X

Εγκλημα στον Βόλο - Δικηγόρος 39χρονου: Αρνείται ότι σκότωσε την μητέρα του δικηγόρου

Αρνείται ότι σκότωσε τη μητέρα του δικηγόρου, λέει ο νέος νομικός εκπρόσωπος

Γράφει: TheToc team

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της μητέρας του δικηγόρου στον Βόλο από τον 39χρονο, που σκότωσε τη νονά του με 42 μαχαιριές.

Οπως ισχυρίστηκε ο νέος νομικός του εκπρόσωπος Γιώργος Κακαράντζας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" ο 39χρονος αρνείται κατηγορηματικά ότι σκότωσε τη μητέρα του δικηγόρου του πριν από 12 χρόνια.

O κ. Κακαράντζας ανέφερε για την ταυτοποίηση του DNA πως "το DNA αποτελεί μια ένδειξη. Όταν μπορεί να δικαιολογηθεί η παρουσία του ευρήματος αυτού, τότε θεωρώ ότι δεν αποτελεί απόδειξη".

Σημείωσε δε πως δεν έχει ακόμη γνώση της δικογραφίας.

Υπενθυμίζεται πως η δολοφονία που έγινε τον Αύγουστο του 2009 με θύμα την 69χρονη εξιχνιάστηκε μετά την ομολογία του κατηγορούμενου ότι κατακρεούργησε τη νονά του με 42 μαχαιριές.

Διαβάστε Επίσης

Τα δύο εγκλήματα είχαν πολλά κοινά σημεία και οι αρχές αποφάσισαν να συγκρίνουν το DNA του δράστη με το γενετικό υλικό που είχαν βρει στο σώμα και τα νύχια της 69χρονης που είχε παλέψει για τη ζωή της πριν από 12 χρόνια.

Ο 39χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τη νονά του και κατηγορείτια για τη δολοφονία της μητέρας του δικηγόρου πριν από 12 χρόνια.

Τα δύο δείγματα ταυτοποιήθηκαν και απέδειξαν ότι ο 39χρονος ήταν εκείνος που είχε σκοτώσει και τη μητέρα του δικηγόρου του, όπως ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε Επίσης

Σημειώνεται ότι το γενετικό υλικό του δράστη βρέθηκε και σε κάποια μπολάκια παγωτού που υπήρχαν στο σπίτι της μητέρας του δικηγόρου, όπου τελέστηκε το έγκλημα. Κατηγορούμενος και θύμα είχαν φάει μαζί παγωτό πριν γίνει η στυγερή δολοφονία.