X

Έγκλημα στο Λουτράκι: Συγκλονισμένος από τη δολοφονία ο πρώην σύζυγος της 43χρονης - "Αδικοχαμένη πήγε" [Βίντεο]

Ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μύκονο μίλησε για πρώτη φορά για την πρώην σύζυγό του που βρέθηκε δολοφονημένη στο Λουτράκι.

Γράφει: TheToc team

"Αδικοχαμένη πήγε, δεν ενοχλούσε κανέναν θεωρητικά, δουλευταρού ήταν, όλα καλά. Άσχετο ότι εμείς κάτι πήγε… δεν τα βρήκαμε μεταξύ μας και χωρίσαμε. Δεν πιστεύω ότι ούτε αυτή ούτε ο κύριος που ήτανε μαζί, έπρεπε να έχουν τέτοιο τέλος", δηλώνει o πρώην σύζυγος της 43χρονης που έπεσε θυμα άγριας δολοφονιας στο Λουτράκι.

Ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μύκονο αναφέρθηκε και στην 20χρονη κόρη τους, Svitlana.

"Δυστυχώς δεν είναι και στα καλύτερα της. Τη μάνα της έχασε και όχι με όμορφο τρόπο. Δεν ήταν κάτι το φυσιολογικό. Δεν είναι εύκολο. Δεν έχει κάτι άλλο τώρα το παιδί, τι να έχει; Τον πατέρα της έχει. Και για αυτό τη φέραμε (την 43χρονη) και Μύκονο βέβαια, για να είναι κοντά στην κόρη της", είπε ο πατέρας της.

Ο επιχειρηματίας μιλώντας στο MEGA αναφέρεται και στον βασικό ύποπτο της διπλής δολοφονίας τον οποίο αναζητούν οι Αρχές, ενώ μιλά με τα καλύτερα λόγια για την πρώην συζυγό του. Όπως λέει όλα αυτά τα χρόνια η επαφή τους ήταν στενή, μεγάλωναν μαζί το παιδί τους και πάντα ο ένας νοιαζόταν για τον άλλο.

Δείτε το βίντεο:

"Δεν είχαμε ποτέ χάσει επαφή, πάντα και τη βοηθούσα και την εξυπηρετούσα όποτε μπορούσα. Εγώ της είχα αφήσει κάποιο μαγαζί. Από εκεί είχε κερδίσει κάποια χρήματα, και τώρα που είχε πάει στο Λουτράκι και κάτι που λένε για κάποια αγορά οικοπέδου και τα λοιπά, όλα αυτά προέρχονται…που της είχα δώσει χρήματα", όπως λέει.

Στο πλευρό τόσο του επιχειρηματία όσο και της 20χρονης κόρης είναι από την πρώτη στιγμή συγγενείς αλλά και φίλοι, οι οποίοι προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο και δύναμη να αντιμετωπίσουν την τεράστια απώλεια.

Συγκλονίζει η κόρη της 43χρονης - "Ήταν η αδυναμία μου"

Την ίδια στιγμή, σπάει καρδιές η κόρη της 43χρονης Φωτεινής - Svitlana η οποία μίλησε για πρώτη φορά στην κηδεία της μητέρας της που ήταν μαζί με το 42χρονο φαρμακοποιό Ιωάννη Ζωνίτσα τα δύο θύματα του φρικτού εγκλήματος στο Λουτράκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ήταν η αδυναμία μου. Ήταν πάντα στο επίκεντρο και έφυγε στο επίκεντρο. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτά. Δεν χρειάζεται να εκφράσω συναισθήματα. ", δήλωσε στο Mega η 20χρονη φοιτήτρια για την αδικοχαμένη μητέρα της τονίζοντας ότι "καμιά φορά η ζωή μας κάνει απίστευτες εκπλήξεις".

Τραγική φιγούρα στην κηδεία της μητέρας της

Η τελευταία πράξη του δράματος για την 43χρονη Φωτεινή – Σβετλάνα που δολοφονήθηκε με το φαρμακοποιό σύντροφό της στο εξοχικό της, στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου την περασμένη Κυριακή 11 Οκτωβρίου, παίχτηκε την Πέμπτη στο κοιμητήριο της Άνω Μερά, στη Μύκονο.

Τραγική φιγούρα, η πανέμορφη 20χρονη κόρη της από τον γάμο της με τον πλούσιο και δραστήριο επιχειρηματία του αιγαιοπελαγίτικου νησιού, η οποία αρνείται ακόμα να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί, καθώς δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την στιγμή που οι δυο τους, βρέθηκαν για τελευταία φορά απολαμβάνοντας, όπως πάντα η μια την συντροφιά της άλλης.

Σύμφωνα με το loutraki365.gr, η νεαρή φοιτήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, το μόνο που αναζητά είναι να βρεθεί γρήγορα ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή της πολυαγαπημένης της μητέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πλευρό της 20χρονης εκτός από τον πατέρα της, τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια της, από τον πρώτο γάμο του επιχειρηματία, αλλά και φίλοι της από την Αθήνα που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, βρέθηκαν δίπλα της για να της σταθούν και να την τιμήσουν.

Σημειώνεται ότι στην κηδεία ήταν περίπου 30-40 άτομα, ενώ μετά από επιθυμία της οικογένειας, δεν τυπώθηκαν κηδειόχαρτα.

Εξετάζεται αν διέφυγε στην Αλβανία ο βασικός ύποπτος

Λίγες ώρες μετά το φονικό ο Αλβανός που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του δέχτηκε τυχαίο έλεγχο από αστυνομικούς στο Αγρίνιο. Ωστόσο ακόμα δεν είχε διαπιστωθεί ότι ήταν ύποπτος για δολοφονία με αποτέλεσμα να οι αστυνομικοί να τον αφήσουν να φύγει από τη στιγμή που δεν βρέθηκε τίποτα επιλήψιμο επάνω του ή στο όχημά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 45χρονος είχε συλληφθεί για ληστεία το 2014 και αποφυλακίστηκε το 2017 με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου όπου είχε δηλώσει τόπο μόνιμης κατοικίας σύμφωνα με το loutraki365.gr.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η τελευταία παρουσία του στο Α.Τ. Μοσχάτου ήταν στις αρχές του μήνα ενώ οι περιοριστικοί όροι του προβλέπουν ότι η επόμενη παρουσία του στο αστυνομικό τμήμα είναι για τις αρχές Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο των ερευνών οι αρχές έχουν διαπιστώσει ότι ο ύποπτος δεν έχουν βρει στοιχεία που να επιβεβαιώνουν ότι όντως διέμενε στην κατοικία που είχε δηλώσει.

Ο βασικός ύποπτος του διπλού φονικού αναζητείται σε Αθήνα και Λουτράκι ωστόσο οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επιχειρήσει ή να έχει καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία από όπου κατάγεται εικασία που ενισχύεται και από το γεγονός ότι εντοπίστηκε στο Αγρίνιο λίγες ώρες μετά το φονικό. Οι άντρες της ΕΛΑΣ παρακολουθούν κάθε πιθανή έξοδο διαφυγής όπως αεροδρόμια, λιμάνια αλλά κυρίως συνοριακούς σταθμούς. Παράλληλα, έρευνες διεξάγονται και σε γνωστά στις αρχές περάσματα λαθρεμπόρων στα ελληνοαλβανικά και τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.