Follow us

ΕΛ.ΑΣ.: Μπορεί να διάλεξαν σκόπιμα «βρώμικο» καλάσνικοφ

Οι ομοιότητες και οι διαφορές στην υπόθεση Φουντούλη-Καπελώνη και Γκαλιμάνη. Γιατί μιλάνε οι Αρχές για «νευρικές» και «σπασμωδικές» κινήσεις;

ΕΛ.ΑΣ.: Μπορεί να διάλεξαν σκόπιμα «βρώμικο» καλάσνικοφ

Χαριστικές βολές -όπως στα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής, στο Ν. Ηράκλειο, από τον εκτελεστή της οργάνωσης «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις»- έχει δεχθεί και ο 47χρονος Αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού, Σεραφείμ Γκαλιμάνης, στοιχείο που τοποθετεί στον ερευνητικό… καμβά, και αυτή την υπόθεση, αναφορικά με την προέλευση των δραστών.

Οι δράστες της δολοφονίας του Σεραφείμ Γκαλιμάνη κινήθηκαν με τις ίδιες «νευρικές» και «σπασμωδικές» κινήσεις εκείνων που σκότωσαν τους δύο χρυσαυγίτες, στο Νέο Ηράκλειο, το Νοέμβριο του 2013

Πρόκειται για ένα ακόμη ενδεχόμενο που προκύπτει ως έντονη εκτίμηση από την αυτοψία στον τόπο της άγριας δολοφονίας του αρχιφύλακα και την ιατροδικαστική έκθεση, χωρίς και αυτό να μπορεί να αποκλειστεί. Επιπλέον αυτή η πιθανότητα, όπως επισημαίνουν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., συγκεντρώνει τις υποψίες και τα χαρακτηριστικά της «σύμπραξης» ποινικών και νεοτρομοκρατών, ανεξάρτητα αν θα τοποθετούσαν άλλη «ταμπέλα», στην περίπτωση που πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια και θα υπήρχε ή θα υπάρξει προκήρυξη ανάληψης ευθύνης.

Οι δράστες έχουν κινηθεί με τις ίδιες «νευρικές», «σπασμωδικές» κινήσεις, όπως εκείνοι που την 1η Νοεμβρίου 2013, στο Ν. Ηράκλειο, και κυρίως αυτός με το… ιδιαίτερο βάδισμα, που σκότωσε τους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, και τραυμάτισε σοβαρά τον Αλέξανδρο Γέροντα.

Ήθελαν «βρώμικο» καλάσνικοφ;

Ακόμη όμως και αν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο συγκεντρώνει σημαντικά ποσοστά ως εκδοχή, από την οποία θα μπορούσαν να προέρχονται οι δράστες, αυτή πολύ πιθανόν «καίγεται» μετά τη δημοσιοποίηση της προέλευσης του πολεμικού καλάσνικοφ, που είχε χρησιμοποιηθεί και σε απόπειρα διάρρηξης Τράπεζας στον Ασπρόπυργο, 2,5 χρόνια πριν. Αν οι δράστες έχουν... τρομοκρατικό υπόβαθρο, ή τουλάχιστον θα ήθελαν τέτοιο να προσδώσουν στην ενέργειά τους, πολύ δύσκολα πλέον θα αναλάβουν με προκήρυξη την ευθύνη της, με την προϋπόθεση όμως ότι δεν γνώριζαν ότι σκότωσαν με «λερωμένο» όπλο, αναφέρουν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Αν το κάνουν, παίρνουν και το ρίσκο, της δεδομένης αστυνομικής έρευνας στην αντίστροφη διαδρομή του πολεμικού όπλου, με στόχευση τον εντοπισμό των τελευταίων παραληπτών, αναφέρουν τα ίδια στελέχη.

Υπάρχει όμως και η άλλη εκδοχή που υποστηρίζει την περίπτωση της σκόπιμης προμήθειας «βρώμικου» όπλου, ενδεχομένως για τον αποπροσανατολισμό των ερευνών ή τη «μηνυματικού» χαρακτήρα πιστοποίηση σύμπραξης ποινικών και νεοτρομοκρατών με τη χρησιμοποίηση ενός… βρώμικου ποινικού καλάσνικοφ και ενός «καθαρού» τρομοκρατικού πιστολιού, που θα μετατρεπόταν σε όπλο-«σφραγίδα» κάποιας τρομοκρατικής επωνυμίας.

Σύμφωνα με μια εκδοχή οι δολοφόνοι του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού είτε «εξαπατήθηκαν» είτε πήραν σκόπιμα βρώμικο όπλο για να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες

«Δεν έχουμε καταλήξει αν οι δολοφόνοι "εξαπατήθηκαν" και πήραν… βρώμικο όπλο ή ήθελαν σκόπιμα να χρησιμοποιήσουν ένα τέτοιο για να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες ή να δείξουν την ποινική και τρομοκρατική "μίξη". Πως είναι δυνατόν ένα καλάσνικοφ που έχει να "παίξει’" 2,5 χρόνια να είναι στο "σεντούκι" και ξαφνικά να χρησιμοποιείται σε δολοφονία», δηλώνουν χαρακτηριστικά οι αξιωματικοί που ασχολούνται με τη σοβαρή υπόθεση.

Χαριστικές με «καθαρό» 9άρι

Ο εκτελεστής με το «βρώμικο» καλάσνικοφ πυροβολεί μέσα από το αυτοκίνητο των δραστών, την ώρα που αυτό κινείται, και όταν βρίσκεται σε απόσταση περίπου 3 μέτρων πίσω από τον ανθρώπινο στόχο του, που δέχεται τα πρώτα δολοφονικά πυρά, με την απόσταση να μικραίνει έως ότου δέχεται και άλλα πυρά από την αριστερή πλευρά του.

Το όχημα φαίνεται να σταματά και να βγαίνει από αυτό ο δεύτερος εκτελεστής με το «καθαρό» 9άρι πιστόλι, ο οποίος ξεκινά να πυροβολεί πλησιάζοντας τον αιμόφυρτο αρχιφύλακα. Η απόσταση που πυροβολεί γίνεται μικρότερη των 50 εκατοστών, στοχεύοντας το κεφάλι και την καρδιά του θύματος, προκειμένου να «σιγουρευτεί» για το θανατηφόρο αποτέλεσμα. Οι 29 βολίδες προέρχονται από το καλάσνικοφ και οι 14 από το 9άρι πιστόλι.

Η ιατροδικαστής Λαμίας, Αποστολία Ακριβούση, στην έκθεσή της κάνει λόγο για κακώσεις κεφαλής, σπονδυλικής στήλης και ενδοκοιλιακών οργάνων από δύο όπλα. Επιβεβαιώνει πως οι βολές στο σώμα είναι από πίσω προς τα εμπρός και αριστερά εν κινήσει αλλά και σταθερές, από αποστάσεις που κυμαίνονται από 3 μέτρα έως και μικρότερη των 50 εκατοστών. Η κ. Ακριβούση θεωρεί πως ένας τουλάχιστον δράστης κατέβηκε από το αυτοκίνητο που επέβαινε και προέβη σε σταθερές βολές πλησιάζοντας το θύμα του δίνοντας «χαριστικές» βολές από κοντινή απόσταση. Ο άτυχος Σεραφείμ Γκαλιμάνης είχε δεχθεί στο κορμί του περισσότερες από 10 σφαίρες των δύο όπλων, τόσες ήταν και οι πύλες εισόδους των βλημάτων.

Οι πολλές σφαίρες δείχνουν μίσος, μένος, ίσως έλλειψη «επαγγελματισμού» και «ανασφάλεια» για το θανατηφόρο αποτέλεσμα, ενώ ενδεχομένως έχουν και χαρακτήρα παραδειγματισμού και εκφοβισμού του επαγγελματικού χώρου του θύματος. «Ποινικό, τρομοκρατικό ή "μίξη", υπάρχει μήνυμα με συγκεκριμένους αποδέκτες, κάτι που θα δούμε στο μέλλον» αποκαλύπτουν αστυνομικοί που χειρίζονται προσεκτικά την υπόθεση.

Ύποπτοι άλλοι «Πιτσίλες»;

Κάποιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θυμίζουν πως ανάμεσα στους ποινικούς υπόπτους της διπλής δολοφονίας των χρυσαυγιτών στο Ν. Ηράκλειο, ήταν ο 31χρονος Ι.Τ. γνωστός ως «Πιτσίλας», ο εκτελεστής συμβολαίων πάσης… φύσεως, που «αποσύρθηκε» δολοφονικά στις 21 Μαΐου 2014 έξω από ταχυφαγείο στον Κορυδαλλό.

«Ποινικό, τρομοκρατικό ή ‘μίξη’, υπάρχει μήνυμα με συγκεκριμένους αποδέκτες, κάτι που θα δούμε στο μέλλον» αποκαλύπτουν αστυνομικοί που χειρίζονται προσεκτικά την υπόθεση

Ο δολοφόνος των δύο μελών της Χρυσής Αυγής πυροβόλησε τουλάχιστον 13 φορές εναντίον των θυμάτων του με ένα πιστόλι μάρκας Zastava, ξεκινώντας να πυροβολεί από απόσταση περίπου 10 μέτρων και να προσεγγίζει έως και… 30 εκατοστά! Από την μεγαλύτερη απόσταση πυροβολεί και τραυματίζει αρχικά τον Αλέξανδρο Γέροντα, κάνει το ίδιο ανεπιτυχώς εναντίον ενός νεαρού που ξεφεύγει, και καθώς προσεγγίζει πλήττει τον Γιώργο Φουντούλη που πέφτει αιμόφυρτος. Ο Μανώλης Καπελώνης παγωμένος και «κολλημένος» στο έδαφος, δέχεται δύο χαριστικές βολές στο κεφάλι… όρθιος από απόσταση εκατοστών. Ο εκτελεστής επιστρέφει στον Φουντούλη, που είναι πεσμένος σε μικρή απόσταση δίνοντας και σε αυτόν την χαριστική βολή.

Σημειώνεται ότι ο δολοφονημένος ύποπτος «Πιτσίλας» είχε κάνει επισκεπτήρια-«συσκέψεις» στις φυλακές Κορυδαλλού με ηγετικό στέλεχος των φυλακισμένων μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς παρουσία αρχινονού των δυτικών προαστίων, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα από τις έρευνες στα βιβλία επισκεπτηρίων των φυλακών, την τριετία 2012-2013-2014.

Πολύ πρόσφατα κατά τη διάρκεια των αποκαλύψεων για τις δραστηριότητες της GreekMafia, ο 45χρονος βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός είπε στη «Λίτσα» για τη δολοφονία των Χρυσαυγιτών: «Ξέρω ποιος έδωσε την εντολή και ποιοι το έκαναν. Δικά μου είναι τα δύο λευκά κράνη». Φυσικά δεν εννοούσε τα κράνη ως… είδος αλλά αυτούς που τα φορούσαν.

Υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνουν επίσης, πως μετά τον βασανιστικό θάνατο του Ιλία Καρέλι, στις 27 Μαρτίου 2014, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών, ως εκδίκηση για τη δολοφονία του συναδέλφου τους Γιώργο Τσιρώνη, σχεδόν άμεσα εξελίχθηκε η αποτυχημένη αποστολή εκρηκτικού βιβλίου από την «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και τον Χριστόδουλο Ξηρό, με αποδέκτη τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, από το οποίο είχε περάσει ο νεκρός βαρυποινίτης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πού θα απολαύσεις την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου και το "ματωμένο φεγγάρι" στην Αθήνα

Η τελευταία πανσέληνος του καλοκαιριού είναι εδώ (7/9), κι εμείς σου προτείνουμε τις καλύτερες εμπειρίες για να την υποδεχθείς με τον πιο ρομαντικό τρόπο.

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 29 Αυγ 2025 | 12:01

Κωνσταντινούπολη: Η στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης πρώην προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας [βίντεο]

Ο Τουντσάι Μερίτς έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς μέσα σε καφετέρια στην Κωνσταντινούπολη

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ 28 Αυγ 2025 | 08:14

Βόλος: Ξεσπά η αδερφή της 36χρονης για τον γυναικοκτόνο - "Είναι ένα τέρας, εκβίαζε τα παιδιά και τη Μαριόλα"

Στις φυλακές της Λάρισας βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο γυναικοκτόνος του Βόλου. Τον αποδοκίμασαν οι κρατούμενοι κατά την άφιξή του.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 27 Αυγ 2025 | 10:26

Σκύδρα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το άγριο φονικό με αφορμή τα ροδάκινα - Τι συνέβη στο χωράφι

Ο δράστης, που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 72χρονο ισχυρίστηκε πως το θύμα του έκλεβε τα ροδάκινα και μίλησε για τα όσα έγιναν στο χωράφι.

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 27 Αυγ 2025 | 07:01

Σκύδρα: Σκότωσε τον συγχωριανό του και... συνέχιζε κανονικά τη ζωή του - "Είχε εμμονή μαζί του", λέει η σύζυγος του 72χρονου

Έκανε καθημερινά παραγγελία καφέ και… μπουγάτσας, ενώ ήταν στο χωράφι του και διαφωνούσε για την τιμή πώλησης των προϊόντων στον μανάβη του χωριού.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Αυγ 2025 | 21:51

Έγκλημα στη Σκύδρα: Τον σκότωσε γιατί νόμιζε ότι του έκλεψε ροδάκινα - "Είχε φαντασιώσεις συνέχεια, τον έβριζε"

Ο 76χρονος υποστηρίζει ότι θόλωσε και σκότωσε το θύμα γιατί νόμιζε ότι του έκλεβε ροδάκινα - Η οικογένεια του 72χρονου αναφέρει ότι δεν υπήρχε καμία διαφορά μεταξύ τους

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. 26 Αυγ 2025 | 07:21

Σκύδρα: Ο 76χρονος σκότωσε με καραμπίνα τον 72χρονο συγχωριανό του - Τον έσυρε 700 μέτρα και τον πέταξε σε χωματερή

Όπως δήλωσε ο δράστης κατά την ανάκριση, συνάντησε τον 72χρονο, τον πυροβόλησε με καραμπίνα, έδεσε το σώμα του στο μηχανάκι και τον έσυρε για περίπου 700 μέτρα.

ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 25 Αυγ 2025 | 21:09

Σοκ στη Σκύδρα: Ένας 75χρονος ομολόγησε τη δολοφονία 72χρονου - Τον πυροβόλησε και τον έσυρε με το μηχανάκι

Η εξαφάνιση του 72χρονου είχε προκαλέσει άμεση κινητοποίηση των Αρχών και ανησυχία στην τοπική κοινωνία

ΤΙ ΕΙΠΕ 25 Αυγ 2025 | 20:49

Αυστραλία: Συγκλονίζει η κατάθεση του μοναδικού επιζώντα από τη δηλητηρίαση με μανιτάρια - Συγχωρεί τη δολοφόνο της γυναίκας του

Ο Ίαν Γουίλκινσον είναι ο μοναδικός επιζών από τη δηλητηρίαση με τα τοξικά μανιτάρια στην Αυστραλία και μίλησε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Μελβούρνης για "το μοιραίο γεύμα" που σέρβιρε η Έριν Πάτερσον

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ 25 Αυγ 2025 | 20:46

Ειρήνη Μουρτζούκου: Οι 44 μέρες της στη φυλακή - Θα υποδείξει συγκεκριμένο πρόσωπο για τον θάνατο του Παναγιωτάκη

Ο δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου δεν διευκρίνισε αν το μυστηριώδες πρόσωπο είναι άντρας ή γυναίκα

25 Αυγ 2025 | 07:06

Βόλος: Οι δύο κινήσεις που πυροδότησαν το φονικό αμόκ του συζυγοκτόνου - "Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα"

Η άτυχη γυναίκα είχε εκφράσει εδώ και μήνες την πρόθεση της να πάρουν διαζύγιο.

23 Αυγ 2025 | 09:41

ΗΠΑ: Παραμένουν στη φυλακή τα αδέλφια Μενέντεζ, που έχουν καταδικαστεί για τον φόνο των γονιών τους το 1989

Τα αδέλφια Μενέντεζ θα μπορέσουν να υποβάλουν εκ νέου αίτημα σε τρία χρόνια.

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 23 Αυγ 2025 | 08:30

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Πάνω από το πτώμα της μάνας τους περίμεναν τα 3 παιδιά

Πάνω από τη σορό της 36χρονης περίμεναν την αστυνομία σε κατάσταση σοκ, τα δυο κορίτσια της ηλικίας 16 και 6 ετών καθώς και το 13χρονο αγόρι της.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ 22 Αυγ 2025 | 18:30

Χαλάνδρι: Στη φυλακή ο 28χρονος για τη δολοφονία της 47χρονης - "Ήμουν σε αμόκ και δεν ήξερα τι έκανα"

"Με τη γυναίκα ήθελα να μιλήσουμε για αυτό την περίμενα έξω από το σπίτι της" ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ 22 Αυγ 2025 | 13:16

Γυναικοκτονία στον Βόλο: "Είδα τον μπαμπά να καρφώνει τη μαμά με μαχαίρι" - Σοκάρει η περιγραφή της κόρης

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε ασφαλές περιβάλλον, ενώ η οικογένεια δέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ 22 Αυγ 2025 | 11:55

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Σκότωσε την 36χρονη σύζυγό του και τράπηκε σε φυγή - Μητέρα 4 παιδιών το θύμα, μπροστά στο έγκλημα η μία κόρη

Ο δράστης της γυναικοκτονίας βγήκε τρέχοντας από το διαμέρισμα και διέφυγε προς την οδό Γλάδστωνος. Ανθρωποκυνηγητό για την εύρεσή του από τις αρχές.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ 22 Αυγ 2025 | 09:26

Καλιφόρνια: Πατέρας 4 παιδιών συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του - Τη σκότωσε για να μην καταθέσει ότι την κακοποιούσε

Δεκαπέντε μήνες μετά την εξαφάνιση μιας μητέρας 4 παιδιών, ο σύζυγός της συλλαμβάνεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας - Το πτώμα της δεν έχει βρεθεί

23 ΣΤΟ ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ 21 Αυγ 2025 | 09:08

Μαζική δηλητηρίαση στις φυλακές Ναυπλίου - 30 κρατούμενοι εμφάνισαν συμπτώματα, επτά νοσηλεύονται

Τριάντα έγκλειστοι εμφάνισαν συμπτώματα που υποδηλώνουν τροφική δηλητηρίαση. Επτά από τους κρατούμενους χρειάστηκε να εισαχθούν στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2022 20 Αυγ 2025 | 17:42

Ελ. Βενιζέλος: Συνελήφθη 25χρονος Τούρκος που καταζητούταν για συνέργεια σε ανθρωποκτονία

Ο 25χρονος συνέδραμε σε ανθρωποκτονία ατόμου που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2022 στην Κωνσταντινούπολη.

ΤΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ 20 Αυγ 2025 | 07:25

Ψάχνουν το κίνητρο της δολοφονίας στον Αγιο Παντελεήμονα: Διαμάχη με "σκληρό ποινικό" είχε το 47χρονο θύμα - Ο ρόλος του αδερφού του

Επαγγελματική εκτέλεση με υπογραφή βαρυποινίτη από τις φυλακές, εξετάζουν οι αρχές, πίσω από τη δολοφονία του 47χρονου Αρτούρ Μπασίμι ή Τουράμπι στον Άγιο Παντελεήμονα.

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 20 Αυγ 2025 | 07:10

Γυναικοκτονία στη Χαλάνδρι: "Δεν ήθελε να με βλέπει, έλεγε για μένα τα χειρότερα", είπε ο δράστης - Έσπασε το μαχαίρι από τη μανία του

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στο Χαλάνδρι, με θύμα την 47χρονη γυναίκα και θύτη τον 28χρονο που ομολόγησε την πράξη του.

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 19 Αυγ 2025 | 11:49

Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη στον 28χρονο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη 47χρονη - "Τη σκότωσα γιατί με συκοφαντούσε"

Μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε Ανακριτή ενώπιον του οποίου θα κληθεί να απολογηθεί.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 19 Αυγ 2025 | 11:37

Σεσημασμένο το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στον Άγιο Παντελεήμονα - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι Αρχές [βίντεο]

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την υπόθεση της δολοφονίας του 47χρονου άνδρα στον Άγιο Παντελεήμονα.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ 19 Αυγ 2025 | 06:36

Γυναικοκτονία στο Χαλάνδρι: "Κυρία Ρούλα βοήθεια, κρατάει μαχαίρι" - Τα τελευταία λόγια της 47χρονης λίγο πριν πέσει νεκρή

Ο 28χρονος είχε στήσει καρτέρι στην είσοδο της πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι και αφού συνομίλησε για λίγα λεπτά με το θύμα, ξεκίνησε να την μαχαιρώνει σε λαιμό και πρόσωπο.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 18 Αυγ 2025 | 22:30

Σοκ: Εν ψυχρώ εκτέλεση 30χρονου Αλβανού στον Άγιο Παντελεήμονα

Το θύμα εκτελέστηκε στην οδό Μιχαήλ Βόδα 200, στον Άγιο Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 18 Αυγ 2025 | 14:33

Γυναικοκτονία στο Χαλάνδρι: Εμμονικός με το θύμα ο 28χρονος - Δεν προκύπτει να είχαν σχέση

"Με εξέθεσε στους φίλους μου", φέρεται να είπε ο 28χρονος επιχειρώντας να πει γιατί σκότωσε την 47χρονη στο Χαλάνδρι.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΝΑΣ 28ΧΡΟΝΟΣ 18 Αυγ 2025 | 12:08

Γυναικοκτονία στο Χαλάνδρι: 28χρονος σκότωσε 47χρονη στην είσοδο πολυκατοικίας [εικόνες-βίντεο]

Άγρια δολοφονία 47χρονης γυναίκας, εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας 18 Αυγούστου στο Χαλάνδρι. Συνελήφθη ο 28χρονος σύντροφός της.

ΜΕΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΕΙ 18 Αυγ 2025 | 10:49

Γυναικοκτονία στην Κύπρο: 53χρονος σκότωσε την 34χρονη Ελληνίδα σύντροφό του και τραυμάτισε τον γιο της

Ενας 53χρονος στην Κύπρο δολοφόνησε την 34χρονη Ελληνίδα σύντροφό του μπροστά στον γιο της.

ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 14 Αυγ 2025 | 13:53

Συνελήφθη στην Αθήνα 41χρονος δραπέτης φυλακών

Ο 41χρονος εξέτιε ποινή κάθειρξης 21 ετών και 11 μηνών, για σύσταση συμμορίας, ληστεία κατά συρροή και συναυτουργία και διακεκριμένες κλοπές.

ΣΟΚ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ 14 Αυγ 2025 | 12:51

Μελβούρνη: Η αιτία που οδήγησε στη δολοφονία της Ελληνοαυστραλής εγκύου και του συντρόφου της - Εξετάζονται τα γκράφιτι στο σπίτι τους

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Μελβούρνη, καθώς μία Ελληνοαυστραλή γυναίκα που ήταν έγκυος και ο σύντροφός της βρέθηκαν άγρια δολοφονημένοι στο σπίτι τους.

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ 13 Αυγ 2025 | 13:35

Σε σοκ η Μελβούρνη από τη δολοφονία Ελληνοαυστραλής και τον αποκεφαλισμό του συντρόφου της - Ο δράστης μετά πήγε για μπέργκερ

Ο δράστης μετά τη δολοφονία της Ελληνοαυστραλής και του συντρόφου της στη Μελβούρνη, πήγε για μπέργκερ.

13 Αυγ 2025 | 08:01

Άγριο έγκλημα στη Μελβούρνη: Έγκυος Ελληνοαυστραλή δολοφονήθηκε μαζί με τον σύντροφό της που βρέθηκε αποκεφαλισμένος

Η 39χρονη Ελληνοαυστραλή ήταν έγκυος στον 5ο μήνα. Συνελήφθη ένας άστεγος για την διπλή δολοφονία.

ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΜΗΝΕΣ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 11 Αυγ 2025 | 20:12

Ιταλία: Ομολόγησε η 60χρονη μάνα ότι σκότωσε και τεμάχισε το παιδί της μαζί με τη νύφη της - "Για να σταματήσει να την κακοποιεί"

Η 61χρονη Λορένα Βενιέρ παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τον 35χρονο γιο της, Αλεσάντρο Βενιέρ, μέσα στο σπίτι που έμεναν οικογενειακώς

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ 07 Σεπ 2025 | 08:55

Mαφία της Κρήτης: Στο μικροσκόπιο δύο δικαστικοί και δύο αστυνομικοί - Ανοίγει ο κύκλος των ερευνών

Πέντε… συνομιλητές της "μαφίας των Χανίων", μπαίνουν στο μικροσκόπιο των δικαστικών αρχών για ύποπτες πράξεις.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ 06 Σεπ 2025 | 09:00

Λαθρεμπόριο καυσίμων: "Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες" - Ο "Ταρζάν", οι μάνικες και οι αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος

Οι συνομιλίες που "έκαψαν" τα μέλη του κυκλώματος με το λαθρεμπόριο καυσίμων, οδηγώντας στον τερματισμό της παράνομης δραστηριότητας από το Ελληνικό FBI.

ΚΥΚΛΩΜΑ 05 Σεπ 2025 | 07:58

Αρωμα Greek Mafia στους λαθρέμπορους καυσίμων: Με "πασιέντζα" στον υπολογιστή πείραζαν την αντλία και έκλεβαν το 25%

Οι χειριστές του με ένα ειδικό συνδυασμό μέσα από την πασιέντζα, κατέληγαν στο σύστημα εισροών-εκροών και πραγματοποιούσαν ελλειμματικές παραδόσεις.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:45

Κρήτη: Και δεύτερη αποκαλυπτική συνομιλία του μαφιόζου με τον Καμμένο - Τον παρακολουθούσαν με κοριούς επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι "δεν βοήθησε" και "δεν σήκωσε ξανά τηλέφωνο", η επικοινωνία με τον 57χρονο φαίνεται να επιβεβαιώνει το αντίθετο.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 07:44

Κρητική μαφία: "Η προεδρίνα Εφετών μου ζήτησε μια χάρη και της την έφτιαξα", έλεγε ο 57χρονος αρχηγός

Σήμερα οι 48 συλληφθέντες της κρητικής μαφίας, αναμένεται να περάσουν σταδιακά το κατώφλι του ανακριτή, με τις απολογίες να ολοκληρώνονται πιθανότατα την Παρασκευή.

ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ 03 Σεπ 2025 | 07:33

Κρητική μαφία: Πώς εκβίαζαν τον ηγούμενο για το φιλέτο του 1,5 εκατ. ευρώ - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι με τον Καμμένο

Μέσα από το κελί των φυλακών, ο "Πατομπούκαλος", ένας από τους κρητικούς μαφιόζους ομολογεί ότι έβαλε βόμβα στο σπίτι του αστυνομικού που τον είχε συλλάβει. Πώς αποκαλύφθηκε η δράστη της μαφίας των Χανίων.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 02 Σεπ 2025 | 07:40

Μαφία της Κρήτης: Τρεις επιχειρηματίες κι ένας παπάς οι αρχηγοί - Εκβίαζαν ηγούμενο με ροζ βίντεο - 3 εκατ. ο τζίρος τους

Ηγετικό ρόλο στην εγκληματική ομάδα, φέρονται να έχουν δυο αδέλφια που διατηρούν ξενοδοχείο και beach bar στα Χανιά. Ένας ιερέας και ένας ιδιοκτήτης γυμναστηρίου.

«ULKUCU» 22 Αυγ 2025 | 07:36

Τούρκοι μαφιόζοι: Πώς ξεσκέπασε τη δράση τους η ΕΥΠ - Η βίλα στον Ωρωπό, τα ναρκωτικά και τα ακριβά αμάξια

Οι συλληφθέντες, αποτελούν μέλη οργανώσεων που διακινούν ποσότητες ναρκωτικών και εξάγουν τα χρήματα μέσα σε…τσουβάλια μέσω εταιριών μεταφοράς χρημάτων σε Ισπανία και Πορτογαλία.

ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΜΕΣΩΝ 17 Αυγ 2025 | 13:01

Φωτιές: Το φαινόμενο "hot-dry-windy", αμέλεια, εμπρησμοί, πυλώνες έκαναν στάχτη χιλιάδες στρέμματα

Ο αισιόδοξος απολογισμός του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης το πρωί της περασμένης Τρίτης με βάση την στατιστική των φετινών πύρινων μετώπων… "παραδόθηκε στις φλόγες" την ίδια κιόλας μέρα

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ 15 Αυγ 2025 | 08:05

Αχαΐα: "Πίναμε μπύρες, κάναμε χασίς και είπαμε να βάλουμε φωτιά": Η εξοργιστική παραδοχή του 19χρονου που ομολόγησε τον εμπρησμό

Ο 27χρονος συνεργός του 19χρονου αρνείται όλες τις κατηγορίες και επικαλείται κενά μνήμης λέγοντας ότι "είχε πιει τσίπουρο".

ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ 14 Αυγ 2025 | 07:30

Πώς ξεκίνησαν οι πυρκαγιές: Ο ύποπτος πυρομανής, οι υπόνοιες για εμπρησμούς και οι πυλώνες του ΔΕΔΔΗΕ

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες και υλικό που αναδεικνύουν τα αίτια έναρξης των τελευταίων πυρκαγιών.

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 13 Αυγ 2025 | 08:29

Θεσσαλονίκη: Πώς οι διακινητές προσπάθησαν να κρύψουν τα 271 κιλά κοκαΐνης από το Εκουαδόρ στο πάτωμα του κοντέινερ

Οι αρχές είχαν πληροφορίες ότι αρχηγικά μέλη καρτέλ κοκαΐνης με έδρα το Εκουαδόρ, ήταν οι προμηθευτές μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών που έκρυβαν σε κρύπτη στο πάτωμα εμπορευματοκιβωτίου.

2 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 12 Αυγ 2025 | 07:34

Μύκονος: Η τετράποδη "Κάγια" μύρισε τα ναρκωτικά που θα γέμιζαν το νησί

H "Κάγια" ανίχνευσε… 112 "φιξάκια" κοκαΐνης και 31 συσκευασίες χασίς, έτοιμες προς πώληση στους επιφανείς πελάτες των ντίλερ του νησιού.

12 Αυγ 2025 | 07:09

"Δεν έχω κουράγιο να ξανακάνω εκκίνηση, μου έχουν κοπεί τα πόδια", λέει πυρόπληκτος της Αν. Αττικής - Ξεκινούν οι αποζημιώσεις

Σύμφωνα με την καταγραφή των αρμόδιων υπηρεσιών περίπου 20 σπίτια στους Δήμους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής έχουν πληγεί από το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας. Τα 4 έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ 08 Αυγ 2025 | 12:40

Τραγωδία στη Μήλο: Δύο τουρίστες πνίγηκαν στο Σαρακήνικο

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Σαρακήνικο της Μήλου.

ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 08 Αυγ 2025 | 07:40

Αιτωλοακαρνανία: Εντοπίστηκε οργανωμένη φυτεία με χιλιάδες δενδρύλλια κάνναβης - Ερευνάται δίκτυο διακίνησης και στην Άνδρο

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., τα κέρδη που θα αποκόμιζαν οι εγκληματικές ομάδες από τις δύο καλλιέργειες, θα ξεπερνούσαν τα 5 εκατομμύρια ευρώ!

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ 07 Σεπ 2025 | 23:37

Κι άλλος τράπερ στα χέρια της αστυνομίας: Μεγάλες ποσότητες κάνναβης και κοκαϊνης στο σπίτι του

Συγκεκριμένα, την 1η του Σεπτεμβρίου, στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, τις βραδινές ώρες εντόπισαν έναν 25χρονο να κινείται με όχημα στην περιοχή και τον κάλεσαν σε έλεγχο

ΤΙ ΦΩΝΑΖΕ 07 Σεπ 2025 | 23:19

Απίστευτο: Άνδρας απειλεί παιδιά με καραμπίνα στη Θεσσαλονίκη [βίντεο]

Κρατώντας την καραμπίνα, ο άνδρας περπατούσε στο δρόμο της Σταυρούπολης κατευθυνόμενος προς το πάρκο και φώναζε: "έλα εδώ, έλα".

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 07 Σεπ 2025 | 22:44

Λάρισα: Πυρκαγιά κοντά στην περιοχή των Φυλακών

Οι προσπάθειες συνεχίζονται, με την Πυροσβεστική να παραμένει σε επιφυλακή μέχρι την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ 07 Σεπ 2025 | 22:31

Σοκαριστικό βίντεο: Ανήλικος ρίχνει στο έδαφος 60χρονο και τον γρονθοκοπεί ανελέητα στο Ηράκλειο

Περίοικοι είπαν στο κανάλι πως παρά το γεγονός ότι είπαν πως θα καλέσουν την ΕΛΑΣ ο ανήλικος δεν σταμάτησε την επίθεση

ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ 07 Σεπ 2025 | 21:58

Διασώθηκαν οι 4 Αυστριακοί που ναυάγησαν ανοιχτά του Αγίου Όρους

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για οικογένεια Αυστριακών, αντρόγυνο ηλικίας 70 και 66 ετών με τα δύο τους παιδιά 27 και 28 ετών

ΔΕΟΣ 07 Σεπ 2025 | 21:30

Μαγικές εικόνες από το "Ματωμένο Φεγγάρι": Τι είναι η ολική έκλειψη σελήνης

Η λεγόμενη και πανσέληνος του καλαμποκιού, είναι μια σπάνια και εντυπωσιακή ολική έκλειψη Σελήνης που χαρίζει μοναδικό θέαμα στον ουρανό της Ελλάδας, σήμερα Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2025

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 07 Σεπ 2025 | 21:13

Κρητική μαφία: Βίντεο-ντοκουμέντο απο τη δράση της - Πώς πουλούσαν ναρκωτικά στο κέντρο των Χανίων

Για την υπόθεση προφυλακίστηκαν - κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών και εμπόριο όπλων και πυρομαχικών -14 από τους 33 συλληφθέντες

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ 07 Σεπ 2025 | 19:48

Βούλα: Σύλληψη 28χρονου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών - Βρέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη και 25.800 ευρώ

Σημειώνεται ότι, ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν για έτερα αδικήματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 07 Σεπ 2025 | 19:05

Πυρκαγιά στην Λαγόμανδρα Χαλκιδικής - Στάλθηκε μήνυμα του 112 στους κατοίκους

Στο σημείο επιχειρούν από αέρος 5 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, καθώς και επίγεια μέσα με πυροσβεστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νέου Μαρμαρά, ενώ ενίσχυση έχει σταλεί και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολυγύρου

ΛΙΜΕΝΙΚΟ 07 Σεπ 2025 | 18:54

Επιχείρηση διάσωσης 4 ατόμων από βύθιση σκάφους ανοιχτά του Αγίου Όρους

Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλές ενώ πνέουν άνεμοι βορειοδυτικοί, έντασης 4 μποφόρ.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 07 Σεπ 2025 | 18:13

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με πυροβολισμό έξω από μαγαζί στον Εύοσμο - Έρευνες για τους δράστες

Άγνωστοι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε διαφορετικά αυτοκίνητα βρέθηκαν έξω από μαγαζί υγειονομικού ενδιαφέροντος

ΘΛΙΨΗ 07 Σεπ 2025 | 17:13

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή η φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ, Μαρία Μαρόγιαννη

Η Μαρία Μαρόγιαννη γεννήθηκε το 1973 και υπήρξε για όλους το χαμογελαστό κορίτσι και η άψογη επαγγελματίας, που νοιαζόταν τόσο για το επάγγελμά της όσο και για όλους τους συναδέλφους της

ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ 07 Σεπ 2025 | 17:08

Για δύο ημέρες χωρίς ταξί η Αθήνα αυτή την εβδομάδα λόγω 48ωρης απεργίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΑΤΑ, κατά τη διάρκεια της απεργίας, θα εξυπηρετούνται μόνο μεταφορές από και προς νοσοκομεία

ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ 07 Σεπ 2025 | 16:56

Μονή Σινά: Σκληρή γλώσσα από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων για τον Αρχιεπίσκοπο Δαμιανό: "Ανάρμοστη η ανακοίνωσή του"

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων χαρακτηρίζει ανάρμοστη και αντιεκκλησιαστική την ανακοίνωση Δαμιανού, γεμάτο με προσβλητικούς και ψευδείς ισχυρισμούς που διχάζουν τη Ρωμιοσύνη.

07 Σεπ 2025 | 15:05

Θεσσαλονίκη: Φραπέ... μπουγάτσα έφτιαξαν έμπειροι baristas στους επισκέπτες της ΔΕΘ

Έμπειροι baristas της πόλης μοιράστηκαν τα μυστικά του καφέ και έδειξαν πώς μπορεί ένας απλός φραπέ να μετατραπεί σε κάτι τελείως διαφορετικό.

07 Σεπ 2025 | 14:32

Αιματηρό επεισόδιο στα Χανιά: Μαχαιρώθηκαν δύο άτομα - Αναζητούνται οι δράστες

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, σε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Ζυμβρακάκηδων και Γρηγορίου Ε΄ στο κέντρο των Χανιών.

ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ Ε1 07 Σεπ 2025 | 12:43

Τραγωδία στον Πειραιά: 75χρονος ανασύρθηκε νεκρός από το λιμάνι

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη του Λιμενικού, τα οποία ανέσυραν τον ηλικιωμένο χωρίς τις αισθήσεις του.

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ 07 Σεπ 2025 | 12:02

Εθνικό Απολυτήριο: Από το 2029 η εφαρμογή του νέου συστήματος - Τι προβλέπει

Από το σχολικό έτος 2029-2030 θα εφαρμοστεί το νέο σύστημα του Εθνικού Απολυτηρίου, το οποίο θα οδηγήσει σε αλλαγή του τρόπου εισαγωγής στα πανεπιστήμια το 2032.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 07 Σεπ 2025 | 10:03

Στεγαστικό: Σε αυτά τα τρία στρατόπεδα στην Ελλάδα θα χτιστούν 2.000 διαμερίσματα

Την απόφαση της κυβέρνησης να αποδίδονται στην ελληνική κοινωνία αδρανή ακίνητα του ελληνικού δημοσίου, ανακοίνωσε από το βήμα της ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΣΑΝ ΧΘΕΣ 07 Σεπ 2025 | 09:43

Σεισμός 1999: 26 χρόνια από τον φονικό σεισμό της Αθήνας - Τα 15 δευτερόλεπτα της καταστροφής [εικόνες]

Ο σεισμός της Πάρνηθας του 1999, ευρύτερα γνωστός ως σεισμός της Αθήνας του 1999, με μέγεθος 5,9 στην Κλίμακα Ρίχτερ, έλαβε χώρα στις 7 Σεπτεμβρίου 1999, 14:56:50 τοπική ώρα.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ 07 Σεπ 2025 | 09:09

Εκτός λειτουργίας ολόκληρη η γραμμή του Μετρό Θεσσαλονίκης

Για τεχνικούς λόγους, η λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης έχει ανασταλεί σε ολόκληρο το μήκος της γραμμής και δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 07 Σεπ 2025 | 08:56

Νέα σχολική χρονιά: Οι αλλαγές στη διδακτέα ύλη, το πολλαπλό βιβλίο και το Ψηφιακό Φροντιστήριο

Οικονομικά στο γυμνάσιο - Λαχανόκηποι σε νηπιαγωγεία και δημοτικά. Ολες οι αλλαγές στα σχολεία φέτος.

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ 07 Σεπ 2025 | 08:55

Mαφία της Κρήτης: Στο μικροσκόπιο δύο δικαστικοί και δύο αστυνομικοί - Ανοίγει ο κύκλος των ερευνών

Πέντε… συνομιλητές της "μαφίας των Χανίων", μπαίνουν στο μικροσκόπιο των δικαστικών αρχών για ύποπτες πράξεις.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ 07 Σεπ 2025 | 08:30

Μετρό Αθήνας: Τέλη του 2029 ολοκληρώνεται η Γραμμή 4 - Επεκτείνεται προς Ιλιον η Γραμμή 2, οι τρεις νέοι σταθμοί

Περίπου στα τέλη του 2029 αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα για την γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας για να παραδοθεί στη συνέχεια στους πολίτες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 07 Σεπ 2025 | 06:30

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα με μελτέμια - Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες

Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 32 με 34 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 29 με 32 βαθμούς στο Αιγαίο

ΔΕΙΤΕ 07 Σεπ 2025 | 06:00
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ 06 Σεπ 2025 | 23:22

Επέστραψαν στην Ελλάδα οι δύο τραυματίες από το Κιλιμάντζαρο - Θα νοσηλευτούν στο ΚΑΤ

Οι δύο από την παρέα των οκτώ συνολικά Ελλήνων, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα από το νοσοκομείο στο αεροδρόμιο του Ναϊρόμπι, όπου τους περίμενε το ιδιωτικό αεροπλάνο από τη χώρα μας

ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤ 06 Σεπ 2025 | 21:37

Σύνταγμα: Μολότοφ και επεισόδια μετά τη συγκέντρωση για τα Τέμπη [εικόνες]

Ομάδα αγνώστων πέταξε μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναταραχή και να επέμβουν τα ΜΑΤ.

ΗΜΕΔΑΠΟΣ 06 Σεπ 2025 | 20:19

Συνελήφθη ύποπτος για εμπρησμό 11 πυρκαγιών στην Γενισέα Ξάνθης

Η σύλληψη αφορούσε μία πυρκαγιά στις 2 Σεπτεμβρίου, μία πυρκαγιά στις 4 Σεπτεμβρίου και 9 πυρκαγιές στις 5 Σεπτεμβρίου

ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ 06 Σεπ 2025 | 19:49

Φρίκη στη Λάρισα: Δύο γυναίκες εξέδιδαν και απειλούσαν 20χρονη - Συνελήφθησαν για εμπορία ανθρώπων

Όταν η 20χρονη δήλωσε ότι ήθελε να σταματήσει, οι δύο γυναίκες φέρονται να την απείλησαν ότι δεν θα την αφήσουν να φύγει αν δεν τους δώσει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ 06 Σεπ 2025 | 19:12

Καρυστιανού από το Σύνταγμα για τα Τέμπη: "Τα οστά των παιδιών μας μπορούν να αποκαλύψουν την αλήθεια" [εικόνες - βίντεο]

Το κάλεσμα της κ. Καρυστιανού ήρθε με αφορμή την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας από τον εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαϊμη, την περασμένη εβδομάδα

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 06 Σεπ 2025 | 18:37

Διαδηλώσεις έξω από τη ΔΕΘ: Ακρίβεια, στεγαστικό και Γάζα στην πρώτη γραμμή [εικόνες - βίντεο]

Τα κύρια αιτήματα των φετινών κινητοποιήσεων αφορούσαν στην ακρίβεια και τη στεγαστική κρίση, αλλά και ζητήματα όπως την τραγωδία στα Τέμπη και τον πόλεμο που μαίνεται στη Γάζα

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ 06 Σεπ 2025 | 18:18

Αργος Ορεστικό: Κακοποιοί ξάφρισαν κοσμήματα μεγάλης αξίας από ηλικιωμένη

Το κουβάρι της απάτης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η ανυποψίαστη γυναίκα, η οποία διαμένει μόνη της, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα

06 Σεπ 2025 | 17:14

Κέρκυρα: Νέα καταγγελία παρενόχλησης κατά του 59χρονου γιατρού

Ο 59χρονος μετά την απολογία του χθες Παρασκευή, αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ 06 Σεπ 2025 | 17:06

Ευρήματα σοκ σε παράνομα καπνικά: Περιείχαν περιττώματα ζώων, νύχια και μούχλα

"Το παράνομο τσιγάρο, πέρα από την απώλεια εσόδων, είναι καταστροφικό για τη δημόσια υγεία", δήλωσε ο ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής

ΥΨΗΛΑ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ 06 Σεπ 2025 | 16:53

Καιρός: Εβδομάδα με καλοκαιρινές θερμοκρασίες και ισχυρά μελτέμια στο Αιγαίο [βίντεο]

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ μόνο την Παρασκευή αναμένονται τοπικές βροχές στα βόρεια

ΑΥΤΟΦΩΡΟ 06 Σεπ 2025 | 16:42

Χειροπέδες σε 20χρονο για πρόκληση πυρκαγιάς στη νότια Λέσβο

Τη σύλληψη πραγματοποίησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού και σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος εκτελούσε εργασίες στην περιοχή

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 06 Σεπ 2025 | 15:59

"Περιστατικό ομηρίας" στη ΔΕΘ: Η εντυπωσιακή άσκηση των ΕΚΑΜ [βίντεο]

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα "κομάντος" της ΕΛ.ΑΣ. συλλαμβάνουν τον κακοποιό και απελευθερώνουν την όμηρο, την οποία οδηγούν με ασφάλεια σε υπηρεσιακό βανάκι.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΓΙΑΛΙ 06 Σεπ 2025 | 15:34

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο αθλητές, λόγω έντονης αδιαθεσίας σε προπόνηση

Στο νοσοκομείο Λευκάδας μεταφέρθηκαν δύο αθλητές οι οποίοι αισθάνθηκαν αδιαθεσία κατά την διάρκεια προπόνησής τους στην ελεύθερη κατάδυση.

06 Σεπ 2025 | 14:16

Κλειστός ο σταθμός του Μετρό "Σύνταγμα" από τις 16:00 - Νέα συγκέντρωση για τα Τέμπη

Με εντολή της ΕΛΑΣ ο σταθμός του Μετρό Σύνταγμα θα κλείσει σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου στις 4 το απόγευμα.

06 Σεπ 2025 | 13:26

Πυρκαγιά στο Αρχοντικό της Ανατολικής Μάνης

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 64 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 9ης ΕΜΟΔΕ, 20 οχήματα, 6 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 06 Σεπ 2025 | 13:22

Τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού: Λεωφορείο συγκρούστηκε με γερανό [βίντεο]

Η σύγκρουση, που έγινε στο ύψος της οδού Κράτητος στον Νέο Κόσμο, δεν προκάλεσε τραυματισμούς ή σοβαρές υλικές ζημιές.

ΣΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ 06 Σεπ 2025 | 12:15

Γεμάτη εκπλήξεις η Athens Flying Week - Εντυπωσιακές εικόνες από το μεγαλύτερο αεροπορικό show στην Ανατολική Μεσόγειο

Η φετινή Athens Flying Week, το μεγαλύτερο αεροπορικό show στην Ανατολική Μεσόγειο, ανοίγει τα "φτερά" της σήμερα, στην αεροπορική βάση Τανάγρας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΜ 06 Σεπ 2025 | 10:17

Σπουδαία πράξη ζωής: Δωρεά οργάνων από 37χρονο που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Ένας 37χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, χάρισε ζωή με τον θάνατο του.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ 06 Σεπ 2025 | 09:48
ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ 06 Σεπ 2025 | 09:18

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Δερβενακίων στην Αγία Παρασκευή.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ 06 Σεπ 2025 | 09:00

Λαθρεμπόριο καυσίμων: "Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες" - Ο "Ταρζάν", οι μάνικες και οι αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος

Οι συνομιλίες που "έκαψαν" τα μέλη του κυκλώματος με το λαθρεμπόριο καυσίμων, οδηγώντας στον τερματισμό της παράνομης δραστηριότητας από το Ελληνικό FBI.

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 06 Σεπ 2025 | 08:58

Πότε ανοίγουν τα σχολεία - Η ώρα του αγιασμού για τη νέα χρονιά και οι πρώτες αργίες

Οι εκπαιδευτικοί έχουν ήδη επιστρέψει στις σχολικές μονάδες από την περασμένη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά τους και ξεκινώντας τις προετοιμασίες.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 06 Σεπ 2025 | 08:34

Αστακός το κέντρο της Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ - "Αίαντας", 2.500 αστυνομικοί, drones και κάμερες

Θα βρίσκονται επί ποδός όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της Θεσσαλονίκης, ενώ διμοιρίες μετακινήθηκαν από γειτονικούς νομούς, αλλά κι από υπηρεσίες της Αττικής.

ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΜΚΟ 06 Σεπ 2025 | 08:25

Γνωστός τράπερ στα δίχτυα της ΑΑΔΕ - Αγόραζε πολυτελή αυτοκίνητα και πανάκριβα ρολόγια μέσω μη κερδοσκοπικής εταιρείας

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία φρόντιζε να καλύπτει και τις πολυτελείς ανάγκες του τράπερ, όπως την αγορά και διάθεση σε αυτόν supercar, ρολογιών, ακριβών τσαντών και ρούχων.