
Άγρια κόντρα ξέσπασε, το πρωί της Τρίτης (17/12), στο πλατό της εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό", ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Άρια Καλύβα, που τσακώθηκαν με αφορμή την υπόθεση του προφυλακισμένου αστυνομικού της Βουλής.
Ειδικότερα, οι τόνοι ανέβηκαν όταν αναφέρθηκε στην εκπομπή "Το Πρωινό" ότι η 35χρονη στις 31/2/24 είχε καταθέσει μήνυση κατά του 45χρονου αστυνομικού για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων (ανήλικων τέκνων).
Μια μήνυση που, ωστόσο, αποσύρθηκε δέκα ημέρες μετά (2/3/24), με τον Γιώργο Λιάγκα να αναρωτιέται για ποιον λόγο δεν συνελήφθη ο αστυνομικός. Τότε η Άρια Καλύβα, επικαλούμενη τον νόμο, τόνισε ότι τα αδικήματα που κατήγγειλε η 35χρονη δεν ήταν αυτόφωρα.
Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε για την αδράνεια αυτή των αρχών, αδιαφορώντας -όπως είπε- αν "όλοι έκαναν τη δουλειά τους, σύμφωνα με τον νόμο. Να αλλάξει ο νόμος", τόνισε εξοργισμένος ο παρουσιαστής.
Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:
Γιώργος Λιάγκας: Εγώ πλυντήριο της αστυνομίας δεν θα κάνω εδώ πέρα.
Άρια Καλύβα: Γιατί; Εγώ κάνω πλυντήριο της αστυνομίας;
Γ.Λ.: Νομίζω ναι!
Α.Κ.: Σε παρακαλώ πολύ! Επειδή αναφέρουμε τον νόμο; Επειδή αναφέρουμε την τυπική διαδικασία;
Γ.Λ.: Είπα κάτι που δεν καταλαβαίνεις. Η κυρία Καλύβα δεν καταλαβαίνει τι της λέω.
Α.Κ.: Εσύ δεν καταλαβαίνεις. Υπάρχει νόμος, Γιώργο μου.
Γ.Λ.: "Όσο και να φωνάξεις, δεν θα με πείσεις για το δίκιο σου. Ο νόμος απέτυχε, κυρία Καλύβα, γιατί παιδιά βιάστηκαν από τους γονείς τους. Αυτό είναι βασικότερο από το νόμο. Τι να μου πει εμένα ο νόμος, όταν γονείς βίασαν τα παιδιά; Το είχα καταγγείλει και ουδείς ενδιαφέρθηκε, να τον βράσω εγώ τον νόμο. Πρέπει να υπερβούμε το καθήκον μας καμιά φορά, για να σώσουμε παιδιά" είπε ο Γιώργος Λιάγκας εξοργισμένος.
Α.Κ.: Στη συγκεκριμένη μήνυση δεν αναφέρει γενετήσιες πράξεις, Γιώργο μου.
Γ.Λ.: Έλα, έλα! Σε παρακαλώ πολύ!
Δείτε το βίντεο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr