδημα ένας 12χρονος

Τα δύο αγόρια, συμμαθητές στην Α τάξη σε σχολείο του δήμου Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο Κρήτης, μέχρι πρότινος έκαναν παρέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 26 Σεπ 2025 | 11:34

Αρειος Πάγος για Τέμπη: Τα αιτήματα εκταφής μελετώνται και πρόκειται σύντομα να απαντηθούν

Σύντομα αναμένονται απαντήσεις από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σχετικά με τα αιτήματα εκταφής και ταυτοποίησης σορών θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών.

ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ ΠΟΝΟΣ 26 Σεπ 2025 | 10:44

Θρήνος στην Κίσαμο Χανίων για το 4χρονο παιδί – Πώς συνέβη η τραγωδία με το αγροτικό

Ο θάνατος του 4χρονου αγοριού που παρασύρθηκε χθες από όχημα έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

ΣΤΟ "ΠΡΩΙΝΟ" 26 Σεπ 2025 | 10:41
ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 10:17

Ερχεται έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για την κακοκαιρία - Προειδοποίηση Κολυδά για έντονα φαινόμενα

Μπαίνει για τα καλά το φθινόπωρο από σήμερα, αφού αναμένεται πτώση του υδράργυρου και θυελλώδεις άνεμοι - Προειδοποίηση μετεωρολόγων για επικίνδυνα φαινόμενα.

ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ 26 Σεπ 2025 | 09:25

Κυψέλη: Ανήλικοι επιτέθηκαν με ξύλα σε 17χρονο μαθητή μέσα στο σχολείο - Τρεις συλλήψεις

Το θύμα έλαβε τις πρώτες βοήθειες από μοτοσικλέτα του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια παραλήφθηκε από τη μητέρα του.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 26 Σεπ 2025 | 09:00

Σαν σήμερα: 25 χρόνια από το ναυάγιο του "Εξπρές Σάμινα" - 81 νεκροί μέσα σε λίγα λεπτά [εικόνες]

Ήταν το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου 2000 όταν το "Εξπρές Σαμίνα" έμελλε να γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία της ελληνικής ναυτιλίας.

"ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ" 26 Σεπ 2025 | 07:55

Αυτός είναι ο 77χρονος που κρατούσε φιάλη με έμβρυο σε φορμόλη - Οικονομολόγος, λογοτέχνης και μεταφραστής

Ο 77χρονος υποστήριξε ότι η φιάλη με το έμβρυο ήταν του παππού του, που ήταν μεγαλογιατρός το 1930 (!), και αποφάσισε να το κρατήσει για… κειμήλιο.

ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ 26 Σεπ 2025 | 07:44

Η συγκίνηση του Νταλάρα στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ: "Είναι το βαρύτερο δώρο που μου έχουν κάνει ποτέ"

"Θα θέλαμε σήμερα, εκ μέρους του Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή" να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Νταλάρα, τον ερμηνευτή που χάρισε φωνή στα "τραγούδια μας", στους αγώνες και τα όνειρα του λαού μας".

«ΜΑΙΜΟΥ» ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ 26 Σεπ 2025 | 07:21

"Βρήκαμε κι άλλα καλώδια": Πώς μια σπείρα Ρομά εξαπατούσε ηλικιωμένους - Δήλωναν... πυρόπληκτοι για να παίρνουν επιδόματα

Τα μέλη της σπείρας προσέγγιζαν τα θύματά τους όταν γύριζαν στις οικίες τους φορτωμένοι με ψώνια. Προσφέρονταν να τους βοηθήσουν και δήλωναν ότι ήταν υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 26 Σεπ 2025 | 07:05

Καιρός: Πέφτει κατακόρυφα η θερμοκρασία από σήμερα - Ισχυρές καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από σήμερα, με τη θερμοκρασία να πέφτει αισθητά, και να εκδηλώνονται ανά περιοχές βροχές και καταιγίδες.

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 26 Σεπ 2025 | 06:47

Αργος Ορεστικό: Σε σοβαρή κατάσταση δύο φίλοι μετά από τροχαίο με μηχανή - Δεν φορούσαν κράνη

Μία μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 35 ετών, εξετράπη της πορείας της Η κατάσταση και των δύο ανδρών χαρακτηρίζεται σοβαρή.

ΔΕΙΤΕ 26 Σεπ 2025 | 06:00