Follow us

"Είναι της φαντασίας της, μην δίνετε σημασία", έλεγε η σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής για τη μία κακοποιημένη κόρη της

Μία από τις κόρες του 45χρονου αστυνομικού, κατά τη διάρκεια μαθήματος στην τάξη, ανέφερε περίεργα πράγματα που παρέπεμπαν σε αηδιαστικές ενέργειες που βίωνε καθημερινά.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗς ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟς
Αστυνομικός Βουλής

"Είναι της φαντασίας της. Μη δίνετε σημασία. Μπορεί να το είδε στην τηλεόραση", ήταν η απάντηση της 35χρονης μητέρας των τριών κοριτσιών, θύματα των αδιανόητων πράξεων με δράστη τον πατέρα τους, τον 45χρονο αστυνομικό της φρουράς της Βουλής, όταν κλήθηκε να ενημερωθεί από τους δασκάλους για ένα παράξενο περιστατικό.

Ένα από τα κορίτσια, κατά τη διάρκεια μαθήματος στην τάξη του, είχε αναφέρει περίεργα πράγματα που παρέπεμπαν σε αηδιαστικές ενέργειες που βίωνε καθημερινά, και θεωρούσε κανονικότητα και για τα άλλα παιδιά. Οι αναφορές του κοριτσιού προκάλεσαν το ενδιαφέρον των δασκάλων, οι οποίοι κάλεσαν την 35χρονη μητέρα τους επίσης αστυνομικό, για να τους δώσει την παραπάνω αφοπλιστική απάντηση.

Η 35χρονη στο πλαίσιο της κατάθεσής της, με το σκεπτικό ότι ήταν και εκείνη θύμα και υπό καθεστώς φόβου δεν κατήγγειλε έγκαιρα όσα συνέβαιναν, ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς αν κάποιος άλλος είχε καταλάβει τι συνέβαινε στα παιδιά. Εκείνη φαίνεται να τους απάντησε πως την είχαν καλέσει κάποιες φορές στο σχολείο, όταν οι δάσκαλοι είχαν εντοπίσει κάποια σημάδια πάνω στα παιδιά. Ωστόσο εκείνη φαίνεται να τους είχε απαντήσει πως "παιδιά είναι, παίζουν. Μπορεί να έπεσαν και να χτύπησαν".

Στις καταθέσεις τους τα τρία κορίτσια, φαίνεται να εμφανίζουν την μητέρα τους ως αμέτοχο ή ενεργό συνεργό στις φρικαλεότητες και ξυλοδαρμούς που υπόκεινταν όλα αυτά τα χρόνια. Φέρεται να αναφέρουν πως όλα τα είδη κακοποίησης που υποβάλλονταν, γίνονταν και από τους δύο γονείς. Αυτές οι επισημάνσεις των παιδιών έχουν βάλει στο κάδρο των αστυνομικών ερευνών και την 35χρονη μητέρα τους. Η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωσταντία Δημογλίδου, αναφέρθηκε με δηλώσεις της στο θέμα, τονίζοντας πως, "Όλα όσα αναφέρει κι η μητέρα στην καταγγελία της δυστυχώς τα επιβεβαιώνουν και τα παιδιά. Μιλάμε για εκτεταμένη κακοποίηση από μικρή ηλικία και από τους δυο γονείς. Ξεκαθαρίζω ότι η μητέρα ουσιαστικά αναφέρει ότι με τη βία την προέτρεπε και την εξανάγκαζε ο άνθρωπος αυτός σε ασελγείς πράξεις και το επιβεβαιώνουν τα παιδιά με τις καταθέσεις τους".

Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα που τον εξέτασαν στο 414 στρατιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ο 45χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στην φρουρά της Βουλής μέχρι και την αποκάλυψη της σοκαριστικής υπόθεσης, προσπάθησε να αποδομήσει, βήμα βήμα, το σε βάρος του κατηγορητήριο. Εκτός του ότι αρνήθηκε τις καταγγελίες, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε έχει ασελγήσει ή βιάσει κάποιο από τα παιδιά του, ζήτησε να γίνει ψυχιατρικός έλεγχος στην γυναίκα του. Μετά από μια μαραθώνιά διαδικασία, που άγγιξε τις 5 ώρες, ανακριτής και εισαγγελέας, αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.

Διαβάστε Επίσης

Για μια "αναμενόμενη εξέλιξη" έκανε λόγο σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος του 45χρονου μετά την απόφαση, τονίζοντας παράλληλα πως, "Είναι απορίας άξιο πώς ένα πρόσωπο που εργάζεται στην ελληνική αστυνομία και έχει υπηρετήσει στα ΜΑΤ, φέρεται να ομολόγησε ότι διέπραξε κάποιες πράξεις υπό το φόβο κάποιου άλλου. Είναι απορίας άξιο επίσης πως είναι δυνατόν μικρά παιδιά να ζουν σε κατάσταση στο σπίτι τους όπως αυτή που περιγράφεται και να μην έχουν ομολογήσει σε φίλο, καθηγητή, δάσκαλο το παραμικρό. Έχει δρόμο η υπόθεση, είμαστε αποφασισμένοι να τον καλύψουμε". Σε βάρος του 45χρονου, ασκήθηκαν μεταξύ άλλων, διώξεις για βιασμό, βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων από οικείο κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών κατά ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων.

Την ίδια ώρα η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με εντολή του επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπο Βουρλιώτη διενεργεί έρευνα σε βάρος του 45χρονου, με αφορμή δημοσιεύματα πως ζούσε πολυτελή βίο.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Σύντομα όλοι θα μιλούν για μια Καμηλοπάρδαλη στα Εξάρχεια: Ποιο είναι το νέο cool wine bar της γειτονιάς

Το ολοκαίνουργιο "Ζιράφ", το cool wine bar των Εξαρχείων μιλάει τη γλώσσα της πόλης: street και comfort, αλλά με τεχνογνωσία που κερδίζει με ειλικρινείς και σημερινούς όρους.

"Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ "ΠΙΑΣΤΗΚΕ" ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ" 25 Σεπ 2025 | 15:25

Πηγές ΝΔ για την Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ΠΑΣΟΚ "ουρά" της Κωνσταντοπούλου - Προσπαθεί να δημιουργήσει αντιδράσεις

Πηγές της ΝΔ χαρακτηρίζουν το ΠΑΣΟΚ ""ουρά" της της Ζ. Κωνσταντοπούλου", καταμαρτυρώντας του παραποίηση γεγονότων στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή.

ΒΟΥΛΗ 24 Σεπ 2025 | 23:58

Δένδιας για νέα Belhara: "Αποκτάμε το πιο ισχυρό Πολεμικό Ναυτικό"

Ο κ. Δένδιας, παράλληλα, έκανε γνωστό ότι "την Δευτέρα θα πάω στην Ιταλία και η πρόθεσή μας είναι και ελπίζω να τα καταφέρουμε να υπογράψουμε ένα Μνημόνιο συνεννόηση με την Ιταλική πλευρά για τις Bergamini"

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 Σεπ 2025 | 14:06

Πάτρα: Αστυνομικός εμβόλισε το αυτοκίνητο του αδελφού του, τον χτύπησε με λοστό και εξαφανίστηκε

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα, με πρωταγωνιστή έναν αστυνομικό, ο οποίος πλέον καταζητείται από τους ίδιους του τους συναδέλφους.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 Σεπ 2025 | 12:35
ΕΙΧΕ ΣΑΚΙΔΙΟ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ 24 Σεπ 2025 | 10:15

Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας: Παλαιστίνιος δάγκωσε αστυνομικό και χτύπησε περαστικό με μπουκάλι στο κεφάλι

Ένας 24χρονος χτύπησε με μπουκάλι πεζό και δάγκωσε αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας.

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 23 Σεπ 2025 | 23:42

Η Βουλή φωτίστηκε με την χρυσή κορδέλα της ελπίδας - Μήνυμα στήριξης στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου [εικόνες]

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, κάθε χρόνο περίπου 250.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο νοσούν από καρκίνο, από τα οποία βέβαια μόνο ποσοστό 20% έχει δυνατότητα πρόσβασης σε σωστή ιατρική φροντίδα

ΒΑΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ 22 Σεπ 2025 | 20:14

Βουλή: Άγρια κόντρα Μυλωνάκη - Κωνσταντοπούλου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - "Έχετε αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη"

"Αυτή είναι η αλήθεια", ξεκαθάρισε ο Γ. Μυλωνάκης κατηγορώντας την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας πως έχει αναγάγει "το ψέμα σε επιστήμη και την συνωμοσιολογία σε τέχνη"

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 22 Σεπ 2025 | 19:32

Πήλιο - Ανδρας χτύπησε τη σύζυγό του: "Μόλις γυρίσω να έχεις ανοίξει τον λάκκο σου" - Η κόρη υπερασπίστηκε τον πατέρα

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 1999, έχουν δύο παιδιά 20 και 25 χρονών και από το 2022 αντιμετωπίζουν προβλήματα.

ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS 22 Σεπ 2025 | 15:27
ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ «ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ» 20 Σεπ 2025 | 23:06

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών: Φωταγωγήθηκε η Βουλή

H Ελλάδα διαθέτει περιορισμένη "δεξαμενή" εθελοντών δοτών και γι' αυτό δυσκολεύεται να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών της.

20 Σεπ 2025 | 08:26

Γιατί σώπασαν ξαφνικά οι αντάρτες της ΝΔ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα - Τι λέγεται στα... πηγαδάκια

Αν και σε πολλούς γαλάζιους, δεν ήχησε θετικά η προσχώρηση Λοβέρδου στη ΝΔ, προτίμησαν να… κατεβάσουν τα όπλα και να τηρήσουν σιγή ασυρμάτου.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 19 Σεπ 2025 | 16:33

Βιασμός 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη: "Θα συνεχίσεις να με αγαπάς, μαμά;"

Με βάση την καταγγελία του πατέρα του παιδιού, ο ανήλικος φέρεται να κακοποιήθηκε από δύο συνομήλικους συμμαθητές του

ΒΟΥΛΗ 19 Σεπ 2025 | 12:26

Μητσοτάκης στην ΚΟ ΝΔ: Φοροελαφρύνσεις σε 4,3 εκατ. συμπολίτες μας - Το ΠΑΣΟΚ μοιράζει δισ. από το "πράσινο λεφτόδεντρο"

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση στη ΔΕΘ, ενώ επιτέθηκε και στον Νίκο Ανδρουλάκη κάνοντας λόγο για "πράσινα λεφτόδεντρα".

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΘΥΜΑ 19 Σεπ 2025 | 09:30

Ξεσπάει θύμα του στρατιωτικού γιατρού στη Λάρισα: "Δεν θέλω να ζήσει άλλη γυναίκα την κόλαση που έχω περάσει"

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον στρατιωτικό γιατρό από τη Λάρισα που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, έπειτα από καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και απειλές.

ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 18 Σεπ 2025 | 21:43

Τέμπη: Πατέρας από το Αίγιο κάνει απεργία πείνας στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι

Ο Πάνος Ρούτσι και ο κύριος Δημήτρης βρίσκονται δίπλα δίπλα στο Σύνταγμα.

ΕΝΤΑΣΗ 18 Σεπ 2025 | 17:31

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιδρά η αντιπολίτευση για τους μάρτυρες που θα κληθούν να καταθέσουν

Με πρώτους μάρτυρες τους διοικητές του ΟΠΕΚΕΠΕ "από το σήμερα προς τα πίσω" αρχίζει την ερχόμενη Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου, η διερεύνηση, από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ 18 Σεπ 2025 | 17:19

Βουλή: Την Τετάρτη οι πρώτοι μάρτυρες στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Ολος ο κατάλογος με τα ονόματα

Πρώτοι μάρτυρες στην εξεταστική, ο νυν πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Ιωάννης Καββαδάς όπως και ο τέως επικεφαλής του Οργανισμού, Νίκος Σαλάτας.

ΜΕ ΟΡΟ 17 Σεπ 2025 | 13:08

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 26χρονος που καταγγέλθηκε από 20χρονη για βιασμό

O ίδιος φαίνεται ότι διατηρούσε περιστασιακά σχέση με την 20χρονη.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 Σεπ 2025 | 10:56

Σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη: Την άρπαξε από τον λαιμό και την πέταξε στο έδαφος

Το περιστατικό καταγράφηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στην περιοχή της Χαριλάου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ 17 Σεπ 2025 | 10:17

Πέλλα: Συνελήφθη 73χρονος που κακοποίησε γάτα μέχρι θανάτου

Έριξε με δύναμη στο οδόστρωμα το ζώο, το οποίο κρατούσε στο χέρι του.

16 Σεπ 2025 | 21:58

Βουλή: Ερώτηση 8 βουλευτών της ΝΔ για τις παλαιές συντάξεις χηρείας του ΟΓΑ

Οι εν λόγω συντάξεις του πρώην ΟΓΑ παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα

ΣΤΟ STAR 16 Σεπ 2025 | 15:10

Στάθης Αγγελόπουλος: "Έφαγα πολύ ξύλο και δεν ξέρω τον λόγο" λέει η πρώην σύζυγός του - "Να προσέχει τι λέει" απαντά ο τραγουδιστής

Η Μαρία Κουτσαντώνη αποκάλυψε ότι και στο παρελθόν την έχει κακοποιήσει ο Στάθης Αγγελόπουλος - "Αν πάρω κάποια χρήματα θα τα δώσω στο παιδί μου, δεν τα θέλω εγώ"

ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ 16 Σεπ 2025 | 14:33

Αιτωλοακαρνανία: Συνελήφθη 71χρονος για ενδοοικογενειακή βία - Γρονθοκόπησε σύζυγο και κόρη

Χειροπέδες σε έναν ηλικιωμένο άνδρα που γρονθοκόπησε την σύζυγό του και την κόρη του πέρασαν οι αρχές Αιτωλοακαρνανίας.

ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ 16 Σεπ 2025 | 13:36

Σάλος στις φυλακές της Κύπρου: Κατάδικοι βίαζαν συγκρατούμενό τους και έβγαζαν βίντεο

Σεξουαλική κακοποίηση κρατούμενου στις φυλακές της Κύπρου από συγκρατούμενούς του.

ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ 16 Σεπ 2025 | 09:10

Η Νίκη απομακρύνει από την Εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ τον βουλευτή Νίκο Βρεττό - "Αν διαγραφώ δεν θα παραδώσω την έδρα"

Η Νίκη ανακοίνωσε ότι αποσύρει τον βουλευτή της Νίκο Βρεττό και τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος με το ερώτημα της διαγραφής.

ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΡΟΘΙΕΣ 15 Σεπ 2025 | 18:17

Άγριο ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην Κάρυστο: 60χρονος χτύπησε και χαράκωσε στο πρόσωπο τη γυναίκα του

Η 49χρονη γυναίκα πήρε τηλέφωνο το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης και κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από τον σύζυγό της

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 15 Σεπ 2025 | 17:45

Γιάννης Μάλαμας: Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο γιος του Σωκράτη - Ποιος είναι ο 24χρονος μουσικός που επιτέθηκε σε αστυνομικό

"Δεν είχε ποτέ κανείς πρόβλημα μαζί του και σίγουρα για να αντιδράσει, δέχτηκε δράση την οποία δεν άντεχε" λέει η μητέρα του 24χρονου

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 15 Σεπ 2025 | 15:12

ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτό είναι το προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής

Από τα πρώτα θέματα της Επιτροπής θα είναι η κατάρτιση του καταλόγου μαρτύρων που θα προτείνουν τα κόμματα, καθώς και των εγγράφων που θα ζητήσουν να κατατεθούν.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 15 Σεπ 2025 | 12:33

Τέμπη: Πατέρας 22χρονου θύματος κάνει απεργία πείνας και δίψας έξω από τη Βουλή - Στο πλευρό του η Μαρία Καρυστιανού

Η Μαρία Καρυστιανού καταγγέλλει το γεγονός πως ο εφέτης ανακριτής Λάρισας αρνήθηκε αίτημα -και- της οικογένειας Ρούτσι για εκταφή του γιου τους.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 Σεπ 2025 | 09:36

Βουλή: Με την εκλογή προεδρείου η πρώτη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Για τη θέση του προέδρου της επιτροπής η κυβερνητική πλειοψηφία θα προτείνει τον βουλευτή Ηλείας της ΝΔ, Ανδρέα Νικολακόπουλο.

"ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ" 14 Σεπ 2025 | 23:48

Άνδρος: Καταγγέλλουν σύλληψη άνδρα που φώναξε σύνθημα για τα Τέμπη μπροστά στον Τασούλα – Αστυνομικός άρπαξε πανό [βίντεο]

Καταγγελία για σύλληψη άντρα που συνελήφθη στην Άνδρο επειδή φώναξε σύνθημα για τα Τέμπη ενώ ήταν παρών ο ΠτΔ.

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ 14 Σεπ 2025 | 18:47

Προσωρινά κρατούμενος ο γιος του Σωκράτη Μάλαμα - Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα τη Δευτέρα

Ο 20χρονος γιος του Σωκράτη Μάλαμα παραμένει κρατούμενος μετά την επίθεση σε αστυνομικό.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΒΓΑ 14 Σεπ 2025 | 15:09

Συνελήφθη ο γιος του Σωκράτη Μάλαμα: Εβρισε και κουτούλησε αστυνομικό, λέει η ΕΛΑΣ - "Θα δεις τι θα πάθεις"

Ολα άρχισαν όταν ο Γιάννης Μάλαμας με ένα ακόμη άτομο τσακώθηκαν στις 05:30 με οδηγό ταξί.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΟΣ 12 Σεπ 2025 | 17:37

Ποιος είναι ο "Κοντός" που εξέδιδε και βίαζε κορίτσια - "Θα κάνεις αυτό που σου λέω εγώ γιατί μου χρωστάς λεφτά"

Σχεδόν μία δεκαετία ο 42χρονος, που παρουσιαζόταν ως παραγωγός αισθησιακών ταινιών, ήταν προαγωγός κοριτσιών που καταγγέλλουν πως μπλέχτηκαν χωρίς τη θέλησή τους

ΣΤΟ MEGA 11 Σεπ 2025 | 18:52

Μαρτυρίες θυμάτων του 42χρονου: "Έλεγε ότι είναι νταβατζής - Με έσπρωχνε, με έφτυνε και με ανάγκασε να εκδίδομαι" [βίντεο]

Όπως είπε νεαρή γυναίκα - θύμα του κατηγορούμενους, ο 42χρονος την εξανάγκαζε σε 5-7 ραντεβού την ημέρα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ 11 Σεπ 2025 | 17:39

ΟΠΕΚΕΠΕ: Συγκροτήθηκε η εξεταστική επιτροπή - Ποιοι βουλευτές θα μετέχoυν από κάθε κόμμα

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των βουλευτών που θα συγκροτήσουν την εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 11 Σεπ 2025 | 16:53

Περιστέρι: Προφυλακίστηκε ο 20χρονος γιος του επιχειρηματία που παρέσυρε τον αστυνομικό

Ο 20χρονος φέρεται να υποστήριξε ενώπιον της ανακρίτριας ότι δεν αντιλήφθηκε πως ήταν αστυνομικοί εκείνοι που του ζήτησαν να σταματήσει το αυτοκίνητό του

ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ 11 Σεπ 2025 | 10:12

Πάτρα: 25χρονη κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για βιασμό

Δικογραφία για βιασμό σχηματίσθηκε σε βάρος 31χρονου από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών, μετά από καταγγελία της πρώην συζύγου του.

ΕΧΕΙ ΣΥΛΗΦΘΕΙ 11 Σεπ 2025 | 09:35

Σοκ στη Ρόδο: 63χρονος κατηγορείται για βιασμό 71χρονης που φιλοξενούσε - Κυκλοφορεί με σκύλο συνοδό χωρίς να είναι τυφλός

Ισχυρίστηκε ότι οι πράξεις στις οποίες προέβη ήταν αποτέλεσμα συναίνεσης και ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την καταγγέλλουσα

ΑΝΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ 10 Σεπ 2025 | 16:19
10 Σεπ 2025 | 11:19

Πάτρα: Ντόμινο εξελίξεων μετά τον θάνατο βρέφους το 2013 – Αποδόθηκε σε "παθολογικά αίτια" παρά τα σημάδια κακοποίησης

Νέα υπόθεση με νεκρό βρέφος το 2013 έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας τα σοβαρά προβλήματα και τις παραλείψεις της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ 10 Σεπ 2025 | 09:41

Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο 20χρονος γιος επιχειρηματία παρασύρει αστυνομικό στην Αθήνα

Καρέ-καρέ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας τη στιγμή που ο 20χρονος γιος γνωστού επιχειρηματία παρασύρει και τραυματίζει αστυνομικό

ΒΟΥΛΗ 10 Σεπ 2025 | 08:51

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κοινωνική αντιπαροχή και την ισόβια τριτεκνική ιδιότητα

"Η αντιπολίτευση μπορεί να λαϊκίζει και να τα καταγγέλλει όλα. Εμείς όμως δουλεύουμε και αφήνουμε έργο" ανέφερε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνα Μιχαηλίδου.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 09 Σεπ 2025 | 20:50

Πάτρα: Κακοποιήθηκε και το δεύτερο παιδί της οικογένειας με το νεκρό βρέφος - Τι λέει η γιαγιά

Η οικογένεια, μετά τον θάνατο του 2,5 μηνών βρέφους, απέκτησε και δεύτερο παιδί που νοσηλεύτηκε τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2014 σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων με σημάδια κακοποίησης

ΣΤΟ MEGA 09 Σεπ 2025 | 18:22

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο 20χρονος γιος του επιχειρηματία παρασύρει και τραυματίζει τον αστυνομικό

"Υποθέσαμε πως ήταν ληστές, γι’ αυτό το λόγο ο οδηγός έκανε έναν απότομο ελιγμό και διέφυγε" λέει η σύντροφος του 20χρονου - Υπό την επήρεια μέθης ο νεαρός

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 09 Σεπ 2025 | 15:07

Βουλή: Επίθεση Βελόπουλου σε Γιαννούλη - "Ειρωνείες στο σπίτι σου και στη μάνα σου - Άντε με τον προδότη της Μακεδονίας"

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διέκοπτε την ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ξέφυγε σε χαρακτηρισμούς - "Μια ζωή ήσουν κρατικοδίαιτος"

09 Σεπ 2025 | 09:33

Νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό μέσα σε μπαρ στη Ρόδο - Αναζητείται ο άνδρας

Μια 19χρονη τουρίστρια από τη Σουηδία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε μπαρ του νησιού.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 08 Σεπ 2025 | 09:55

Ανησυχία μετά τις καταγγελίες γυναικών για κακοποίηση από στρατιωτικό γιατρό - Εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος

Το υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε ότι υπάρχει παραπομπή του ενστόλου στο Αεροδικείο, ωστόσο εκείνος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 08 Σεπ 2025 | 07:16

Τήνος: Συνελήφθη 42χρονος για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 4χρονου παιδιού του

Ο 42χρονος κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 6 του νόμου 3500/2006 "περί ενδοοικογενειακής βίας".

ΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ 05 Σεπ 2025 | 19:48

Ξάνθη: Συγκλονίζει η 79χρονη από τη Σουηδία για τον 30χρονο - "Τρελάθηκε που δεν είχα χρήματα και με χτυπούσε" [βίντεο]

Η 79χρονη βίωσε, όπως είπε η ίδια, έναν εφιάλτη και κάποια στιγμή κατάφερε να ειδοποιήσει τις Αρχές - "Μου έριχνε νερά, μου πετούσε πράγματα" - "Ήταν μπλεγμένος με τα ναρκωτικά" λέει ο πατέρας του

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 14:10

Νέες αποκαλύψεις για τον στρατιωτικό γιατρό που κακοποίησε τρεις γυναίκες – Πρόσφατα πήρε μετάθεση για Λάρισα

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο στρατιωτικός γιατρός καταφέρνει να αναβάλλει τις δίκες που εκκρεμούν εις βάρος του, λαμβάνοντας φύλλα πορείας.

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ 04 Σεπ 2025 | 19:28

Κέρκυρα: Συνελήφθη γιατρός για βιασμό 18χρονης - Είναι πατέρας 2 παιδιών

Στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του παθολόγου, η 18χρονη υποστήριξε ότι, όταν επισκέφθηκε το ιατρείο του για εξετάσεις, εκείνος προχώρησε σε ασελγείς πράξεις.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΥΓΓΕΝΗΣ 04 Σεπ 2025 | 08:31

Τρεις γυναίκες καταγγέλλουν στρατιωτικό γιατρό για ενδοοικογενειακή βία - "Είχε μαυρισμένο μάτι και χτυπημένα χείλη"

Τρεις γυναίκες καταγγέλλουν στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων για ενδοοικογενειακή βία. "Παίρνει συνέχεια αναβολές", λέει αυτόπτης μάρτυρας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 03 Σεπ 2025 | 15:47

Με παλαιστινιακή μαντίλα στη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου: Παιδιά από τη Γάζα στα θεωρεία [εικόνες-βίντεο]

Τα παιδιά από την Γάζα υποδέχθηκε νωρίτερα ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, προσφέροντάς τους δώρα και καλωσορίζοντάς τα στο Κοινοβούλιο.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΚΗ 02 Σεπ 2025 | 15:19

Ξανά στο εδώλιο ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Θα δικαστεί για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος Γαλλίδας ηθοποιού

Η ηθοποιός καταγγέλλει ότι το ιερό τέρας του γαλλικού σινεμά τη βίασε όταν εκείνη ήταν 22 ετών.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 01 Σεπ 2025 | 16:52

Σαντορίνη: Αστυνομικός έκανε ΚΑΡΠΑ για 20 λεπτά σε άνδρα που κατέρρευσε στον δρόμο - Τι περιγράφει ο ίδιος [βίντεο]

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο αστυνομικός ξεκίνησε να του κάνει ΚΑΡΠΑ για περίπου 20 λεπτά, έχοντας στο πλευρό του έναν πολίτη που ήταν γιατρός και περνούσε τυχαία από το σημείο.

ΒΟΥΛΗ 01 Σεπ 2025 | 13:16

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 15/9 ξεκινά η εξεταστική επιτροπή - Επανάληψη της ψηφοφορίας στην Ολομέλεια ζητάει το ΠΑΣΟΚ

Η Εξεταστική Επιτροπή θα ξεκινήσει τις εργασίες της με την εκλογή προεδρείου αρχίζει στις 15 Σεπτεμβρίου.

ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ 01 Σεπ 2025 | 10:50

Τρόμος για 23χρονη στα Χανιά: Την πήγε σε χωράφι, προσπάθησε να την πνίξει και να τη χτυπήσει με το αυτοκίνητο

Τον απόλυτο τρόμο στα χέρια του συντρόφου της βίωσε μια 23χρονη κοπέλα, στον Πλατανιά Χανίων, όταν έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ 29 Αυγ 2025 | 07:59
28 Αυγ 2025 | 10:06

Βουλή: Στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για το νέο πειθαρχικό δίκαιο των υπαλλήλων στο δημόσιο

Στο νομοσχέδιο, μέχρι τουλάχιστον την έναρξη της συνεδρίασης στην Ολομέλεια, έχει κατατεθεί παράλληλα για συζήτηση και ψήφιση και μια υπουργική τροπολογία.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 27 Αυγ 2025 | 22:54

Μεταναστευτικό νομοσχέδιο: Συντονισμένα πυρά από την αντιπολίτευση στη Βουλή

Οι μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου παρουσίασαν μείωση κατά 80%, οπότε και ψηφίστηκε η τροπολογία για αναστολή ασύλου, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου

"ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ" 26 Σεπ 2025 | 07:55

Αυτός είναι ο 77χρονος που κρατούσε φιάλη με έμβρυο σε φορμόλη - Οικονομολόγος, λογοτέχνης και μεταφραστής

Ο 77χρονος υποστήριξε ότι η φιάλη με το έμβρυο ήταν του παππού του, που ήταν μεγαλογιατρός το 1930 (!), και αποφάσισε να το κρατήσει για… κειμήλιο.

«ΜΑΙΜΟΥ» ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ 26 Σεπ 2025 | 07:21

"Βρήκαμε κι άλλα καλώδια": Πώς μια σπείρα Ρομά εξαπατούσε ηλικιωμένους - Δήλωναν... πυρόπληκτοι για να παίρνουν επιδόματα

Τα μέλη της σπείρας προσέγγιζαν τα θύματά τους όταν γύριζαν στις οικίες τους φορτωμένοι με ψώνια. Προσφέρονταν να τους βοηθήσουν και δήλωναν ότι ήταν υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ.

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ 25 Σεπ 2025 | 07:45

Το βαρύ ποινικό παρελθόν του 24χρονου "Παλαιστίνιου": Δάγκωσε αστυνομικό και φώναζε "Αλλάχου Ακμπάρ"

Ο "πιθανόν" 24 χρόνων άνδρας, είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ληστεία, σωματικές βλάβες, φθορές, απείθεια, αντίσταση, παράνομη είσοδο στη χώρα και απέλαση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ 24 Σεπ 2025 | 06:55

Βοιωτία: "Δεν υπάρχει Γιάννης" - Το μυστήριο με τον συνεργό της 62χρονης που έθαψε τη μητέρα της

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο άνδρας από την Αλβανία που είχε περιγράψει η κατηγορούμενη δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 23 Σεπ 2025 | 07:29

Από χούλιγκαν, εκτελεστικό όργανο της "νέας" Greek Mafia - Ποιος είναι ο 34χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς στο Παγκράτι

Ο 34χρονος εποφθαλμιούσε να γίνει αρχηγός της θύρας 7 του Ολυμπιακού, στη θέση του "Κοντού", ο οποίος κατηγορήθηκε ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που ευθύνεται για τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ 23 Σεπ 2025 | 06:51

Η "ΕΚΑΜ του Ελληνικού FBI" σε 25 καταυλισμούς Ρομά: Θα έχουν ειδική στολή και εξοπλισμό - Ποια θα είναι η δράση τους

Η "ΕΚΑΜ του Ελληνικού FBI", τοποθετείται σε 25 καταυλισμούς, για την αποτροπή της εγκληματικότητας.

TRAFFICKING 22 Σεπ 2025 | 07:53

Υπόθεση μαστροπείας: Πώς ο 42χρονος Joker παγίδευε ευάλωτες γυναίκες - Οι αποκαλύψεις από τα θύματά του

Τέσσερα θύματα του "Joker", του 42χρονου μαστροπού, παραγωγού ερωτικών ταινιών, αποκαλύπτουν νέες πτυχές από την δράση του.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 22 Σεπ 2025 | 07:42

Μοναστηράκι: Συγκλονίζει η 53χρονη που τραυματίστηκε από την πτώση δέντρου - "Εχασα πολύ αίμα, χρειάστηκαν ράμματα στο κεφάλι"

Με την ανήλικη κόρη της ήταν η 53χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε από πτώση δέντρου στην πλατεία Αγίας Ειρήνης το Σάββατο

22 Σεπ 2025 | 07:24

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη στη Βοιωτία: Η 62χρονη διευθύντρια ΚΕΠ έθαψε τη μητέρα της σε στάβλο για ένα επίδομα και μια σύνταξη

Για ένα επίδομα αναπηρίας και μια σύνταξη, έθαψε τη μητέρα της σε ένα στάβλο και επί δύο χρόνια προσποιούταν ότι είναι ζωντανή.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 19 Σεπ 2025 | 07:32

Ο ΕΟΠΥΥ προειδοποιεί για νέα ψηφιακή απάτη από επιτήδειους σε πολίτες - "Μην δίνετε στοιχεία"

Την προσοχή των πολιτών και κυρίως των συνταξιούχων, εφιστά ο ΕΟΠΥΥ, καθώς επιτήδειοι στέλνουν παραπλανητικά μηνύματα με στόχο να αρπάξουν χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ηλικιωμένων ανθρώπων.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 19 Σεπ 2025 | 07:02

Σύλληψη Σέρβου με βαρύ ποινικό παρελθόν: Μαφιόζος και επαγγελματίας δολοφόνος - Η απόπειρα σε βάρος δικηγόρου

Σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης των Σερβικών αρχών - Ανήκε σε οργάνωση που αποτελούσε συνεργαζόμενο παρακλάδι της διαβόητης μαφίας του Κότορ "Καβάτσκι".

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ 18 Σεπ 2025 | 07:56

"Είμαι μέλος του ISIS- Ο Μοχάμεντ μου έδινε 100 ευρώ για κάθε φωτιά που έβαζα", ομολόγησε ο 32χρονος Παλαιστίνιος

Οι αρχές κάνουν λόγο για έναν ασταθή, περίεργο άνθρωπο και χρήστη ναρκωτικών ουσιών.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ 18 Σεπ 2025 | 06:56

Υπόθεση revenge porn: Η καταγγελία πατέρα που "ξεσκέπασε" τον 25χρονο - Παγίδευε ανήλικες μέσω social media

Οι φαινομενικά αθώες συνομιλίες στο TikTok και το Snapchat, "παγίδευαν" ανήλικα κορίτσια στον εφιάλτη της εκδικητικής πορνογραφίας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ 17 Σεπ 2025 | 07:26

Η άρρωστη δράση του 32χρονου εμπρηστή στο Αιγάλεω: Σεξουαλικές επιθέσεις, απόπειρα ανθρωποκτονίας, εμπλοκή σε πυρκαγιές

Ο 32χρονος άνδρας με καταγωγή από την Παλαιστίνη, είχε αποτυπωθεί σε βίντεο την ώρα που έβαζε μια επικίνδυνη φωτιά στο δάσος του Καρέα στις 7 Σεπτεμβρίου.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 16 Σεπ 2025 | 13:38

Συναγερμός στον Ταύρο: Εντοπίστηκαν τρύπες από πυροβολισμούς στα κεντρικά της ΑΑΔΕ [βίντεο - εικόνες]

Η μία οπή βρίσκεται σε παράθυρο πρώτου ορόφου στην πλευρά της οδού Σμύρνης, ενώ η δεύτερη από την πλευρά της Πειραιώς

ΕΥΠ 16 Σεπ 2025 | 07:11

Αποκαλύψεις για τον Τούρκο με τα 12.500 κινητά που συνελήφθη στη Χίο - Οι σχέσεις με την τουρκική μαφία και κυκλώματα μεταναστών

Τα συνολικά 12.500 κινητά τηλέφωνα, δεν έφεραν νόμιμα παραστατικά αγοράς, ούτε άδεια από τις τελωνειακές αρχές για την εξαγωγή τους στην Τουρκία.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 Σεπ 2025 | 10:28

Επεισοδιακή καταδίωξη 16χρονου με κλεμμένη μηχανή στην Καλλιθέα - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Καταδίωξη σημειώθηκε χθες, Κυριακή στις 3.30 μετά το μεσημέρι στην Καλλιθέα, που κατέληξε στη σύλληψη ενός 16χρονου και στον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού.

ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ 14 Σεπ 2025 | 12:34

Καταδρομική επίθεση σε ξενοδοχείο ισραηλινών συμφερόντων στην Ομόνοια - Έριξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα

Άγνωστα άτομα αρχικά εκτόξευσαν μπογιές στους τοίχους και εν συνεχεία ανέγραψαν συνθήματα, όπως "Free Gaza" και " Λευτεριά στην Παλαιστίνη".

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 14 Σεπ 2025 | 08:20

Μύκονος: Επίκεντρο εγκληματικής δραστηριότητας το "νησί των Ανέμων" - "Ροζ κοκαΐνη", μπράβοι, trafficking και διαρρήξεις

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι για ακόμα ένα καλοκαίρι το "νησί των ανέμων", αποτέλεσε επίκεντρο κάθε λογής παράνομης και εγκληματικής δραστηριότητας.

59ΧΡΟΝΟΣ 12 Σεπ 2025 | 09:03

Γκύζη: "Σε έχω σαν τσάι, περίμενε λίγο και θα δεις τι θα κάνω", είπε ο πιστολέρο στον υπάλληλο καθαριότητας

Ο πιστολέρο ενοχλήθηκε από τον θόρυβο του οχήματος κατά την αποκομιδή των σκουπιδιών, έκανε παρατήρηση στους εργαζόμενους και δεν δίστασε να ανοίξει πυρ εναντίον τους.

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ 12 Σεπ 2025 | 07:50

Μαρτυρίες σοκ για τον "Joker": Ο 42χρονος μαστροπός υποχρέωνε κοπέλα να παίζει σε ταινίες πορνό ακόμη και έγκυος

Ο "Joker" προσέγγιζε νεαρές γυναίκες, κυρίως Ελληνίδες, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον μία ανήλικη, οι οποίες είχαν οικονομικά προβλήματα και προέρχονταν από προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ 12 Σεπ 2025 | 06:47

Στη φυλακή ο 20χρονος γόνος επιχειρηματία που τραυμάτισε αστυνομικό σε καταδίωξη - Τι είπε στην απολογία του

Από τη θέση οδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου με το οποίο έκανε κόντρες στους δρόμους της Αθήνας, στη φυλακή οδηγήθηκε ο 20χρονος γόνος επιχειρηματία.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 11 Σεπ 2025 | 07:20

Χωρίς ελικόπτερα έμεινε η ΕΛΑΣ: Καθηλωμένα από την 1η Ιουνίου και τα πέντε που διαθέτει

Η έλλειψη των εναέριων μέσων, προκαλεί επικίνδυνες δυσλειτουργίες στις επιχειρησιακές δυνατότητες της αστυνομίας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ 11 Σεπ 2025 | 07:00

Σάλος με τη σύλληψη του καρδιοχειρουργού για φακελάκι - "Γιατροί στο Ιπποκράτειο βγάζουν έως και 10.000 ευρώ την ημέρα"

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο γραφείο, ακινητοποίησαν τον γιατρό και στη δεξιά τσέπη του παντελονιού του βρέθηκε ο φάκελος, ο οποίος περιείχε τα 3.000 ευρώ.

ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ 10 Σεπ 2025 | 07:37

Καλάβρυτα: Ο ενορχηστρωτής "Τζάκσον", ο κτηνοτρόφος με τα αρχαία νομίσματα και η παγίδα με την τριπλή αγοραπωλησία

Ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου και ο βοηθός του, πωλούσαν τις θρησκευτικές εικόνες έναντι 20.000 € τη μια, ενώ ζητούσαν 50.000 για το κάθε Ευαγγέλιο του 18ου αιώνα.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 10 Σεπ 2025 | 07:15

Νέα έρευνα για εμπλοκή αστυνομικών και δικαστικών στη "μαφία των Χανίων" - Θα μιλήσουν τα κινητά των δύο αδερφών

Η δεύτερη δικογραφία για τους εκβιασμούς, τις δωροδοκίες και τις απάτες της εγκληματικής οργάνωσης, αποκαλύπτουν σειρά από "σκοτεινές" πράξεις, ανοίγοντας το πεδίο των ερευνών.

ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ 09 Σεπ 2025 | 07:45

Μονή Μεγάλου Σπηλαίου στα Καλάβρυτα: Πώς το Ελληνικό FBI ξεσκέπασε τον ηγούμενο - Τα "ραντεβού" και η "παγίδα"

Μια παράνομη αγοραπωλησία 17 βυζαντινών εικόνων και δύο Ευαγγελίων του 18ου αιώνα, έναντι 200.000 ευρώ, οδήγησε στη "φάκα" των αρχών, τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων.

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ 07 Σεπ 2025 | 08:55

Mαφία της Κρήτης: Στο μικροσκόπιο δύο δικαστικοί και δύο αστυνομικοί - Ανοίγει ο κύκλος των ερευνών

Πέντε… συνομιλητές της "μαφίας των Χανίων", μπαίνουν στο μικροσκόπιο των δικαστικών αρχών για ύποπτες πράξεις.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ 06 Σεπ 2025 | 09:00

Λαθρεμπόριο καυσίμων: "Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες" - Ο "Ταρζάν", οι μάνικες και οι αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος

Οι συνομιλίες που "έκαψαν" τα μέλη του κυκλώματος με το λαθρεμπόριο καυσίμων, οδηγώντας στον τερματισμό της παράνομης δραστηριότητας από το Ελληνικό FBI.

ΚΥΚΛΩΜΑ 05 Σεπ 2025 | 07:58

Αρωμα Greek Mafia στους λαθρέμπορους καυσίμων: Με "πασιέντζα" στον υπολογιστή πείραζαν την αντλία και έκλεβαν το 25%

Οι χειριστές του με ένα ειδικό συνδυασμό μέσα από την πασιέντζα, κατέληγαν στο σύστημα εισροών-εκροών και πραγματοποιούσαν ελλειμματικές παραδόσεις.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:45

Κρήτη: Και δεύτερη αποκαλυπτική συνομιλία του μαφιόζου με τον Καμμένο - Τον παρακολουθούσαν με κοριούς επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι "δεν βοήθησε" και "δεν σήκωσε ξανά τηλέφωνο", η επικοινωνία με τον 57χρονο φαίνεται να επιβεβαιώνει το αντίθετο.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 07:44

Κρητική μαφία: "Η προεδρίνα Εφετών μου ζήτησε μια χάρη και της την έφτιαξα", έλεγε ο 57χρονος αρχηγός

Σήμερα οι 48 συλληφθέντες της κρητικής μαφίας, αναμένεται να περάσουν σταδιακά το κατώφλι του ανακριτή, με τις απολογίες να ολοκληρώνονται πιθανότατα την Παρασκευή.

ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ 03 Σεπ 2025 | 07:33

Κρητική μαφία: Πώς εκβίαζαν τον ηγούμενο για το φιλέτο του 1,5 εκατ. ευρώ - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι με τον Καμμένο

Μέσα από το κελί των φυλακών, ο "Πατομπούκαλος", ένας από τους κρητικούς μαφιόζους ομολογεί ότι έβαλε βόμβα στο σπίτι του αστυνομικού που τον είχε συλλάβει. Πώς αποκαλύφθηκε η δράστη της μαφίας των Χανίων.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 02 Σεπ 2025 | 07:40

Μαφία της Κρήτης: Τρεις επιχειρηματίες κι ένας παπάς οι αρχηγοί - Εκβίαζαν ηγούμενο με ροζ βίντεο - 3 εκατ. ο τζίρος τους

Ηγετικό ρόλο στην εγκληματική ομάδα, φέρονται να έχουν δυο αδέλφια που διατηρούν ξενοδοχείο και beach bar στα Χανιά. Ένας ιερέας και ένας ιδιοκτήτης γυμναστηρίου.

"ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ" 26 Σεπ 2025 | 23:32

Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος: "Βαθιά ευγνώμων στον Τραμπ για το θέμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης"

Υπογράμμισε ότι η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής θα επιβεβαιώσει τον σεβασμό των θρησκευτικών δικαιωμάτων και θα επιτρέψει στο Οικουμενικό Πατριαρχείο να λειτουργήσει και πάλι το κορυφαίο θεολογικό του ίδρυμα

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ 26 Σεπ 2025 | 22:53

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης 1 Οκτωβρίου

Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ σε ανακοίνωσή τους δηλώνουν πως αγωνίζονται για συγκοινωνίες ασφαλείς, σύγχρονες και αξιόπιστες και ζητούν άμεση δυνατότητα σύναψης Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και Επαναφορά του Συλλογικού Δικαίου

26 Σεπ 2025 | 22:03