
Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας άνδρα στην Αγία Παρασκευή.
Ο άνδρας έπεσε νεκρός στην οδό Ειρήνης μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το απόγευμα.
Όλα συνέβησαν στις 16.00 το απόγευμα όταν ένας άνδρας, γύρω στα 40 – 45, περπατούσε στον δρόμο όταν τον πλησίασε ένας άλλος με σκουρόχρωμα ρούχα και τον πυροβόλησε πέντε φορές.
Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν πέντε κάλυκες ενώ το θύμα δέχθηκε τουλάχιστον τρεις σφαίρες στο λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς δεν είχε πάνω του ταυτότητα και κινητό τηλέφωνο.



Ο δράστης που πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα στην Αγία Παρασκευή, διέφυγε πεζός, αμέσως μετά το φονικό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού αναλυτή, Σταύρου Μπαλάσκα, οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής όπου έχει αποτυπωθεί ο συγκεκριμένος άνδρας.
Κάτοικος της περιοχής που άκουσε τους πυροβολισμούς και είδε τον δράστη να αποχωρεί από το σημείο, λέει:
"Έφυγε πεζός. Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας, είδα τον δράστη να διαφεύγει. Ήταν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, φορούσε μάλλον full face".



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr