Ακόμα ένας ιερέας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό "έχασε" τη μάχη με το θάνατο, λόγω του θανατηφόρου ιού.
Πρόκειται για τον πάτερ Βασίλειο Δημητρόπουλο, 73 χρονών, εφημέριο στον ιερό ναό Παναγίας Αλεξιώτισσης. Ο ιερέας νοσούσε από κορονοϊό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα μαζί με τον γιό του (επίσης ιερέα), αλλά και τη νύφη του (σύζυγο του γιού που νόσησε).
Ο 73χρονος ιερέας όμως δεν άντεξε και έχασε τη μάχη με τη ζωή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thebest ήταν ανεμβολίαστος.
Ο εκλιπών είχε ένα πολυσχιδές έργο στην τοπική εκκλησία επί σειρά ετών, έχοντας δημιουργήσει το παρεκκλήσιο της Αγίας Άννης και το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού.
Το δρόμο της ιεροσύνης, ακολούθησαν και οι τρεις γιοι του, Ιωάννης, Γεράσιμος και Θεμιστοκλής.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr