Δύο αστυνομικοί σοβαρά τραυματισμένοι σε καταδίωξη

Οι αστυνομικοί έχουν υποστεί πολλαπλά κατάγματα μετά από πρόσκρουση της μηχανής τους, σε καταδίωξη ληστών στην Ανοιξη.

duo-astunomikoi-sobara-traumatismenoi-se-katadiwksi
|
SHARE THIS
0
SHARES

Δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τραυματίστηκαν σοβαρά κατά τη διάρκεια καταδίωξης ύποπτου αυτοκινήτου στην Άνοιξη Αττικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτοικοι των περιοχών της Άνοιξης και του Αγ. Στεφάνου, επικοινώνησαν με την αστυνομία κάνοντας λόγο για πέντε ύποπτα άτομα, τα οποία κινούνται με αυτοκίνητο και χτυπούν τα κουδούνια κατοικιών της περιοχής, ενδεχομένως με σκοπό τη διάρρηξη των σπιτιών ή ληστείας των ενοίκων.

Λίγο μετά τις 15:00, οι πρώτες ομάδες ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν στην περιοχή ένα όχημα να κινείται ύποπτα. Ήταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Σκόντα, οι πινακίδες κυκλοφορίας του οποίου αντιστοιχούσαν σε αυτοκίνητο μάρκας Ρενό, και οι αστυνομικοί αποφάσισαν να το ελέγξουν. Ο οδηγός του δεν ανταποκρίθηκε στα σήματα ακινητοποίησης και ανέπτυξε ταχύτητα να διαφύγει. Ξεκίνησε μία φρενήρη καταδίωξη, έως τη στιγμή που σε μια στροφή της οδού Αγ. Αθανασίου στην Άνοιξη, ο οδηγός της αστυνομικής μοτοσυκλέτας έχασε τον έλεγχο και μαζί με τον συνεπιβάτη συνάδερφό του, προσέκρουσαν στον μαντρότοιχο εργοστασίου.

Οι πρώτες αναφορές επισημαίνουν ότι η αστυνομική μοτοσυκλέτα διέλυσε την μάντρα και οι δύο αστυνομικοί εκτοξεύτηκαν σε μεγάλη απόσταση καταλήγοντας στον περίβολο του εργοστασίου. Αξιωματικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής αναφέρουν πως οι αστυνομικοί έχουν υποστεί πολλαπλά κατάγματα, έχουν επαφή με το περιβάλλον και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προκειμένου να αξιολογηθεί λεπτομερώς η κατάσταση της υγείας τους.   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook