X

Εισβολή Ρουβίκωνα στο υπουργείο Περιβάλλοντος: Εφτασαν στα γραφεία του υπουργού και του υφυπουργού - 24 προσαγωγές [Εικόνες]

Μέλη του Ρουβίκωνα έφτασαν μέχρι τον 6ο και 7ο όροφο του υπουργείου Περιβάλλοντος

Γράφει: TheToc team

Σε 24 προσαγωγές (5 γυναίκες και 19 άνδρες) προχώρησε η αστυνομία μετά την εισβολή που πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας, στο υπουργείο Περιβάλλοντος, στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Μέλη ομάδας, περίπου τριάντα ατόμων, έφτασε μέχρι τον 6ο και 7ο όροφο του κτιρίου, στα γραφεία του υπουργού, Κώστα Σκρέκα και του υφυπουργού, Νίκου Ταγαρά αντίστοιχα, αλλά οι αστυνομικοί κλείδωσαν τις πόρτες. Τα μέλη του Ρουβίκωνα, στη συνέχεια, πήγαν στη γενική γραμματεία Ενέργειας και πέταξαν τρικάκια.

Οι αντιεξουσιαστές ανήρτησαν πανό με μήνυμα "Κράτος εμπρηστής” και πέταξαν τρικάκια στη Μεσογείων.

Διαβάστε Επίσης

Υπενθυμίζεται πως μέλη του Ρουβίκωνα είχαν προβεί σε επίθεση με μπογιές στο σπίτι του υπουργού Περιβάλλοντος, Κώστα Σκρέκα στο Κρυονέρι, στα τέλη Αυγούστου.