
Σοκαριστικά βίντεο που μοιάζουν κατά μία έννοια να είναι προφητικά, είχαν ανεβάσει στα κοινωνικά δίκτυα πριν μερικούς μήνες, η Νικολέττα με τον Πακιστανό σύντροφό της και κατόπιν δολοφόνο της.
Στο ένα από αυτά, διακρίνεται ο 21χρονος καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνος να κλείνει το στόμα της Νικολέττας και να τη φιλά στο πρόσωπο, ενώ στο άλλο κλείνει τη μύτη της. Υποτίθεται πως και οι δύο κινήσεις γίνονται σε ένα είδος παιχνιδιού μεταξύ του ζευγαριού.
Σχολιάζοντας το περιεχόμενο των βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είχε κάνει πρόβα θανάτου στην άτυχη Νικολέττα, (ήθελε να δει) πώς θα αντιδράσει. Δεν έκανε πλάκα. Ανέφερε πως ήταν μια στιγμή κατά την οποία εθίχθη η θρησκευτική του πεποίθηση. Δεν ισχύει όμως αυτό, ήταν έγκλημα πάθους".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr