Εξώδικο στον Πάνο Καμμένο για τη βίλα στην Ικαρία

«Μου χρωστάτε 27.000 ευρώ» υποστηρίζει στο εξώδικο του ο οικοδόμος που έφτιαχνε το σπίτι στην Ικαρία που παραθέριζε ο Πάνος Καμμένος - Ιδιοκτησία της πεθεράς του με ευρωπαϊκά κονδύλια το εξοχικό

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Εξώδικο στον Πάνο Καμμένο για τη βίλα στην Ικαρία

Εκτός από τις αγωγές και τις μηνύσεις που απειλεί να κάνει ο Πάνος Καμμένος κατά του υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, ένα εξώδικο το οποίο στρέφεται εναντίον του, ταράζει τα νερά.

Οπως αναφέρουν «ΤΑ ΝΕΑ», το εξώδικο αφορά σε μια απλήρωτη οφειλή 27.000 ευρώ για τις εργασίες που έγιναν στην εξοχική κατοικία στην Ικαρία, όπου συνήθιζε να παραθερίζει ο Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με την εξώδικη καταγγελία (η οποία είναι στη διάθεση της εφημερίδας) ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων όχι μόνο δεν πλήρωσε τον εργάτη, αλλά του έλεγε και το γνωστό «περάστε την πρώτη του μηνός»

Ο Αλέξανδρος Λίλα, είναι ο οικοδόμος ο οποίος έφτιαξε στο σπίτι στην Ικαρία τον μαντρότοιχο, τους τοίχους αλλά και τις σκάλες. Οπως καταγγέλλει ο οικοδόμος, αυτές οι εργασίες έγιναν χωρίς οικοδομική άδεια, κάτι το οποίο δεν το γνώριζε.

Το συγκεκριμένο σπίτι στο Γιαλισκάρι -έναν υπέροχο παραθαλάσσιο οικισμό στην Ικαρία, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε του τουριστικό θέρετρο του νησιού- ανήκει στην πεθερά και στον κουνιάδο του κ. Καμμένου. Σύμφωνα με πληροφορίες, για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί ευρωπαϊκά κονδύλια στο πλαίσιο του προγράμματος LEADER Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε ως στόχο τη βελτίωση και την οργάνωση του τουριστικού προϊόντος, την ενίσχυση της απασχόλησης και την αύξηση της επισκεψιμότητας. Μάλιστα στο πρόγραμμα υπήρχε και ιδιαίτερη μέριμνα στην προώθηση ίσων ευκαιριών σε νέους, γυναίκες και ειδικές ομάδες πληθυσμού.

Καμμένος όπως Λιάπης ή Λιάπης όπως Καμμένος. Η ίδια τακτική είχε ακολουθηθεί και στην περίπτωση του εξοχικού του Μιχάλη Λιάπη στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας, όπου και εκεί τα χρήματα από ευρωπαϊκα κονδύλια, πήγαν υπέρ της ανεγέρσεως του σπιτιού της θείας του.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο οικοδόμος Αλέξανδρος Λίλα στην εξώδικη δήλωσή του προς τον κ. Καμμένο, οι εργασίες ξεκίνησαν το 2009 όχι από την πεθερά του αλλά από τον ίδιο. Στη συνάντηση ήταν παρούσα και η σύζυγος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων .

«Το έργο κατασκευάστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και παρελήφθη από εσάς με πολλούς προς εμένα επαίνους για την ταχύτητα κατασκευής και την ποιότητά του στο τέλος Μαρτίου 2010», αναφέρεται στο εξώδικο και συμπληρώνει ότι εκτός από τον Αλέξανδρο Λίλα, στα έργα συμμετείχαν συνολικά έξι άτομα.

Παρά το γεγονός ότι είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν χωρίς να υπάρξει πρόβλημα, στην συγκεκριμένη περίπτωση όπως ισχυρίζεται ο καταγγέλλων, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, άρχισε να μην είναι συνεπής λέγοντας τους ότι θα τον εξοφλήσει « από τον έναν μήνα στον άλλο«, λέγοντας του ως απιοκορύφωμα ότι το σπίτι δεν ανήκει στον ίδιο αλλά στην πεθερά του και «άντε βρες τη να πληρωθείς».

Ο κ. Λίλα, στο εξώδικο καταγγέλλει και τη σύζυγο του κ. Καμμένου επικαλούμενος επικοινωνία τους κατά την οποία του ζήτησε έκπτωση και παρασταστικά για την οφειλή λέγοντας του : «Λόγω κρίσης, αν θέλεις να πληρωθείς αμέσως, στείλε μου ένα χαρτί που να λέει ότι σου οφείλεται το ποσό των 20.000 ευρώ». Ωστόσο,δεν έλαβε ούτε ένα ευρώ παρά το γεγονός ότι απέστειλε όσα χαρτιά απαιτούντο.

Στο εξώδικο υποστηρίζει ακόμη ότι «Οπως εκ των υστέρων διαπίστωσα, όλες οι εργασίες έλαβαν χώρα εν αγνοία μου χωρίς την άδεια πολεοδομίας. Τούτο το αντιλήφθηκα πολύ αργότερα σε κάποια από τις τελευταίες προσωπικές μου οχλήσεις προς εσάς στο Γιαλισκάρι, όταν τυχαία διάβασα εντοιχισμένη στην υπερπολυτελή σας εξοχική κατοικία πινακίδα ότι "η παρούσα οικοδομή ανεγέρθη με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ενωσης» και συνεχίζει λέγοντας ότι «Επιφυλάσσομαι ρητώς για τη διακινδύνευση που με εκθέσατε να υποστώ τις συνέπειες του νόμου, ήτοι να μου κατασχεθούν μπετονιέρα, αυτοκίνητα μεταφοράς, υλικά και λοιπά εργαλεία και να τιμωρηθούν με ποινές φυλακίσεως εγώ και οι συνεργάτες μου… Επειδή μέχρι τώρα μου έχετε συμπεριφερθεί άκρως υποτιμητικά ωσάν να ήμουν πολίτης Γ' κατηγορίας κάποιας ασύντακτης χώρας, σας δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ 02 Ιουλ 2020 | 09:28
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ... 01 Ιουλ 2020 | 14:37

Ο Πάνος Καμμένος επιστρέφει- Αύριο θα κάνει πολύ "σοβαρές δηλώσεις"...

Μετά τη συνεδρίαση χθες της άτυπης ηγεσίας του κόμματος

ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ 30 Ιουν 2020 | 17:04

Και όμως υπάρχουν: Συνεδρίασαν οι ΑΝΕΛ υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου

Η πρώτη επανεμφάνιση στην πολιτική του κ. Καμμένου

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ 28 Ιουν 2020 | 17:52

Εργοτάξια από τον Σεπτέμβριο στην Αμφίπολη - Στο ΚΑΣ οι μελέτες για την πρώτη φάση των εργασιών [Εικόνες]

Στόχος είναι εντός του β΄ 15ημέρου του Σεπτεμβρίου να ξεκινήσει η πρώτη φάση εργασιών στερέωσης και αποκατάστασής του μνημειακού συνόλου..

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ MEGA 28 Ιουν 2020 | 15:20

Κούγιας για κασέτες Καμμένου - Παπαγγελόπουλου: Πραγματικό παρακράτος - Εγκληματική οργάνωση, σε συνεργασία με δικηγόρους [βίντεο]

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, τα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ότι στο επίκεντρο όλης της ιστορίας είναι οι συμπεριφορές του ζεύγους Καμμένου.

28 Ιουν 2020 | 14:12

Ποιοι μιλούν για νέο ‘89

Ο πρόεδρος του κόμματος (ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ) που χέρι χέρι με τη Δεξιά έσυραν τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο καταγγέλλει σήμερα επανάληψη του ’89.

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 28 Ιουν 2020 | 08:24

Μιωνής, ΕΥΠ και Παραπολιτικά: Οι τρεις κασέτες "φωτιά" που εκθέτουν τον Αλέξη Τσίπρα

Σάλος στο πολιτικό σκηνικό από τις νέες αποκαλύψεις – Στριμωγμένος ο Τσίπρας – Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Παπαγγελόπουλου και Καμμένου.

ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ 27 Ιουν 2020 | 20:35

Σάλος από τους νέους διαλόγους φωτιά μπροστά στον Τσίπρα: Ο Παπαγγελόπουλος δεν διαψεύδει, ο Καμμένος απειλεί

Ζητείται η σύλληψη δημοσιογράφων και η απίστευτη προτροπή να πουν στον τότε προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών "να τους γαμ...".

"ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΑΓΟΡΑΙΟ ΥΦΟΣ" 27 Ιουν 2020 | 14:56

Απασφάλισε ο Καμμένος κατά Παπαγγελόπουλου: Αν δεν διαψεύσει το διάλογο, προσφεύγω στη Δικαιοσύνη

"Όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο Παπαγγελόπουλος για εμένα και την σύζυγό μου, αποδεικνύουν τον παρασκηνιακό τρόπο με τον οποίο εκτελούσε τα καθήκοντά του, εν αγνοία μάλιστα του Τσίπρα" δήλωσε.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ MEGA 27 Ιουν 2020 | 10:49

Παπαγγελόπουλος: Δεν διαψεύδει τον απίστευτο διάλογο με Καμμένο μπροστά στον Τσίπρα

Παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς και τη συνομιλία που είχε με τον διευθυντή των "Παραπολιτικών" Παναγιώτη Τζένο.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ Η ΝΔ 27 Ιουν 2020 | 10:41

Νέοι απίστευτοι διάλογοι Καμμένου - Παπαγγελόπουλου μπροστά στον Τσίπρα: "Πάρε τον εισαγγελέα Ζαγοραίο να τους..."

Η εφημερίδα "Παραπολιτικά" αναφέρει έναν απίστευτο διάλογο Καμμένου - Παπαγγελόπουλου μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του στη Βουλή.

ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΝΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 25 Ιουν 2020 | 14:02

Ποιος είναι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ που παρακολουθούσε η ΕΥΠ;

Τι αναφέρει η έκθεση της υπηρεσίας που πήγε στην Ξένη Δημητρίου, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Βούτση.

Η ΕΥΠ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ 25 Ιουν 2020 | 12:27

Νέα υπόθεση εκβιασμών και υποκλοπών: Νονοί της νύχτας, επίορκοι αστυνομικοί και βουλευτής ΑΝΕΛ - Διέρρευσε ενημέρωση της ΕΥΠ σε Τσίπρα

Σάλο προκαλούν οι αποκαλύψεις της εφημερίδας "Καθημερινή". Η ΕΥΠ είχε ενημερώσει για την εν εξελίξει έρευνα και τον Πρωθυπουργό και τον τότε Πρόεδρο της Βουλής, αλλά η ενημέρωση διέρρευσε.