X

Τραγωδία στα Τέμπη: Υπάρχουν τουλάχιστον 20 επιβάτες που δεν έχουν εντοπιστεί, λέει η Πυροσβεστική

Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Ιωάννης Αρτοποιός δήλωσε πως υπάρχουν τουλάχιστον 20 επιβάτες οι οποίοι δεν έχουν εντοπισθεί.

Γράφει: TheToc team

"Η επιχείρηση έρευνας διάσωσης ξεκίνησε από χθες το βράδυ μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Το πρόβλημα επικεντρώνεται στα τρία πρώτα βαγόνια της αμαξοστοιχίας. Είχαμε ταυτόχρονη εκδήλωση πυρκαγιάς, εκτός από τον απεγκλωβισμό συνεπώς κάναμε και άμεση κατάσβεση γιατί υπήρχε κίνδυνος για επιπλέον απώλειες ζωών" δήλωσε το πρωί της Τετάρτης, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Επιπυραγός Ιωάννης Αρτοποιός, μιλώντας στον Realfm 97,8.

"Η ενημέρωση από την εταιρεία είναι για 350 άτομα. Υπάρχουν κι άλλοι εγκλωβισμένοι με βάση τα δεδομένα που έχουμε. Εξακολουθούμε να ψάχνουμε εγκλωβισμένους. Υπάρχουν τουλάχιστον 20 άνθρωποι που δεν έχουν βρεθεί" σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αρτοποιός. Σημειώνεται ότι η δήλωση έγινε το πρωί λίγο πριν από τις 12, συνεπώς τα στοιχεία μπορεί να έχουν αλλάξει.

Και συνέχισε:

"Θα ήθελα να παρακαλέσω τους συγγενείς και τους οικείους να καλούν στους αριθμούς που έχουμε δώσει από όπου μπορούν να παίρνουν επίσημες πληροφορίες" τόνισε.

Διαβάστε Επίσης