Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή - Συνδετικό κρίκο με καρτέλ ναρκωτικών ψάχνει η ΕΛΑΣ

Τις ώρες μετρούν αντίστροφα, για τις απολογίες τους σχετικά με τα 7.8 κιλά κοκαΐνης, η Ελένη Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφος της Δημήτρης Ρεγκινίδης.

Πολυχρονοπούλου Ρεγκινίδης NDP

Τις ώρες μετρούν αντίστροφα, έως ότου να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή τη Δευτέρα το πρωί, το μοντέλο Ελένη Πολυχρονοπούλου και ο ποδοσφαιριστής - σύντροφος της Δημήτρης Ρεγκινίδης, προκειμένου να απολογηθούν για τα 7.8 κιλά κοκαΐνης, που μετέτεφε σε βαλίτσα κατά τη σύλληψη του ο 32χρονος, όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη.

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή - Συνδετικό κρίκο με καρτέλ ναρκωτικών ψάχνει η ΕΛΑΣ

Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει να βρει το "συνδετικό κρίκο" ανάμεσα στο ζευγάρι και το καρτέλ ναρκωτικών

Από την πρώτη στιγμή μετά τη σύλληψη του ο Ρεγκινίδης υποστήριξε στους αστυνομικούς οι οποίοι τον ανέκριναν ότι τα ναρκωτικά ανήκαν σε αυτόν και η Πολυχρον0πούλου, δεν εμπλέκεται με τη διακίνηση της κοκαΐνης.

Πολυχρονοπούλου - Ρεγγινίδης

Όμως, ο ισχυρισμός του δε φαίνεται να πείθει τις διωκτικές αρχές. Θεωρούν πως η 29χρονη πρώην παίκτρια του ριάλιτι "Power of Love" ήταν αυτή η οποία "κινούσε τα νήματα" όσον αφορά στην προμήθεια και διακίνηση των ναρκωτικών σε νυχτερινά μαγαζιά και άλλα στέκια της κοσμικής Αθήνας, στα Νότια Προάστια.

Διαβάστε Επίσης

Ελένη Πολυχρονοπούλου Δημήτρης Ρεγγινίδης

Τις υποψίες των αστυνομικών, αναφορικά με το παραπάνω ενδεχόμενο, ενισχύει το γεγονός πως κατά την έφοδο τους στο διαμέρισμα του ζευγαριού στο Παγκράτι, συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω την 29χρονη την ώρα που προσπαθούσε να πετάξει άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών στη λεκάνη της τουαλέτας.

Έλενα Πολυχρονοπούλου

Επιπλέον η ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τα μεγάλα χρηματικά ποσά που βρέθηκαν στο σπίτι, φανερώνει μια καλά στημένη επιχείρηση, με κεντρικά πρόσωπα - τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τη διακίνηση της κοκαΐνης - την Πολυχρονονοπούλου και τον Ρεγκινίδη.

Το μεγάλο αναπάντητο ερώτημα, στο οποία καλούνται να απαντήσουν τώρα οι αστυνομικοί της Δίωξης, είναι να βρουν πως και από ποιες χρηματικές πηγές. το ζευγάρι μπορούσε να προμηθεύεται τόσο μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, όπως τα 7.8 κιλά που ήταν στη βαλίτσα, των οποίων η συνολική αξία αντιστοιχεί σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Πολυχρονοπούλου Ρεγκινίδης

Οι αστυνομικοί περιμένουν πως θα "μιλήσουν" τα κινητά τηλέφωνα και οι λογιαριασμοί του ζευγαριού στα social media

Σημαντικό ρόλο στην πορεία των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ θεωρείται βέβαιο πως θα παίξει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου των κλήσεων του 29χρονου μοντέλου και του 32χρονου συντρόφου της, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, κατά την έφοδο των διωκτικών αρχών στο διαμέρισμα του ζευγαριού στο Παγκράτι, κατασχέθηκαν και όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και υπολογιστής, που έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και τους "χάκερ" της Δίωκης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να ερευνηθούν πιθανές διασυνδέσεις και επικοινωνία της Πολυχρονοπούλου και του Αγγιρίδη, στο λεγόμενο "σκοτεινό διαδίκτυο" που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι εγκληματικές οργανώσεις και φυσικά τα διαβόητα καρτέλ της Λατινικής Αμερικής.

ελενα πολυχρονοπουλου

Η κατάθεση του αστυνομικού που συμμετείχε στις συλλήψεις - Ο "πληροφοριοδότης" ο οποίος "κάρφωσε" το ζευγάρι.

Αστυνομικός ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης και των δύο, σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεσή του έχει περιγράψει πώς ο 32χρονος τέθηκε υπό παρακολούθηση και πώς οι αστυνομικοί έφτασαν να περάσουν χειροπέδες και σε αυτόν και στην 29χρονη σύντροφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεσή του φέρεται να είπε:

"Προ πενθημέρου άτομο το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του μας πληροφόρησε ότι ημεδαπός με μικρό όνομα Δημήτρης ηλικίας 30 με 35 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με καστανά μαλλιά και ημεδαπή με μικρό όνομα Ελένη ηλικίας 30 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με ξανθά μαλλιά αποθηκεύουν και διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης στην νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων της Αττικής και διαμένουν σε οικία επί της οδού (αναφέρει την οδό) στην Αθήνα.

Επιπλέον η πληροφορία ανέφερε ότι οι ανωτέρω για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούν δίκυκλη μοτοσικλέτα (αναφέρει τον αριθμό κυκλοφορίας).
Παράλληλα, η πληροφορία ανέφερε ότι οι ανωτέρω πωλούν την κοκαΐνη έναντι του χρηματικού ποσού των 40.000 € το κιλό, ενώ τέλος ότι ο ανωτέρω άνδρας κατά το παρελθόν εργαζόταν σε διάφορα πόστα σε νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών."

Διαβάστε Επίσης

Η επίμονη παρακολούθηση του Ρεγκινίδη και η σύλληψη τόσο του ίδιου όσο και της Πολυχρονοπούλου

Στη συνέχεια ο αστυνομικός φέρεται να περιγράφει ότι από την αξιοποίηση των πληροφοριών οι συνάδελφοί του έφτασαν στο σημείο να διαπιστώσουν τα ονόματα του ζευγαριού, ότι διαμένουν στη συγκεκριμένη διεύθυνση που υπέδειξε ο πληροφοριοδότης και έθεσαν το σπίτι υπό παρακολούθηση.

"Από την διακριτική επιτήρηση της ανωτέρω οικίας διαπιστώθηκε ότι απογευματινές και βραδινές ώρες κυρίως νεαρός άνδρας η περιγραφή του οποίου προσομοίαζε σε αυτή του Δημήτρη εξέρχονταν αυτής λαμβάνοντας εξαιρετικά μέτρα προστασίας κοίταζε συνεχώς όλα τα διερχόμενα άτομα και οχήματα που διέρχονταν και αφού επιβιβαζόταν στην ανωτέρω μοτοσικλέτα μετέβαινε σε διάφορα νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων όπου πραγματοποιούσε ύποπτες συναντήσεις μικρής διάρκειας".

Σύμφωνα με την κατάθεση του Αστυνομικού η παρακολούθηση απέφερε αποτέλεσμα όσον αφορά τον 32χρονο: "Από τη διακριτική επιτήρηση της ανωτέρω οικίας διαπιστώθηκε ότι απογευματινές και βραδινές ώρες κυρίως, νεαρός άνδρας, η περιγραφή του οποίου προσομοίαζε σε αυτή του 32χρονου, εξέρχονταν αυτής λαμβάνοντας εξαιρετικά μέτρα προστασίας κοίταζε συνεχώς όλα τα διερχόμενα άτομα και οχήματα και αφού επιβιβαζόταν στην ανωτέρω μοτοσικλέτα μετέβαινε σε διάφορα νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων όπου πραγματοποιούσε ύποπτες συναντήσεις μικρής διάρκειας".

Έλενα Πολυχρονοπούλου

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν πρώτα τον 32χρονο, ο όποιος σύμφωνα με καταθέσεις, "αντιστάθηκε σθεναρά" και είχε πάνω του "επτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, μικτού βάρους 7,827 κιλών" και στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι του, όπου συνέλαβαν την Έλενα Πολυχρονοπούλου, την ώρα που επιχειρούσε να ξεφορτωθεί τα ναρκωτικά.

Χαρακτηριστικά, ο αστυνομικός - μάρτυρας κατέθεσε, σχετικά με το χρονικό των δύο συλλήψεων, τα εξής:

"Στη συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Εφέσου στη Νέα Σμύρνη Αττικής ακινητοποιήθηκε ο εν λόγω άνδρας. Κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησής του αυτός άρχισε να απωθεί τους αστυνομικούς της υπηρεσίας μας με τα χέρια και τα πόδια αντιστεκόμενος σθεναρά. Με τη χρήση της νόμιμης αστυνομικής βίας αυτός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε σχετικές ερωτήσεις που έγιναν μας απάντησε ότι κατέχει εντός της οικίας του ποσότητα κοκαΐνης περίπου 20 γραμμαρίων."

Στην κατοχή του βρέθηκαν μία υφασμάτινη βαλίτσα χειρός με επτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, μικτού βάρους 7,827 κιλών, δύο κινητά τηλέφωνα και το κλειδί του διαμερίσματος.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του συλληφθέντα κι εκεί συνέλαβαν την 29χρονη, σύμφωνα με την περιγραφή του αστυνομικού:
"Εντός της οικίας του εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε η νεαρή γυναίκα ηλικίας 30 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με ξανθά μαλλιά όπου διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για την Ε.Π."

Διαβάστε Επίσης

Στο σπίτι εντοπίστηκαν 0,10 γραμμάρια κοκαΐνης σε νάιλον συσκευασία, 5.050 ευρώ, ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Το γνωστό μοντέλο σύμφωνα με το διαβιβαστικό της ελληνικής αστυνομίας φέρεται να απέρριψε άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντός του χώρου της τουαλέτας του διαμερίσματος στο Παγκράτι που διέμενε με το σύντροφό της, αντιλαμβανόμενη τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ 20 Σεπ 2021 | 19:09

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Σε απόγνωση η μητέρα της - "Ήξερα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για το παιδί μου"

"Είναι δοτικός άνθρωπος και ο σύντροφός της είχε πιαστεί από πάνω της" εξομολογείται η μητέρα της Έλενας Πολυχρονοπούλου.

ΜΟΝΤΕΛΟ - ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 20 Σεπ 2021 | 12:11

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ ο "συνδετικός κρίκος" πίσω από τη βαλίτσα με τα 7,8 κιλά κοκαΐνης

Τι υποστηρίζει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι Power of Love και γνωστό μοντελο Ελένη Πολυχρονοπούλου. Εμμένει στην αθωότητα της

ΤΕΤΑΡΤΟ 24ΩΡΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ 18 Σεπ 2021 | 09:04

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Εφιαλτικά τα πρώτα 24ωρα στη φυλακή - Πραγματικό ράκος μετά το πρώτο σοκ

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Έλενα Πολυχρονοπούλου - Οι γονείς της δηλώνουν πως θα κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν την αθωότητα της κόρης τους.

17 Σεπ 2021 | 14:14

Πατέρας Πολυχρονοπούλου: "Η κόρη μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν είχε ιδέα για την κοκαΐνη" [βίντεο]

Για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της κόρης του και πως είναι βέβαιος για την αθώοτητα της, μίλησε ο πατέρας της Ελένης Πολυχρονοπουλου, του 29χρονου μοντέλου που κατηγορείται για διακίνηση 7.8 κιλών κοκαΙνης

«ΜΟΝΟ ΜΙΛΗΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ» 16 Σεπ 2021 | 20:12

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Ψυχολογικό ράκος η πρώην παίκτρια του Power of Love - Κατέρρευσε στη φυλακή [Βίντεο]

"Είναι συγκλονισμένη, αρχίζει και συνειδητοποιεί όλη την κατάσταση", τονίζει η μητέρα της Έλενας Πολυχρονοπούλου που κατηγορείται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ 16 Σεπ 2021 | 17:57

Έλενα Πολυχρονοπούλου: "Νιώθω προδομένη, ερωτεύτηκα τον λάθος άνθρωπο" - Η απολογία της για την κοκαΐνη

"Δεν πέταξα κοκαΐνη στη λεκάνη"υποστήριξε η Έλενα Πολυχρονοπούλου - "Νιώθω προδομένη από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα για να προχωρήσω τη ζωή μου"

ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΡΠΑΣΤΗ 15 Σεπ 2021 | 07:59

Μάλια: Πουλούσαν ξυλοκαϊνη ως κοκαΐνη έναντι 70 ευρώ το γραμμάριο - Έκανε θραύση

Ζευγάρι έκανε "χρυσές" δουλειές. Πουλούσαν σκόνη άγνωστης σύστασης ως κοκαΐνη σε τουρίστες, κερδίζοντας χιλιάδες ευρώ.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΚΑΙΝΗ 14 Σεπ 2021 | 18:12

Ελενα Πολυχρονοπούλου: Η μαρτυρία της "κολλητής" φίλης του μοντέλου για τον "φτωχικό" τρόπο ζωής της [Βίντεο]

Επιστήθια φίλη της Ελενας πολυχρονοπούλου που έζησε από κοντά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών δίνει την δική της εκδοχή στην υπόθεση

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 14 Σεπ 2021 | 17:53

Έλενα Πολυχρονοπούλου - Συντετριμμένοι οι γονείς της: Η κόρη μας είναι αθώα, ήταν τυφλά ερωτευμένη

Τον δρόμο της φυλακής πήραν χθες η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της Δημήτρης Ρεγγινίδης

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ 14 Σεπ 2021 | 07:20

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Στη φυλακή με τον σύντροφό της πριν τον γάμο - "Δεν πέταξα την κοκαΐνη στην τουαλέτα"

Τι είπαν Έλενα Πολυχρονοπούλου και Δημήτρης Ρεγγινίδης σε ανακριτή και εισαγγελέα - Στη φυλακή λίγο πριν τον γάμο.

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 13 Σεπ 2021 | 19:57

Σύντροφος Ελενας Πολυχρονοπούλου: "Είμαι εθισμένος στην κοκαΐνη" - Οι καβγάδες με την πρώην παίκτρια του Power of Love

Στο υπόμνημά του ο πρώην ποδοσφαιριστής επιμένει πως το μοντέλο δεν γνώριζε και πως δεν είναι έμπορος ναρκωτικών αλλά χρήστης από το 2011

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ 13 Σεπ 2021 | 19:13

Έλενα Πολυχρονοπούλου: "Με κατέστρεψε" φώναζε για τον σύντροφό της - Είχαν κανονίσει να παντρευτούν στις 15 Οκτωβρίου

Ξέσπασε έξω από το γραφείο της ανακρίτριας η Έλενα Πολυχρονοπούλου, μετά την απόφαση για προφυλάκιση - Είχαν καυγάδες τον τελευταίο καιρό, ενώ ήταν προγραμματισμένος και ο γάμος τους σε έναν μήνα

13 Σεπ 2021 | 17:36

Ελενα Πολυχρονοπούλου: Προφυλακίστηκαν η πρώην παίκτρια του Power of Love και ο σύντροφός της [Εικόνες]

Προφυλάκιση για την πρώην παίκτρια ριάλιτι, Έλενα Πολυχρονοπούλου, και τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ρεγκινίδη - Συνελήφθησαν έχοντας στην κατοχή τους 7,8 κιλά κοκαΐνη