
Η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση των εορταστικών εκδηλώσεων του πατρινού καρναβαλιού 2025 έχει ξεκινήσει και μάλιστα έγινε γνωστή η φετινή "βασίλισσα'", το κεντρικό πρόσωπο στη μεγάλη παρέλαση που θα γίνει στις 2 Μαρτίου στην αχαϊκή πρωτεύουσα.
Πρόκειται για την πατρινιά Ελένη Μπάδα, η οποία ασχολείται με το καρναβάλι από ηλικία 6 ετών, έχοντας συμμετάσχει σε πληρώματα, αλλά και σαν μαζορέτα.
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Καρναβαλιού, "η επιτροπή επιλογής της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, εκτός από την ομορφιά, συμπεριέλαβε στα κριτήρια επιλογής την προσωπικότητα και τη σχέση της βασίλισσας με το Πατρινό Καρναβάλι και την Πάτρα, τα οποία είχαν επίσης βαρύνοντα ρόλο".
Η Ελένη Μπάδα που γεννήθηκε στην Πάτρα, είναι βοηθός μικροβιολόγου στο επάγγελμα.
Η σχέση της με το Πατρινό Καρναβάλι είναι έντονη και ενεργοποιήθηκε πολλές φορές αφού άρχισε να "βγαίνει" στο Καρναβάλι από 6 ετών μαζί με τους γονείς της. Έχει συμμετάσχει σε πληρώματα αλλά και σαν μαζορέτα.
"Ασχολείται με τον χορό και έχει χόμπι τον αθλητισμό", προσθέτει ακόμη η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων "Καρναβάλι Πάτρας" και στο τέλος ευχαριστεί θερμά όλα τα κορίτσια που κατέθεσαν υποψηφιότητα για το ενδιαφέρον τους και τη συμμετοχή τους.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr