
Έναν Γολγοθά ανεβαίνει μία 35χρονη που αγόρασε από σούπερ μάρκετ αποφρακτικό για τον νεροχύτη, το χρησιμοποίησε και εξερράγη πάνω της, με αποτέλεσμα να έχει εκτεταμένα εγκαύματα.
"Αυτό στις οδηγίες έγραφε ότι πρέπει να αδειάσει όλο το νερό που βρίσκεται στο σιφόνι, ακολούθησα λοιπόν αυτό το πράγμα, ανοίξαμε με τον σύζυγό μου τα ντουλάπια, σηκώσαμε προσεκτικά το σπιράλ, έτσι χύθηκε όλο το νερό, ακούσαμε ότι χύνεται το νερό μέσα στο σωλήνα δηλαδή που βρίσκεται στον τοίχο και στη συνέχεια κρατούσα το υγρό, βρισκόμουν μπροστά στον νιπτήρα και αργά έριχνα το υγρό μέσα στην αποχέτευση", δήλωσε στο Mega και το "Live News" η γυναίκα.

Μέσα σε δευτερόλεπτα ακολούθησε μία ισχυρή έκρηξη που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας. Σαν από θαύμα γλίτωσαν τα δύο μικρά παιδιά της, που είχε φροντίσει να τα απομακρύνει νωρίτερα.

"Είδα σιγά σιγά από την πρώτη στιγμή έβγαζε σαν καπνό, όπως ρίχνεις ένα αποφρακτικό. Ξαφνικά άκουσα κάτι σαν έκρηξη, ένα "μπαμ" και είδα με την άκρη του ματιού μου να πετάγεται ένα υγρό. Κατευθείαν ένιωσα να καίγομαι στα πόδια, έκανα βήματα πίσω και φώναξα "καίγομαι", ούρλιαξα" πρόσθεσε.
"Θυμήθηκα την Παλιοσπύρου και έριξα νερό"
Η γυναίκα καιγόταν από το αποφρακτικό υγρό, με τον σύζυγό της να προσπαθεί να την σώσει.
"Για κάποια δευτερόλεπτα νομίζω ήμουν χαμένη, άκουγα τον σύζυγό μου να τσιρίζει. Και εκεί να σας πω την αλήθεια θυμήθηκα το περιστατικό με την κυρία Παλιοσπύρου, ότι το ξέπλυνε κατευθείαν και ενστικτωδώς έτρεξα στο ντους για να ξεπλύνω αυτό το πράγμα", δήλωσε.
Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για μέρες. Όταν επέστρεψε σπίτι της, έψαξε στο διαδίκτυο τα συστατικά που αναγράφονταν πάνω στο αποφρακτικό υγρό και είδε πως αποτελούταν από 98% θειικό οξύ, κοινώς βιτριόλι.
"Το αγόρασα σαν να αγοράζω ένα μπουκάλι γάλα. Το πήρα, το έβαλα μπροστά στην αγκαλιά μου, μπήκα στο αυτοκίνητο, το άφησα στη θέση του συνοδηγού, στο πίσω κάθισμα καθόταν το μικρό μου παιδί. Κυκλοφορεί ελεύθερα και υπάρχει σε πολλά σπίτια. Απ’ ό,τι έχω μάθει υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι είχανε παρόμοια ατυχήματα σαν το δικό μου με συγκεκριμένο προϊόν", συμπλήρωσε η γυναίκα.
Τα εγκαύματα στα πόδια της από το υγρό που έπεσε πάνω της είναι 2ου και 3ου βαθμού. Η γυναίκα προσπαθεί μέχρι και σήμερα να συνέλθει από το σοκαριστικό ατύχημα μέσα στο σπίτι της.
"Υπάρχει ένα μετατραυματικό στρες το οποίο έχει να κάνει με εφιάλτες, με φοβίες. Κάποιοι γιατροί ισχυρίζονται ότι ίσως χρειαστεί και πέντε χρόνια να μην δει τα πόδια μου ο ήλιος. Δύο χρόνια θα κρατήσει τουλάχιστον η θεραπεία, η οποία είναι επίπονη".
"Θα κάνουμε όλες τις νόμιμες ενέργειες, τόσο με την κατάθεση αγωγών για αποζημιώσεις, όσο και με τη μηνυτήρια αναφορά μας ενώπιον του αρμοδίου εισαγγελέως κατά παντός υπευθύνου", δήλωσε ο Όθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος της 35χρονης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr