Εξομολόγηση Τατσόπουλου: Έκλαψα στη ΜΕΘ όταν είδα τη σύζυγό μου [βίντεο]

Για το δύσκολο χειρουργείο το οποίο κράτησε 5 ώρες μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Πέτρος Τατσόπουλος.

SHARE THIS
0
SHARES

Για το δύσκολο χειρουργείο το οποίο κράτησε 5 ώρες μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Πέτρος Τατσόπουλος. 

"Φτάνω στο νοσοκομείο και ο γιατρός έπρεπε να διαλέξει τι να κάνει για να με σώσει. Ο χειρουργός πήρε την απόφαση να μπω στο χειρουργείο αμέσως και με άνοιξε ενώ ακόμη δεν είχα κοιμηθεί. Δεν ένιωσα κάτι ή να ένιωσα ήταν για πολύ λίγα δευτερόλεπτα. Είχα υποστεί τέτοιο σοκ, που ένας δεύτερος πόνος θα περνούσε απαρατήρητος".

Στη συνέχεια ο κ.Τατσόπουλος, μίλησε για τη σύζυγό του και το πόσο ο ίδιος συγκινήθηκε και έκλαψε όταν την αντίκρισε στη ΜΕΘ, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Ήμουν πολύ ευσυγκίνητος. Εκείνες τις ώρες έβαζα τα κλάματα… έχω κλάψει πολύ περισσότερο από ό,τι έχω κλάψει σε όλη μου τη ζωή".

Όσον αφορά στο τι "μάθημα" πήρε από την περιπέτεια αυτή, δήλωσε;

"Ξαφνικά σου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία από την αρχή. Αφού, τυπικά τουλάχιστον, δεν είμαι καρδιοπαθής αυτή τη στιγμή, έχω θεραπευτεί και βρίσκομαι στο στάδιο της αποκατάστασης, έχω περάσει τους μεγάλους σκοπέλους και υφάλους της εγκεφαλικής ανεπάρκειας, νιώθω ότι κάποιος μου λέει: Ωραία, σβήσε τώρα, σβήνουμε τα 60, ξανά ξεκινάμε από την αρχή. Όλα αυτά που θεωρούμε κοινό τόπο, το οξυγόνο υπάρχει, το νερό υπάρχει, όλα τα αγαθά υπάρχουν, ε, καλό είναι να αρχίσουμε να τα ξανασκεφτόμαστε".

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook