Τα βρήκαν... ΟΛΑ σε γιάφκα του Πετρακάκου στον Μαραθώνα

Τι βρέθηκε στη γιάφκα-μαμούθ του Γιώργου Πετρακάκου στον Μαραθώνα Αττικής. Πρόκειται για σπίτι - αποθήκη, που είχε νοικιάσει ο Σπύρος Δραβίλας εδώ και δυο χρόνια.

Τα βρήκαν... ΟΛΑ σε γιάφκα του Πετρακάκου στον Μαραθώνα

Σάκοι με βαρύ οπλισμό -δύο αντιαρματικά RPG και τουλάχιστον 4 Καλάσνικοφ- πυρομαχικά και εκρηκτικές ύλες βρέθηκαν στη γιάφκα-μαμούθ του Γιώργου Πετρακάκου στον Μαραθώνα Αττικής.

Πρόκειται για σπίτι - αποθήκη, επί της λεωφόρου Μαραθώνος, ο εντοπισμός του οποίου προέκυψε από τα ευρήματα στο αγρόκτημα του Μώλου Φθιώτιδας και στον Βόλο.

Τα βρήκαν... ΟΛΑ σε γιάφκα του Πετρακάκου στον Μαραθώνα

Συνεργείο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρητκικών μηχανισμών προχωρά βήμα βήμα για την ασφάλεια του χώρου προκειμένου στη συνέχεια να μπουν τα συνεργεία της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών. Εξωτερικά έχουν βρεθεί 6 αυτοκίνητα, ένα φορτηγό και δύο μοτοσικλέτες. Ψάχνουν αν τα οχήματα και ο οπλισμός έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές ενέργειες της ΟΛΑ.

Το οίκημα φέρεται να έχει νοικιάσει ο Σπύρος Δραβίλας πριν από περίπου δυο χρόνια.

Τα βρήκαν... ΟΛΑ σε γιάφκα του Πετρακάκου στον Μαραθώνα - εικόνα 2

Πώς έφτασε η αντιτρομοκρατική στη νέα γιάφκα

Τα στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου αναζητούσαν γιάφκα της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών στην Ανατολική Αττική και τον στόχο σχεδιαζόμενης επίθεσής τους επόμενους μήνες, μέσα από τους χάρτες, τα 25 «κρυμμένα» usb και τους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η «στροφή» στην προτεραιότητα των ερευνών ήρθε μετά τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων των έξι καλάσνικοφ, που ανέδειξαν πως δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική ή εγκληματική ενέργεια.

Τα βρήκαν... ΟΛΑ σε γιάφκα του Πετρακάκου στον Μαραθώνα - εικόνα 3

Ο Γιώργος Πετρακάκος αναδεικνύεται σε «σοβαρό παίκτη» της εγχώριας τρομοκρατίας και παρουσιάζεται, σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., ο ενδιάμεσος κρίκος ανάμεσα σε Βασίλη Παλαιοκώστα και Νίκο Μαζιώτη, που είχε και τον ρόλο του χρηματοδότη και τροφοδότη οπλισμού του Επαναστατικού Αγώνα και της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, στις οποίες υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι συμμετείχε σε ενέργειές τους. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι αργά ή γρήγορα, τα νέα στοιχεία συνδυαστικά με παλιότερα θα αναδείξουν τη σύνδεση του Γιώργου Πετρακάκου και κάποιων «Διστομιτών» με την εγχώρια τρομοκρατία.

Τα βρήκαν... ΟΛΑ σε γιάφκα του Πετρακάκου στον Μαραθώνα - εικόνα 4

Το Big brother της Αντιτρομοκρατικής

Big Brother για περίπου 3 μήνες είχαν μετατρέψει τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας το σπίτι-αποθήκη της Λ. Μαραθώνος στο Μαραθώνα.

Στοιχείο εύρημα από το σπίτι της Ν. Αγχιάλου στο Βόλο, όπου είχε εξελιχθεί τον περασμένο Ιούνιο η αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν συλληφθεί ο Σπύρος Χριστοδούλου και ο Γρηγόρης Τσιρώνης, ενώ ο Σπύρος Δραβίλας είχε αυτοκτονήσει, είχε οδηγήσει τους αστυνομικούς στον Μαραθώνα. Αντίστοιχα ευρήματα από το σπίτι του Γρηγόρη Τσιρώνη στα Άνω Λεχώνια Αγριάς Βόλου οδηγούσαν και αυτά στον Μαραθώνα.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα με απομακρυσμένη φυσική παρακολούθηση και παγίδευσή του με μικροκάμερες και άλλα ηλεκτρονικά μέσα περίμεναν την τυχόν προσέγγιση του Γιώργου Πετρακάκου, του «ληστή με τα μαύρα», του κατόχου του κινητού οπλοστασίου στα Εξάρχεια ακόμη και του Βασίλη Παλαιοκώστα.

Τα αρμόδια στελέχη είχαν «ακτινογραφήσει» τον χώρο διαπιστώνοντας πως εξωτερικά υπήρχαν τέσσερα οχήματα, τα οποία από την έρευνα προέκυψε ότι ήταν κλεμμένα και έφεραν πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούσαν σε όμοιου τύπου οχήματα. Το οίκημα είχε νοικιαστεί πριν από περίπου 2 χρόνια από τον Σπύρο Δραβίλα. Από την φυσική και ηλεκτρονική παρακολούθηση δεν είχε προσεγγίσει κανείς τον χώρο και μετά τη σύλληψη του Γιώργου Πετρακάκου αποφασίστηκε να σταματήσει η παρακολούθησή του και να γίνει λεπτομερής εξερεύνησή του.

Οι αστυνομικοί εξεπλάγησαν όταν σε κλειστό χώρο βρήκαν δύο ακόμη αυτοκίνητα, ένα φορτηγάκι και δύο μοτοσυκλέτες, ενώ μέσα σε σάκους είδαν δύο αντιαρματικά όπλα, τέσσερα καλάσνικοφ, πιστόλια, χειροβομβίδες, πυρομαχικά και εκρηκτικές ύλες. Αρχικά, στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών θα ανοίξουν με ασφάλεια τα αντικείμενα με τον οπλισμό και θα ακολουθήσει η εξερεύνηση από συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Τρομοκρατικό γκαράζ

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως τα ευρήματα στον συγκεκριμένο χώρο αναδεικνύουν ένα... γκαράζ της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών ακόμη και του Επαναστατικού Αγώνα μαζί με γιάφκα-μαμούθ και αναζητούν στοιχεία που θα πιστοποιήσουν αυτές τις εκτιμήσεις.
Πέρα από τον βαρύ οπλισμό, ανάμεσα στα συνολικά 9 οχήματα που βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους, υπάρχουν ένα αυτοκίνητο, ένα φορτηγάκι και δύο μοτοσυκλέτες, που συγκεντρώνουν υποψίες για χρησιμοποίησή τους σε ενέργειες της Ο.Λ.Α. και του Επαναστατικού Αγώνα.

Ένα αυτοκίνητο και το φορτηγάκι συγκεντρώνει υποψίες και ενδείξεις χρησιμοποίησής τους από μέλη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών σε επιθέσεις της οργάνωσης. Το πρώτο στην οικία του Γερμανού πρέσβη στις 30 Δεκεμβρίου 2013, στο οποίο είχε προσαρμοστεί αστυνομικός φάρος όμοιος με αυτόν που βρέθηκε στο αγρόκτημα στο Μώλο Φθιώτιδας. Ένα παρόμοιο φορτηγάκι φαίνεται να είχε χρησιμοποιηθεί και στην επίθεση στην Ισραηλινή Πρεσβεία στις 12 Δεκεμβρίου 2014, με κάποιες μαρτυρίες να αναφέρουν πως και σε αυτό υπήρχε προσαρμοσμένος αστυνομικός φάρος.

Εξετάζεται επίσης, αν κάποια από τις δύο μοτοσυκλέτες, έχει χρησιμοποιηθεί από άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση με παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημα, του Επαναστατικού Αγώνα στην Τράπεζα της Ελλάδος στις 10 Απριλίου 2014. Με μία παρόμοια μοτοσυκλέτα, μέλος του επιχειρησιακού βραχίονα της οργάνωσης, είχε παραλάβει από την οδό Αμερικής τον οδηγό του παγιδευμένου αυτοκινήτου, μετά την στάθμευσή του. Πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν τότε ότι οδηγός του οχήματος ήταν ο Νίκος Μαζιώτης, ενώ υπήρχαν έντονες υποψίες, ότι οδηγός στην μοτοσυκλέτα που τον παρέλαβε ήταν ο Γιώργος Πετρακάκος.
Σημειώνεται ότι τα οχήματα που βρέθηκαν στον Μαραθώνα θα μεταφερθούν σε «αποστειρωμένο» χώρο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να εξερευνηθούν για τον τυχόν εντοπισμό γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων, που ταυτοποιούνται με γνωστά και άγνωστα άτομα.

«Μεσίτες» και real estate

Μετά τη ληστεία στο Δίστομο και μετά την επιχείρηση στη Ν. Αγχίαλο Βόλου, τα στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου έχουν μπει σε τουλάχιστον εννέα οικήματα, που είχαν πρόσβαση οι Σπύρος Χριστοδούλου, Γρηγόρης Τσιρώνης, Σπύρος Δραβίλας και Γιώργος Πετρακάκος. Ο Χριστοδούλου είχε ένα στη Μιχ. Βόδα το οποίο έβαψε πριν εγκαταλείψει, ο Τσιρώνης ένα στα Άνω Λεχώνια και ένα άλλο στο Ν. Κόσμο, ο Γιώργος Πετρακάκος στο Μώλο Φθιώτιδας, στο Βόλο και στο Φυτόκο Πηλίου. Ο Σπύρος Δραβίλας είχε εξελιχθεί σε «πρωταθλητή» ενοικιάσεων αφού χρησιμοποιώντας έναν 60χρονο φίλο του είχε νοικιάσει την κατοικία στη Ν. Αγχίαλο Βόλου, ενώ με πλαστά στοιχεία αυτές της Ν. Μάκρης και τώρα στον Μαραθώνα.

Είναι χαρακτηριστικό, πως ο Σπύρος Δραβίλας ήθελε να ανοίξει... μεσιτικό γραφείο αναπτύσσοντας «φιλική σχέση» με τον μεσίτη μέσω του οποίου είχε νοικιάσει το σπίτι της οδού Ρούμελης 15, στη Νέα Μάκρη. Ήθελε να «συνεταιριστεί» με τον μεσίτη προκειμένου να ανοίξουν μεσιτικό γραφείο στην περιοχή. Από τον Σεπτέμβριο του 2013 όταν έδωσε 4.500 ευρώ προπληρώνοντας τα ενοίκια ενός χρόνου, επισκέφθηκε τουλάχιστον έξι φορές το μεσιτικό γραφείο του Μαραθώνα. Στόχος των ληστών του Διστόμου και συνεργατών του Νίκου Μαζιώτη, σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ήταν η εξασφάλιση πολλών κρησφύγετων με «νόμιμα» χαρακτηριστικά και πραγματικά στοιχεία ταυτότητας προσώπων, που δύσκολα θα κινούσαν τις υποψίες των διωκτικών αρχών. Επιδίωξη ήταν η κατοχή πολλών οικημάτων ασφαλείας και διασποράς οπλισμού για την χρησιμοποίησή τους στην ποινική και τρομοκρατική διάσταση των δραστηριοτήτων τους.

Τρομοκρατία και απαγωγές

Το αγρόκτημα του Μώλου Φθιώτιδας αναδεικνύεται σε μία «οπλαποθήκη ‘αβάπτιστων’ (αχρησιμοποίητων) όπλων, μία καβάντζα αντικατάστασης ‘βρώμικου’ οπλισμού, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικές τρομοκρατικές ενέργειες, δολοφονίες, απαγωγές και ληστείες» όπως επισημαίνουν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.. Σε αυτό το πλαίσιο ερευνών υπάρχουν κάποια στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα προετοιμασίας τρομοκρατικής εμφάνισης της Ο.Λ.Α. το επόμενο χρονικό διάστημα, ενδεχομένως και τον Δεκέμβριο ή Γενάρη, όπως συνήθιζε να κάνει.

Τα βρήκαν... ΟΛΑ σε γιάφκα του Πετρακάκου στον Μαραθώνα - εικόνα 5

«Τα όπλα που σκότωσαν τον αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού Σεραφείμ Γκαλιμάνη, τα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο και αυτά της επίθεσης στο Α.Τ. Αγ. Παρασκευής , ενδεχομένως δεν θα τα βρούμε ποτέ. Δεν ξέρουμε αν και τα καλάσνικοφ της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, μετά τις πιθανές συλλήψεις μελών της, έχουν ‘αποσυρθεί’ με τον ίδιο τρόπο» επισημαίνουν αξιωματικοί που ασχολούνται με τη σοβαρή υπόθεση. Σχετικά με τον βαρύ οπλισμό, καλά πληροφορημένη πηγή αποκαλύπτει πως ο Γιώργος Πετρακάκος είχε συχνές επαφές και κοινωνικές σχέσεις με τον 37χρονο κάτοχο του κινητού οπλοστασίου, που είχε εντοπιστεί τον Μάρτιο του 2013 σε νοικιασμένο αυτοκίνητο στη Νεάπολη Εξαρχείων. Ο τελευταίος αναζητείται από τότε και υπάρχουν ενδείξεις πως βρίσκεται στο πλευρό παλιών «ληστών με τα μαύρα» που συνεργάστηκαν με τους αποκαλούμενους «Διστομίτες», ενώ υπάρχουν υποψίες ότι είχε αναλάβει ρόλο στο εγχώριο τρομοκρατικό πεδίο.

Με οδηγό τους χάρτες, τα στικάκια που ήταν κρυμμένα στο Βόλο και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν σε νέους χώρους, οι οποίοι σχετίζονται με συλληφθέντες, αναζητούμενους ίσως και με τρομοκρατικές οργανώσεις. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης επισημαίνουν ότι «λείπουν» σπίτια του αναζητούμενου «ληστή με τα μαύρα», του κατόχου του κινητού οπλοστασίου των Εξαρχείων, του Γιώργου Πετρακάκου και του Σπύρου Χριστοδούλου.

Τα βρήκαν... ΟΛΑ σε γιάφκα του Πετρακάκου στον Μαραθώνα - εικόνα 6

Αλλαγή προσώπου και... χεριών

Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο Μώλο Φθιώτιδας και αφορούσαν υλικά μεταμφίεσης του Γιώργου Πετρακάκου και του τρόπου που εφήρμοζε για να μην αφήνει δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Μία προσωπίδα σιλικόνης και δύο εκμαγεία... χεριών σιλικόνης, που φοριούνται σαν «γάντια» πάνω από τα φυσιολογικά προκάλεσαν έκπληξη στους αστυνομικούς για τον ευρηματικό τρόπο, που χρησιμοποιούσε για να μην αφήνει την ταυτότητά του.

Τα βρήκαν... ΟΛΑ σε γιάφκα του Πετρακάκου στον Μαραθώνα - εικόνα 7

Τη μάσκα και μία περούκα, που ήταν ανάμεσα στα ευρήματα, τα χρησιμοποίησε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στη ληστεία τράπεζας στην Ακράτα Αχαίας στις 20 Δεκέμβριου 2012. Σε αυτή τη ληστεία φαίνεται να συμμετείχαν ο Νίκος Μαζιώτης, Σπύρος Χριστοδούλου και Γρηγόρης Τσιρώνης. Ένας αστυνομικός φάρος και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο με λογότυπο της Ελληνικής Αστυνομίας, που βρέθηκαν στο Βόλο και τον Μώλο, φέρνουν στη μνήμη των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., τον τρόπο προσέγγισης και φυγής των μελών της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών μετά τις επιθέσεις στην οικία του Γερμανού Πρέσβη (30 Δεκεμβρίου 2013) και στην Ισραηλινή Πρεσβεία (12 Δεκεμβρίου 2014). Και στις δύο υπήρχαν μαρτυρίες και οπτικό υλικό πως οι τρομοκράτες διέφυγαν με οχήματα που προσομοίαζαν σε συμβατικά οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. και είχαν εσωτερικά φάρο...

Τα βρήκαν... ΟΛΑ σε γιάφκα του Πετρακάκου στον Μαραθώνα - εικόνα 8
Τα βρήκαν... ΟΛΑ σε γιάφκα του Πετρακάκου στον Μαραθώνα - εικόνα 9
Τα βρήκαν... ΟΛΑ σε γιάφκα του Πετρακάκου στον Μαραθώνα - εικόνα 10
Τα βρήκαν... ΟΛΑ σε γιάφκα του Πετρακάκου στον Μαραθώνα - εικόνα 11

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ 14 Απρ 2021 | 07:53

Δολοφονία Καραϊβάζ: "Ξεσκονίζουν" 4 υπόπτους από την GREEK MAFIA - Δεινός σκοπευτής και προσεκτικός ο εκτελεστής

Οι αρχές "ξεσκονίζουν" παλίες δικογραφίες και συζητήσεις ή αναφορές που έχουν γίνει μέσα στις φυλακές πριν και μετά την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

"ΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝ" ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ 13 Απρ 2021 | 07:39

Δολοφονία Καραϊβάζ: Φύλλο και φτερό κάνουν τη GREEK MAFIA - Χαρτογραφούν το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών

Οι αρχές αναζητούν πληροφορίες από συζητήσεις ή αναφορές που έχουν γίνει μέσα στις φυλακές πριν και μετά την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ 12 Απρ 2021 | 20:45

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ψάχνουν στοιχεία στις φυλακές για εντολή εκτέλεσης και διαλόγους της Greek Mafia

Σε εντολή εξόντωσης ή γνώση των εντολέων της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, από τις φυλακές στρέφονται οι έρευνες

ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΛΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ… TERABYTE 12 Απρ 2021 | 07:39

Δολοφονία Καραϊβάζ: Έκαναν "πρόβες" οι "Βαλκάνιοι" εκτελεστές με το μαύρο σκούτερ - Ψάχνουν και τρίτο πρόσωπο

Βίντεο - ντοκουμέντα, στο οποίο φαίνονται οι δράστες της δολοφονίας Καραϊβάζ, λίγο πριν διαπράξουν το στυγερό έγκλημα, είδαν το φως της δημοσιότητας. Είναι σχεδόν βέβαιοι πως είχαν κάνει "προσομοιώσεις" της δολοφονίας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 11 Απρ 2021 | 18:14

Γιώργος Καραϊβάζ: Το βίντεο που "καίει" τους εκτελεστές - Πώς έδρασαν λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία

Ενα βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνονται οι δράστες της δολοφονίας Καραϊβάζ, λίγο πριν διαπράξουν το στυγερό έγκλημα, είδε το φως της δημοσιότητας.

11 Απρ 2021 | 08:09

Δολοφονία Καραϊβάζ: GREEK MAFIA και γραφεία "ενοικιάσεως" δολοφόνων στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ - Σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου

Οι αστυνομικοί "βλέπουν" GREEK MAFIA "γραφεία ενοικιάσεως" δολοφόνων πίσω από τη στυγνή δολοφονία - Σήμερα κηδεύεται ο Γιώργος Καραϊβάζ

10 Απρ 2021 | 20:27

Δολοφονία Καραϊβάζ: Βίντεο αποκαλύπτουν τις κινήσεις των εκτελεστών - Ο υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο του δημοσιογράφου

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βίντεο που δείχνουν τις κινήσεις των δραστών στη δολοφονία Καραϊβάζ

10 Απρ 2021 | 08:04

Γιώργος Καραϊβάζ: Συμβόλαιο θανάτου πίσω από την αδιανόητη δολοφονία - Οι υποθέσεις που ερευνούσε το "κλειδί" για την ΕΛ.ΑΣ

Σοκ από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ - Το συμβόλαιο θανάτου και η χαριστική βολή - Τα ρεπορτάζ που ενοχλούσαν εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 09 Απρ 2021 | 08:29

Άνοιγμα λιανεμπορίου: Task force της αστυνομίας με σκούτερ και... ποδήλατα σε Κολωνάκι και Ερμού

Πεζές μικτές περιπολίες, ποδήλατα και σκούτερ θα συμμετάσχουν στο σχέδιο της ήπιας αστυνόμευσης για το ασφαλές άνοιγμα του λιανεμπορίου.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 09 Απρ 2021 | 07:54

Πρωτοφανές έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Συγκλονίζουν οι γιατροί - Πώς ο 60χρονος έβγαλε τον αναπνευστήρα 77χρονου

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο διασωληνωμένου ηλικιωμένου στον Ερυθρό Σταυρό – Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο 60χρονος που αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ 08 Απρ 2021 | 19:56

Κύκλωμα ναρκωτικών: Οι κωδικοί που χρησιμοποιούσαν για τις "δουλειές" τους - Άχυρο, χυμός, τζιν και Depon

Στα χέρια της αστυνομίας δύο σπείρες ναρκωτικών που είχαν γεμίσει την Αττική με κοκαΐνη – Πώς έκαναν τις αγοραπωλησίες.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 07 Απρ 2021 | 09:22

Αστυνομικός καταγγέλλει ότι του έκλεψαν 15.000 ευρώ μέσα στο αστυνομικό τμήμα Φιλοθέης

Όπως υποστήριξε ο αστυνομικός τα χρήματα ήταν αποτέλεσμα αποταμίευσης χρόνων και τα είχε τοποθετήσει στο συρτάρι που είχε πρόσβαση μόνο ο ίδιος.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ 06 Απρ 2021 | 07:51

Κύκλωμα εικονικών κλοπών πολυτελών αυτοκινήτων: Νέες φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο από την μάντρα της απάτης

Μετά από μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ συνελήφθησαν έξι μέλη του κυκλώματος - Βρέθηκαν 122 αυτοκίνητα.