Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε λίγο πριν τις 10:00 το πρωί ο 30χρονος που ομολόγησε ότι είναι ο υπαίτιος δράστης της δολοφονίας της 26χρονης συντρόφου του, Γαρυφαλλιάς Ψαράκου, την Παρασκευή το μεσημέρι, στην βραχώδη περιοχή Λυγαριά, στη Φολέγανδρο, όπου παραθέριζε το ζευγάρι.
Ο 30χρονος, που συνελήφθη για το έγκλημα μία μέρα μετά τον εντοπισμό της σορού της 26χρονης στη θάλασσα, φέρεται να ομολόγησε πως έσπρωξε την φίλη του στα βράχια, μετά από διαπληκτισμό που είχαν, με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να βρεθεί χτυπημένη, από την πτώση της σε βράχια, στη θάλασσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση που περιλαμβάνεται στην δικογραφία, αναφέρει πως η 26χρονη πέθανε από πνιγμό ενώ εκτιμάται πως η γυναίκα ήταν ζωντανή όταν βρέθηκε στο νερό. Ο ίδιος ο 30χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως κατέβηκε στο σημείο που έπεσε η Γαρυφαλλιά την είδε ακίνητη και έφυγε χωρίς να σκεφθεί να παρέχει βοήθεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο ιατροδικαστής θα ζητήσει επιπλέον φωτογραφικό υλικό από το σημείο όπου ο 30χρονος έριξε την κοπέλα στη θάλασσα. Οι φωτογραφίες, αναμένεται να διαφωτίσουν τα συμπεράσματα του ιατροδικαστή, για τις στιγμές που προηγήθηκαν του φονικού, καθώς, στη σορό της κοπέλας εντοπίστηκε μώλωπας που δημιουργεί υπόνοιες ότι ο 30χρονος την χτύπησε πριν τη σκοτώσει.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr