Πέθανε τελικά ο 30χρονος εγκαυματίας από το ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα στο πλοίο Blue Horizon στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο άνδρας είχε διασωληνωθεί και νοσηλευόταν σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.
Yπενθυμίζεται πως συνολικά είχαν τραυματιστεί 4 άτομα ενώ ένας νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τις πληροφορίες να λένε πως η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Πλακιωτάκης: Πλήρης διερεύνηση των αιτιών
Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, δήλωσε τα εξής: "Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκα το θάνατο του 30χρονου Γ΄ Μηχανικού του Ε/Γ-Ο/Γ "Blue Horizon”. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του ναυτικού μας. Μόλις ενημερώθηκα για το δυστύχημα έδωσα εντολή στις αρμόδιες Υπηρεσίες του ΥΝΑΝΠ για πλήρη διερεύνηση των αιτιών και των συνθηκών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το τραγικό αυτό συμβάν και ήδη κλιμάκια ειδικών βρίσκονται στο Ηράκλειο για το σκοπό αυτό".
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Νωρίτερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία Attica Group στην οποία ανήκει το πλοίο "Blue Horizon", ανέφερε τα εξής: "Σήμερα Δευτέρα, 24 Αυγούστου περί ώρα 9:30 π.μ. στο Πλοίο BLUE HORIZON το οποίο βρισκόταν στο λιμάνι του Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης εκδηλώθηκε διαρροή ατμού στο μηχανοστάσιο του πλοίου. Από τη διαρροή τραυματίστηκαν τέσσερα μέλη πληρώματος που εκτελούσαν τις εργασίες συντήρησης, οι οποίοι διακομίσθηκαν άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Εξ αυτών, δύο μέλη πληρώματος νοσηλεύονται ενώ στα υπόλοιπα δύο απαιτήθηκε μόνο η παροχή πρώτων βοηθειών".
Πηγή: cretalive
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr