Αγρότες και κτηνοτρόφοι βρίσκονται από το πρωί της Τετάρτης (10/12) στο λιμάνι του Βόλου μπλοκάροντας τις κεντρικές εισόδους του λιμανιού, ενώ παράλληλα ψαράδες είναι παραταγμένοι με τις βάρκες τους στη θάλασσα.
Την ίδια ώρα επιβάτες εγκλωβίστηκαν στο λιμάνι -λόγω αστυνομικού αποκλεισμού- μεταξύ των οποίων ήταν και η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου, με τους μουσικούς της.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το συγκρότημα έφτασε στο λιμάνι του Βόλου με το "δελφίνι", όμως η Αστυνομία έχει κλείσει την είσοδο και την έξοδο του λιμανιού, τοποθετώντας κλούβες στο σημείο. Η παραμονή τους στον χώρο δεν οφειλόταν σε αποκλεισμό από τους διαδηλωτές, αλλά στον αστυνομικό αποκλεισμό που δεν επέτρεπε την αποχώρησή τους. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, οι εγκλωβισμένοι παρέμειναν στο λιμάνι για περίπου δύο ώρες.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
