X

Εφοδος της ΕΛΑΣ στην Ανάβυσσο: Είχαν γεμίσει την παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες με το κόλπο της "καντίνας"

Η άνδρες της Αστυνομίας έκαναν έφοδο σε παραλία της Αναβύσσου που είχε καταληφθεί παράνομα από επαγγελματίες

Γράφει: TheToc team

Εφοδο έκαναν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Σαρωνικού την Κυριακή στην παραλία της Αναβύσσου, που είχε καταληφθεί από επαγγελματίες με το έτσι θέλω και με τη μέθοδο της καντίνας. Δηλαδή ενώ είχαν πάρει μια άδεια για μια απλή καντίνα, είχαν στήσει ολόκληρο beach bar και είχαν γεμίσει την παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο της εξόρμησης συνελήφθησαν πέντε ιδιοκτήτες και προσωρινοί υπεύθυνοι καταστημάτων, τα οποία, ενώ κατείχαν άδεια καντίνας, είχαν προβεί σε τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων και ηχειών, μετατρέποντάς τα σε open bar. Επιπλέον είχαν εγκαταστήσει σε μεγάλη έκταση της παραλίας ομπρέλες και ξαπλώστρες, χωρίς να έχουν άδεια και χωρίς να έχουν πληρώσει στον Δήμο ούτε ένα ευρώ.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατάληψη παραλίας, ενώ ενημερώθηκαν οι συναρμόδιοι φορείς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Τέλος, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ΅, ανάλογες δράσεις θα πραγματοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.