
O 37χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων, από περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, ο οποίος είχε συλληφθεί την περασμένη Δευτέρα έχοντας στην κατοχή του, μεταξύ άλλων, χειροβομβίδες, πολεμικά όπλα, περίστροφο, ξιφολόγχες, καθώς και 6.687 φυσίγγια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Οδηγήθηκε στον ανακριτή και σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε μανιώδης συλλέκτης όπλων και πυρομαχικών, υποστηρίζοντας ακόμη ότι τα περισσότερα απ’ όσα βρέθηκαν στα σπίτια και στο συνεργείο του είναι οικογενειακά κειμήλια.
Ο 37χρονος μετά την απολογία του και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα - ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος, με χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ. Επίσης θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές το μήνα, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.
Φωτό αρχείου
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr