Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΑΣ για το επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης σε σχολείο του Πειραιά, με γονέα αρνητή των μέτρων κατά του κορονοϊού. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο τέθηκαν η διευθύντρια, ο υποδιευθυντής και η υπεύθυνη Covid του Γυμνασίου Καμινίων που μηνύθηκαν από τον γονέα, επειδή ζήτησαν από το παιδί του τη βεβαίωση αρνητικού self test και την χρήση μάσκας.
Όπως επισημαίνει η αστυνομία, με εντολή της Εισαγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, όλοι οι εμπλεκόμενοι, δηλαδή ο γονέας και οι εκπαιδευτικοί μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλουν μηνύσεις και αμέσως μετά αφέθησαν όλοι ελεύθεροι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
Σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα σε εκπαιδευτική μονάδα σε περιοχή του Πειραιά, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
Πρωινές ώρες της 14ης Σεπτεμβρίου 2021 οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για εν εξελίξει επεισόδιο μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών.
Ενημερώθηκε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, ως αρμόδια εποπτεύουσα Αρχή, η οποία διέταξε όπως όλα τα εμπλεκόμενα άτομα μεταφερθούν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, για να υποβάλλουν τις αντίστοιχες μηνύσεις.
Γι’ αυτό τον λόγο οι αστυνομικοί, μετέφεραν τους εμπλεκόμενους στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων, όπου αφού υπεβλήθησαν οι σχετικές μηνύσεις, άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι, κατόπιν διαταγής της προαναφερόμενης εισαγγελικού λειτουργού.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr