X

Ειρήνη Μουρτζούκου: Απειλές καταγγέλλει η μητέρα της - "Μέχρι πρόσφατα έμενε μαζί με την Πόπη" [βίντεο]

Η Πόπη Αναγνωστοπούλου, μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου, σχολιάζει τα ελαφρυντικά και το μοτίβο που αιτείται η 25χρονη - "Δέχομαι απειλές ακόμη και τώρα που η κόρη μου έχει προφυλακιστεί"

Γράφει: TheToc team

Απειλές καταγγέλλει πως δέχεται η Πόπη Αναγνωστοπούλου, η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου που έχει προφυλακιστεί για τις δολοφονίες 4 βρεφών, των δύο δικών της, της αδερφής της και το μωρό της φίλης της.

Μιλώντας στο OPEN, ανέφερε πως συνεχίζει να δέχεται απειλές, παρά την κράτηση της 25χρονης κόρης της.

Όπως αποκάλυψε, αρκετά παλιά προφίλ της Ειρήνης Μουρτζούκου στα social media, τα οποία είχαν παραμείνει ανενεργά μετά τη σύλληψή της, έχουν ενεργοποιηθεί ξανά το τελευταίο διάστημα. Μέσω αυτών των λογαριασμών, εκτοξεύονται απειλές εις βάρος της ίδιας της Πόπης Αναγνωστοπούλου, δημιουργώντας έντονη ανησυχία για την ασφάλειά της.

"Η Ειρήνη μπορεί να μπήκε μέσα, αλλά δέχομαι απειλές ακόμα και γίνονται πιο έντονες. Θα γίνει καταγγελία εκεί που πρέπει να γίνει. Χθες το βράδυ κάποια προφίλ της Ειρήνης ενεργοποιήθηκαν πάλι και έστελναν αιτήματα φιλίας. Ποιος τα χειρίζεται αυτά τα προφίλ;".

Διαβάστε Επίσης

"Καταρχήν το ξέραμε ότι θα με κατηγορήσει. Το περίμενα. Ήμουν 99% σίγουρη", ανέφερε, τονίζοντας πως η στάση της κόρης της δεν την αιφνιδίασε καθόλου.

"Αυτό το μοτίβο που λέει -που δεν ξέρω αν γνωρίζει καν τη λέξη ‘μοτίβο’- είναι απόπειρα να βρει ελαφρυντικά. Μα η ίδια δεν είπε ότι το έκανε συνειδητά", υπογραμμίζει.

Παράλληλα, αποδόμησε την υπερασπιστική γραμμή περί ψυχικής ασθένειας και επιλεκτικής στοχοποίησης βρεφών, κάνοντας αναφορά στην αδελφή της Ειρήνης, την οποία έχει ομολογήσει ότι δολοφόνησε: "Ποιο ήταν το ελαφρυντικό; Η Ηλιάνα ήταν 18 μηνών, ήταν η μεγαλύτερη. Γιατί λέει ότι σκότωνε μόνο 6 μηνών και κάτω;".

Η μητέρα της 25χρονης αναφέρεται και στον Γιάννη Μουρτζούκο – τον άνδρα που η Ειρήνη αποκαλεί "πατέρα της". "Σου κάνει εντύπωση που μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Μουρτζούκο" ερωτήθηκε για να απαντήσει: "Τον κάλυπτε πάντα, όπως κάνει και τώρα. Στα πάντα την κάλυπτε. Γιατί ο πατέρας και η γιαγιά της δεν προσπάθησαν να τη σώσουν τόσα χρόνια;". Ενώ διευκρίνισε ακόμη ότι ο Γιάννης δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας.

"Με την Πόπη διασκέδαζαν μαζί λίγο πριν την πιάσουν"

Παράλληλα, η κ. Αναγνωστοπούλου τοποθετήθηκε και για τη σχέση της κόρης της με την Πόπη Αβράμη, μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη. Επιβεβαίωσε ότι η 25χρονη διέμενε στο σπίτι της Αβράμη μέχρι και λίγο καιρό πριν από τη σύλληψή της.

Όπως δήλωσε, αρκετοί είχαν δει τις δύο γυναίκες να διασκεδάζουν μαζί, επισημαίνοντας ότι διατηρούσαν στενές σχέσεις.

"Ήξερα ότι η Ειρήνη έμενε με την Πόπη. Μέχρι πρόσφατα. Περίπου μια εβδομάδα πριν την πιάσουνε".