X

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος - Αρνητικός στο τεστ κορονοϊού

Από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε αναπνευστική ανεπάρκεια η οποία προς το παρόν αντιμετωπίζεται συντηρητικά.

Γράφει: TheToc team

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου εισήχθη σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, καθώς παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα.

Το πρώτο τεστ για COVID 19 στο οποίο υπεβλήθη ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης ήταν αρνητικό, ωστόσο η κατάσταση του κρίνεται σταθερά κρίσιμη.

Όπως είπε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, απο τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε αναπνευστική ανεπάρκεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κ.κ Ειρηναίος μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, στις 8:30 το πρωί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ενημερώθηκε και τον παρέλαβε, από το κτίριο της αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε η εισαγωγή του 87χρονου προκαθήμενου της Εκκλησίας της Κρήτης, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.