X

ΕΒΕΑ - ΑΛΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ: Η ξεχωριστή βραδιά της Άντζελας Μαρίας Ρουσογιαννάκη στο Balthazar για τις εκλογές

Ενθερμη υποστήριξη στην υποψήφια για τον Τομέα Υπηρεσιών με το συνδυασμό "ΕΒΕΑ - ΑΛΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ" του οποίου ηγείται ο Γιάννης Μπρατάκος.

Γράφει: TheToc team

Μεγάλα χαμόγελα και αθρόα συμμετοχή ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της βραδιάς που οργάνωσε η Άντζελα Μαρία Ρουσογιαννάκη στο BALTHAZAR, με την ευκαιρία της υποψηφιότητάς της στις επικείμενες εκλογές του ΕΒΕΑ.

Φίλοι, συνεργάτες, εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής του τόπου μας, καθώς και πολλοί επιχειρηματίες και στελέχη - μέλη του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών κατέφθασαν σ’ έναν από τους πιο ζεστούς χώρους του κέντρου της Αθήνας, δηλώνοντας έτσι την ένθερμη υποστήριξή τους στην υποψήφια για τον Τομέα Υπηρεσιών με το συνδυασμό "ΕΒΕΑ - ΑΛΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” του οποίου ηγείται ο Γιάννης Μπρατάκος.