Μια "κόλαση" ζούσε ο 50χρονος διευθυντής της Σχολής Αγιογραφίας της Τήνου, εξαιτίας του 90χρονου που τον δολοφόνησε την Κυριακή, για ασήμαντη αιτία.
Τα προβλήματα με τον υπερήλικα γείτονά του, που έμενε στο ισόγειο, ήταν καθημερινά, μια κατάσταση περιέγραφε ο 50χρονος στον καλό του φίλο και συνάδελφο που μίλησε στο "Live News" του Mega.
"Δημιουργούσε προβλήματα εκεί και με τη γειτονιά, και με την ίδια του την οικογένεια υπήρχαν προβλήματα. Ο άνθρωπος ήταν τέτοια περίπτωση που τον πείραζαν όλα, ούτε με τα ρούχα του δεν ταίριαζε.
Με τον Σπύρο που κάνω καμιά φορά ένα διάλογο και μου το ανέφερε, μου έλεγε ότι "έχω πρόβλημα με αυτόν τον άνθρωπο". Προφανώς ήταν σε κάποια διαμάχη δικαστική και πιθανόν είχε αναφέρει και στο αστυνομικό τμήμα αν δεν κάνω λάθος μου είχε πει τουλάχιστον μια, αν όχι δύο φορές, ότι "με απειλεί αυτός ο άνθρωπος" κaι ερχόταν στεναχωρημένος ότι "τι θα κάνω με αυτόν τον άνθρωπο" κλπ. κλπ. Θυμάμαι τον έβρισκε στην είσοδο κάτω και του έλεγε διάφορα", δήλωσε φίλος του 50χρονου.
Ο 93χρονος τη μια κατηγορούσε τον αγιογράφο ότι είχε ρίξει δηλητήριο στο πηγάδι του, την άλλη, τον ενοχλούσε η κεραία που είχε βάλει στην ταράτσα ο 50χρονος, είχαν τσακωθεί ακόμα και για τον ηλιακό. Είχαν αλληλομηνυθεί και είχαν φτάσει στα δικαστήρια όταν ο ηλικιωμένος επιχείρησε να τον χτυπήσει με τη μαγκούρα του.
Σε σοκ η μητέρα του παιδιού του - "Δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μας"
Οι συγγενείς του αγιογράφου είναι συντετριμμένοι. Πώς να πιστέψουν ότι ο 50χρονος δολοφονήθηκε μ’ αυτόν τον απίστευτο τρόπο; Στο Live News, φανερά σοκαρισμένη, μιλά αποκλειστικά η πρώην σύντροφός του και μητέρα της μόλις 10 ετών κόρη τους.
"Είμαστε όλοι συντετριμμένοι, δεν μπορούμε να το χωνέψουμε ούτε εγώ, ούτε το παιδί. Είμαι σε ένα σοκ, ούτε οι γύρω μας οι φίλοι, οι γνωστοί… Είναι πολύ δύσκολο ακόμα να το συλλάβει ο νους μας. Ήταν ένας άνθρωπος από τους λίγους, χαρούμενος, ένας άνθρωπος με φιλότιμο, ένας άνθρωπος με σεβασμό", δήλωσε η πρώην σύζυγος του θύματος.
Όπως λέει, καμία τιμωρία δεν είναι ικανή να φέρει πίσω τον πατέρα του παιδιού της.
"Έναν άνθρωπο που πιθανόν δεν έχει σώας τας φρένας κι από ό,τι μαθαίνω δηλαδή δημιουργούσε προβλήματα στο νησί. Δεν είμαι άνθρωπος που ζητώ τιμωρία, τον άνθρωπό μας να γυρίσουνε πίσω. Από τη στιγμή που δεν γίνεται, τι τιμωρία να ζητήσω εγώ τώρα; Δεν υπάρχει αυτά μόνο ο θεός, δεν υπάρχουνε λόγια τι να πω, δεν υπάρχουνε λόγια. Να τον θυμάται το παιδί κι εμείς όλοι με αγάπη".
Για τη μητέρα και την αδελφή του 50χρονου δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, χάθηκαν ο πατέρας και τα δύο αγόρια της οικογένειας.
"Του έλαχε δυστυχώς αυτό το μοιραίο, σύντομα μετά την απώλεια του πατέρα του το ’20 και την απώλεια του αδελφού του το ’21 του Νίκου, να χάσει κι ο ίδιος τη ζωή του με αυτόν τον τραγικό, πραγματικά τρόπο. Μέσα σε δύο χρόνια ουσιαστικά να χάνονται τρεις άνθρωποι, οι τρείς άντρες της οικογένειας ο σύζυγος, πατέρας δηλαδή και τα δύο παιδιά, τα δύο αδέλφια είναι κάτι που δεν αντέχεται 50-52 χρονών ο άνθρωπος είναι, είναι μικρός αλλά και μικρός να μην είναι, η απώλεια κάθε ανθρώπινης ζωής είναι τραγικό συμβάν".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr