Ειδικό στοίχημα και για το αν θα βάλουν γραβάτα Τσίπρας και Βαρουφάκης

Το ερώτημα αν και πότε θα φορέσουν γραβάτα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάννης Βαρουφάκης γίνεται και ειδικό στοίχημα. Ποιος θα φορέσει πρώτος και πόσες φορές

eidiko-stoixima-kai-gia-to-an-tha-baloun-grabata-tsipras-kai-baroufakis
SHARE THIS
0
SHARES

Το ερώτημα αν και πότε θα φορέσουν γραβάτα ο  Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάννης Βαρουφάκης γίνεται και...ειδικό στοίχημα.  Εκτός από το το πότε θα φορέσουν γραβάτα «παίζει» και ποιος θα την φορέσει περισσότερες φορές. 

Γραβάτες και στοιχήματα 

Ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, πλην βεβαίως των σκληρών διαπραγματεύσεων με τους εταίρους και τις επικείμενες συνεδριάσεις του Eurogroup και της Συνόδου Κορυφής, είναι ίσως... οι γραβάτες.

Από τον ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι ο οποίος αποφάσισε να δωρίσει μια ιταλική γραβάτα στον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μέχρι τα ενίοτε δηκτικά σχόλια του ξένου τύπου για τις ενδυματολογικές προτιμήσεις του νέου υπουργού οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, ένα από το «καυτά» ερωτήματα των τελευταίων ημερών είναι το αν και πότε οι δύο άνδρες θα φορέσουν γραβάτα.

Και μπορεί ο έλληνας πρωθυπουργός να έχει δηλώσει κατ'επανάληψη ότι θα κάνει κάτι τέτοιο μόνο όταν βρεθεί μια βιώσιμη λύση για το ελληνικό ζήτημα, τα στοιχήματα στα πρακτορεία στοιχημάτων ωστόσο δίνουν και παίρνουν.

Ειδικότερα, εταιρεία στοιχημάτων δημιούργησε ειδικό στοίχημα για το αν «θα φορέσει γραβάτα ο Αλέξης Τσίπρας μέσα στο 2015;».

Ιδού λοιπόν και οι αποδόσεις: για κάποιον που θα ποντάρει ότι ο έλληνας πρωθυπουργός δεν αλλάξει το στυλ του, η απόδοση θα είναι σχετικά μικρή (1,09). Αν ωστόσο ποντάρει κάποιος στο αντίθετο ενδεχόμενο η απόδοση αγγίζει το 6,17.

Η εν λόγω εταιρεία μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα: ενέταξε στα διαθέσιμα στοιχήματά της και συγκριτικό στοίχημα για το ποιος θα φορέσει περισσότερες φορές γραβάτα μέσα στο 2015, ο Αλέξης Τσίπρας ή ο Γιάννης Βαρουφάκης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook