X

Έγκλημα-σοκ στην Τήνο: Αυτός είναι ο 50χρονος αγιογράφος που δολοφόνησε εν ψυχρώ ο 93χρονος [εικόνες, βίντεο]

Ο 93χρονος τραυμάτισε θανάσιμα τον 50χρονο, Σπύρο Μεταξά - Ομολόγησε την πράξη του ο υπερήλικας.

Γράφει: TheToc team

''Πάγωσε'' η Τήνος από το σοκαριστικό έγκλημα που σημειώθηκε στο νησί, νωρίτερα, το μεσημέρι της Κυριακής. Ο δράστης συνελήφθη σχεδόν αμέσως μετά το έγκλημα, όπου και ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 93χρονος πυροβόλησε θανάσιμα τον 50χρονο συντοπίτη του και αγιογράφο Σπύρο Μεταξά, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του και προσπαθούσε να παρκάρει.

Διαβάστε Επίσης

Μάλωναν για ασήμαντους λόγους

Σημειώνεται, πως ο δράστης και το θύμα έμεναν στο ίδιο κτίριο, ο ένας στο ισόγειο και ο άλλος στον πρώτο όροφο. Κατά καιρούς, οι δύο άνδρες είχαν έρθει σε αντιπαράθεση με ασήμαντες αφορμές. Αυτή τη φορά η αντιδικία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίεςμ αφορούσε τον ηλιακό θερμοσίφωνα. Ο υπερήλικας φέρεται να είναι άτομο με σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς, γνωστός στο νησί.

Ο αγιογράφος του είχε κάνει μήνυση

Ακόμη, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 93χρονος είχε κάνει μηνύσεις στον 50χρονο στο παρελθόν γιατί είχε... δηλητηριάσει το πηγάδι του, για αυτοδικία τοποθέτησης κεραίας στην ταράτσα, όπως υποστήριζε. Οι μηνύσεις αυτές, αρχειοθετήθηκαν. Από την πλευρά του ο 50χρονος αγιογράφος είχε κάνει μήνυση για απόπειρα σωματικών βλαβών κατά του 93χρονου καθώς ο υπερήλικας είχε επιχειρήσει να τον χτυπήσει με τη μαγκούρα.

Διαβάστε Επίσης

Ο 50χρονος ήταν στο αυτοκίνητό του, ο 93χρονος ήταν στο μπαλκόνι, πήρε το κυνηγετικό όπλο κατέβηκε χτύπησε με το κοντάκι το τζάμι και πυροβόλησε δύο φορές το θύμα. Ο δράστης συνελήφθη και έπειτα ομολόγησε την πράξη του.

Στο Τμήμα του νησιού έδωσε κατάθεση η σύζυγος του θύματος, ο οποίος ήταν αγιογράφος. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος ενώ ο δραστης συνελήφθη αμέσως. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης εμφανίζεται άκαμπτος και αμετανόητος και μέσα στο τμήμα φωνάζει και βρίζει: "Καλά του έκανα!"