Follow us

Εφημερία χωρίς ράντζα για πρώτη φορά στον "Ευαγγελισμό" - "Τέρμα οι άθλιες εικόνες", λέει ο διοικητής του νοσοκομείου

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης δήλωσε πως ο Ευαγγελισμός λειτούργησε χωρίς ράντζα στις τελευταίες εφημερίες του, και σε αυτό βοήθησε και η παράλληλη λειτουργία του ΝΙΜΙΤΣ.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Από χτες και για πρώτη φορά, ο "Ευαγγελισμός" μηδένισε τα ράντζα στις εφημερίες του, κάτι που σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας έχει γίνει στόχος και για τα υπόλοιπα νοσοκομεία.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στο MEGA, δήλωσε πως ο "Ευαγγελισμός" λειτούργησε χωρίς ράντζα στις τελευταίες εφημερίες του, και σε αυτό βοήθησε και η παράλληλη λειτουργία του ΝΙΜΤΣ.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα νοσοκομεία, ο κ. Πλεύρης δήλωσε ότι θα υπάρξει στήριξη από ιδιωτικές δομές, με την πιο δύσκολη περίπτωση να αποτελεί το "Αττικόν".

"Την επόμενη εβδομάδα μπαίνουν δύο έως τρεις ιδιωτικές δομές που θα υποστηρίξουν τα νοσοκομεία "Λαϊκό", "Γεννηματάς" και "Αττικόν". Το "Αττικόν" είναι η πιο δύσκολη περίπτωση, τα υπόλοιπα νοσοκομεία έχουν λίγες επικουρικές κλίνες" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Επίσης

"Τέρμα οι άθλιες εικόνες"

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του ο διοικητής του νοσοκομείου, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, "Ο Ευαγγελισμός από χθες για πρώτη φορά μηδένισε τα ράντζα και αυτός θα είναι ο κανόνας από εδώ και μπρος. Τέρμα οι άθλιες εικόνες που πλέον θα αποτελούν εξαίρεση και πιθανά κάτι περιστασιακό για λίγες ώρες. Έχουμε σχέδιο και το υλοποιούμε"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΕΛΑΣ 01 Απρ 2023 | 22:27

Χειροπέδες σε δύο Ιρακινούς για ληστείες σε σταθμούς του Μετρό

Οι δύο κατηγορούμενοι, 15 και 22 ετών, πλησίαζαν κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας και με τη χρήση ή απειλή βίας τους αφαιρούσαν χρήματα, κινητά και αντικείμενα.

ΑΠΟ ΤΟ MEGA 01 Απρ 2023 | 21:51

Αδίστακτοι οι διακινητές μεταναστών: Άφησαν γυναίκα να πεθάνει στον Έβρο– "Δεν κουνιέται... θα νομίζουν ότι γύρισε πίσω"

Τα μέλη του κυκλώματος προσπάθησαν να αποκρύψουν τον θάνατο της γυναίκας, λέγοντας πως οι υπόλοιποι θα νομίζουν πως γύρισε πίσω και έτσι δεν θα καταλάβει κανείς ότι πέθανε.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΚΑΙ 01 Απρ 2023 | 21:24

Άλλες 4 επιθέσεις ετοίμαζαν οι Πακιστανοί τρομοκράτες: Σχέδιο με σακίδιο με εκρηκτικά και "τυφλές αυτοκτονίες" στα νησιά

Σοκάρουν τα μηνύματα που αντάλλαζαν οι τρομοκράτες με τον εντολέα τους. Είχαν στόχο επιχειρηματία με δραστηριότητα στο Ισραήλ.

ΛΑΜΙΑ 01 Απρ 2023 | 20:52

Σοκ στη Στυλίδα: 50χρονος πέθανε από ηλεκτροπληξία- Χρησιμοποίησε παλιά μπαλαντέζα

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν τον 50χρονο, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 01 Απρ 2023 | 20:19

Παιανία: Του έκλεψαν την καραμπίνα και η Αστυνομία… τον συνέλαβε

Κατήγγειλε στην Αστυνομία πως άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του και τον έκλεψαν και… του πέρασαν χειροπέδες.

ΑΠΑΝΩΤΑ ΜΠΛΟΚΑ 01 Απρ 2023 | 19:20

Καλαμάτα: Η ΕΛ.ΑΣ. απέτρεψε επικίνδυνο "κοκτέιλ οπαδών" - Παναθηναϊκοί στην πόλη, κατέβαιναν Ολυμπιακοί και ΠΑΟΚτζήδες

Τη συνάντηση 200 οπαδών του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα απέτρεψε η ΕΛ.ΑΣ.

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ 01 Απρ 2023 | 19:12
ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΦΗΣΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ 01 Απρ 2023 | 18:25
''ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ 200 ΕΤΩΝ'' 01 Απρ 2023 | 17:18

Βικτόρια Χίσλοπ: Έκκληση για συμμετοχή στην καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Η συγγραφέας απευθύνει έκκληση για δωρεά στη ''σημαντική αυτή εκστρατεία''.

«ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ» 01 Απρ 2023 | 17:10

Συμπλοκή ανηλίκων στον Αγιο Δημήτριο: "Ήταν ραντεβού για ξύλο, είχαν σφυριά και βαριοπούλες"- Σοκαριστικές μαρτυρίες

"Ήρθαν κάτι "άκυρα" παιδιά από άλλες περιοχές. Είχαν θέματα με κάποια παιδιά από εδώ και φώναξαν πολλά άτομα για να παίξουν ξύλο μεταξύ τους" περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

ΝΕΕΣ ΕΣΤΙΕΣ 01 Απρ 2023 | 16:39

Φθιώτιδα: Ξέσπασαν δύο νέες φωτιές - Οριοθετήθηκαν οι προηγούμενες

Κινητοποιήθηκαν 34 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων, εφτά οχήματα και σηκώθηκαν δύο Canadair.

"ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΚ" 01 Απρ 2023 | 15:01

Κρήτη: ''Ανθρωπόμορφο τέρας που έδειχνε καλός'' - Σοκαρισμένη οικογενειακή φίλη του λυράρη, τι λένε οι γονείς του ανήλικου

"Εγώ κατηγορώ τους συγγενείς που δεν μιλάνε, δεν πιστεύω ότι δεν είδαν κάτι", αναφέρει η οικογενειακή φίλη του 66χρονου λυράρη από την Κρήτη.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 01 Απρ 2023 | 14:35

Σύγκρουση πλοίων στο λιμάνι της Κυλλήνης - Δείτε εικόνες και βίντεο

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί από τη σύγκρουση των πλοίων στην Κυλλήνη.