Ακυρώσεις και αλλαγές στο πρόγραμμα των αεροπορικών πτήσεων, εξαιτίας του χάους που προκάλεσε η κακοκαιρία "Ελπίς" και της αδυναμίας των επιβατών να προσεγγίσουν το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ανακοίνωσε η AEGEAN και η Olympic Air.
Πρόκειται για πτήσεις τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:
Η AEGEAN ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των συνεχιζόμενων έκτακτων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα, καθώς και των προβλημάτων στην μετακίνηση μέσω των βασικών προσβάσεων από και προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, σήμερα Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 θα προχωρήσει σε μερική μόνο αποκατάσταση του πτητικού προγράμματος.
Ειδικότερα από σήμερα στις 12:00 και έως το τέλος της ημέρας θα πραγματοποιηθούν μόνο οι παρακάτω πτήσεις. Όλες οι υπόλοιπες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ακυρώνονται.
Ποιες πτήσεις θα γίνουν σήμερα
Ειδικότερα οι πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα 25 Ιανουαρίου 2022 είναι οι εξής:
Με νεότερη ανακοίνωση, οι επιβάτες θα ενημερωθούν για αλλαγές και τροποποιήσεις πτήσεων που πιθανά να προκύψουν και στο πρόγραμμα δρομολογίων της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου 2022 και έως ότου αποκλιμακωθεί η εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.
Υπενθυμίζεται ότι για τους επιβάτες όλων των πτήσεων που συνεχίζουν να επηρεάζονται από τις έκτακτες συνθήκες, παρέχεται ήδη η δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίων χωρίς rebooking fees.
Η εταιρεία ενημερώνει επίσης ότι έως τη στιγμή που εκδόθηκε η ανακοίνωσή της, η βασική πρόσβαση προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών που είναι εφικτή είναι μέσω της Λεωφόρου Βάρης-Κορωπίου, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται επίσης και η λειτουργία του προαστιακού σιδηροδρόμου.
Λόγω των μεταβαλλόμενων συνθηκών, οι επιβάτες παρακαλούνται να ενημερώνονται για την πραγματοποίηση της πτήσης τους από την ιστοσελίδα της AEGEAN (www.aegeanair.com) και της Olympic Air (www.olympicair.com).
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr