X

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών που είχε ρημάξει τα Νότια Προάστια

Εξαρθρώθηκε από την ΕΛΑΣ εγκληματική ομάδα που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις από αποθήκες οικιών σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων

Γράφει: TheToc team

Εξαρθρώθηκε από τους άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας, σπείρα διαρρηκτών που διέπραττε συστηματικά κλοπές από αποθήκες σπιτιών σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων.

Από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης του Τμήματος Ασφάλειας Γλυφάδας συνελήφθησαν, τρείς αλλοδαποί ηλικίας 50, 35 και 51 ετών που αποτελούσαν τα μέλη της εγκληματικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι συλληφθέντες είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν κεντρική πόρτα εισόδου πολυκατοικίας με τον 35χρονο ως δράστη της διάρρηξης και τους 50χρονο και 51χρονο να κατοπτεύουν εξωτερικά το χώρο επιβαίνοντες σε όχημα. Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ που τους ακινητοποίησε και τους οδήγησε στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η εγκληματική ομάδα είχε συσταθεί από τα τέλη του μηνός Ιουνίου, δρώντας μεθοδικά και εναλλάσσοντας τη σύνθεση των μελών της. Δείτε, τι βρήκαν οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας.