«Είμαι αθώος παμψηφεί» δήλωσε ο Μάκης Ψωμιάδης

Κατά τη δεύτερη ημέρα της απολογίας του στη δίκη για την υπεξαίρεση στα ταμεία της ΑΕΚ ο πρώην πρόεδρός της επικαλέστηκε τη μαρτυρία... του Θεού!

eimai-athwos-pampsifei-dilwse-o-makis-pswmiadis
|
SHARE THIS
0
SHARES

 Ο κατηγορούμενος υπερασπίστηκε τη θητεία του στην ΑΕΚ λέγοντας:

«Είμαι αθώος παμψηφεί. Ο Θεός το ξέρει. Είμαι καθαρός, κρυστάλλινος. Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχετε καταλάβει εδώ και έξι μήνες που γίνεται η δίκη». Μάλιστα κάποια στιγμή, δεχόμενος ερωτήσεις από την έδρα, ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι εκείνος έκλεισε την πόρτα πίσω του φεύγοντας από την ΑΕΚ:

Πάρεδρος: Φύγατε από την ΑΕΚ σαν κυνηγημένος χωρίς να φτιάξετε τα νώτα σας. Γιατί;

Κατηγορούμενος: Ο Μάκης Ψωμιάδης έχει νώτα και πλάτη καθαρά. Δεν έφυγα κυνηγημένος. Έκλεισα την πόρτα πίσω μου.

Ο Χάρης Ψωμιάδης δεν απολογήθηκε για λόγους υγείας και η υπεράσπισή του υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος δεν έκανε πράξεις διαχείρισης στην ομάδα αλλά είχε αναλάβει εντελώς τυπικά την προεδρία. Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και η λογίστρια της ΠΑΕ Φιλιώ Γεωργίου, η οποία είπε ότι απλώς περνούσε παραστατικά και υπέγραφε ισολογισμούς χωρίς να έχει διαχειριστικές αρμοδιότητες. 

Για τις επιταγές προς τον Αντ. Κατσαρό, που φέρονται να εξοφλήθηκαν αν και τα σχετικά τιμολόγια είχαν ακυρωθεί, είπε: "Έγινε κατ' εντολή του Μάκη Ψωμιαδη. Δεν ήταν νομότυπο, αλλά μου είπε ότι οι επιταγές ακυρώθηκαν και έπρεπε να το καταχωρήσω. Σαφώς έχω ευθύνη, όχι όμως για υπεξαίρεση. Τότε δεν το κατάλαβα, πίστευα ότι έκανα το σωστό, αλλά πλέον λέω ότι έκανα βλακεία". Απαντώντας σε ερώτηση του εισαγγελέα για τα λάθη που καταγράφηκαν, η κατηγορουμένη είπε: "Δεν μπορείς να αφήνεις έναν άνθρωπο να τα κάνει όλα. Ο Μάκης Ψωμιάδης αν μπορούσε να προπονήσει και τους παίκτες μόνος του, θα το έκανε. Δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανένα και τα έκανε όλα μόνος του". Οι απολογίες θα συνεχιστούν την ερχόμενη Δευτέρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook