Ενα παιδί εξαφανίζεται κάθε μέρα στην Ελλάδα- Υποθέσεις που σόκαραν

Από το 2007, πρώτη χρονιά λειτουργίας του Amber Alert, έχουν γίνει 35 αναζητήσεις πληροφοριών για εξαφανίσεις ανήλικων παιδιών.

Ενα παιδί εξαφανίζεται κάθε μέρα στην Ελλάδα- Υποθέσεις που σόκαραν

Εξαφανισμένο παιδί από την Ελλάδα έγινε μαχητής του ISIS! Ένα ακόμη παιδί, η εξαφάνιση του οποίου δηλώθηκε στη χώρα μας, βρίσκεται στη Συρία, μετά την αρπαγή από τον πατέρα του.

Από το 2007, πρώτη χρονιά λειτουργίας του Amber Alert, έχουν γίνει 35 αναζητήσεις πληροφοριών για εξαφανίσεις ανήλικων παιδιών. Τρία από αυτά τα παιδιά μεταξύ των οποίων οι δύο παραπάνω περιπτώσεις, αναζητούνται ακόμη, ενώ τέσσερα βρέθηκαν νεκρά. Τα δύο είχαν δολοφονηθεί.

Ενα παιδί εξαφανίζεται κάθε μέρα στην Ελλάδα- Υποθέσεις που σόκαραν

Η 11χρονη Ρένι Τραΐκοβα, το 2010 έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν 40χρονο βοσκό στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας. Τη βίασε και την πέταξε ζωντανή σε πηγάδι, όπου ξεψύχησε. Το 2015, η ιστορία της 4χρονης Άννυς Μπορίσοβα από τη Βουλγαρία, η οποία δολοφονήθηκε, τεμαχίστηκε και εξαφανίστηκε η σορός της από τον ίδιος της τον θεατρίνο-«πατέρα» της. Δύο αδερφάκια, το 2008 στην Ορεστιάδα, έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια παιχνιδιού, όταν εγκλωβίστηκαν σε ανελκυστήρα νεοαναγειρόμενης οικοδομής και ξεψύχησαν από την ζέστη, την έλλειψη νερού και την ασιτία!

Με αφορμή τις νέες έρευνες αναζήτησης πληροφοριών των βρετανικών αρχών για την εξαφάνιση του Μπεν Νίνταμ το 1991 στην Κω, και την πρόσφατη επεισοδιακή και πρόσκαιρη εξαφάνιση της μικρής Μαρίας στη Λ. Σχιστό, ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», ήρθε σε επαφή με αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που ασχολήθηκαν με τις περισσότερες από τις υποθέσεις εξαφανίσεων ανήλικων παιδιών.

«Ένα παιδί την ημέρα»

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., αντιμετωπίζουν 300-360 εξαφανίσεις παιδιών, οι οποίες καταγγέλλονται, κατά μέσο όρο κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Σχεδόν μία την ημέρα, δηλώνεται στις αστυνομικές αρχές. Σε ποσοστό πάνω από 50% τα παιδιά που χάνονται εντοπίζονται μετά από 1-2 ώρες από την εξαφάνιση. Η πλειοψηφία των εξαφανίσεων αφορά αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 13 έως 18 ετών. Τα 2/3 είναι κορίτσια, που «εξαφανίζονται» κυρίως μετά από τσακωμούς στο οικογενειακό περιβάλλον, πίεση για διάβασμα μαθημάτων, εφηβικοί έρωτες ή περιορισμός των εξόδων. Καθημερινό φαινόμενο είναι οι εξαφανίσεις μικρών παιδιών από πάρκα, εμπορικά κέντρα ή από τα σπίτια του, τα οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων εντοπίζονται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μοναδική εξαίρεση ένα μικρό παιδάκι που έστειλε στην… κόλαση τους γονείς του για αρκετές ώρες. Είχε βγει από το διαμέρισμα, βρήκε ανοικτή την πόρτα του γείτονα και κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι του υπνοδωματίου. Εκεί το πήρε ο ύπνος προκαλώντας για ώρες τον πανικό σε γονείς και αστυνομικές αρχές. Εμφανίστηκε «φρέσκο» σαν να μην συμβαίνει τίποτα φέρνοντας στη θέση της την καρδιά των γονιών του. Σύμφωνα με αξιωματικούς των αρμόδιων υπηρεσιών οι περισσότερες αρπαγές ανήλικων παιδιών δεν είναι από τρίτους, αλλά κυρίως γονικές, από χωρισμένα ή σε διάσταση ζευγάρια.

Οι γονείς με τη βοήθεια του «Χαμόγελου του Παιδιού» απευθύνονται στις αρμόδιες διωκτικές αρχές προκειμένου να αξιολογήσουν τις επικίνδυνες εξαφανίσεις, προκειμένου να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις δημοσιοποίησης στο Amber Alert. Η χρήση του, σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας, γίνεται με φειδώ, όταν κρίνεται ότι χρειάζεται, τις πρώτες ώρες της εξαφάνισης για να υπάρχει μεγαλύτερη ανταπόκριση του κόσμου, στη εισροή πληροφοριών, καθώς αν υπήρχε πυκνότητα τέτοιων δημοσιοποιήσεων θα «μπούχτιζε ο κόσμος». Από το 2007 έχουν εκδοθεί 35 φορές αναζητήσεις πληροφοριών για εξαφανίσεις ανήλικων παιδιών. Το 2007 πρώτη χρονιά λειτουργίας του Amber Alert δημοσιοποιήθηκαν τρεις, το 2008, 2009 και 2010 από τέσσερις, δύο το 2011, τρεις το 2012, το 2013 τέσσερις, το 2014 δημοσιοποιήθηκαν τρεις, το 2015 έγιναν έξι ανακοινώσεις και το 2016 δύο, αυτή του 5χρονου Φοίβου τον οποίο είχε αρπάξει ο πατέρας του Κλόντ Λέσι μετά την δολοφονία της μητέρας του, και αυτή της 4χρονης Μαρίας την Κυριακή του Πάσχα.

Το «πούλησε» στον ISIS;

Η υπόθεση που είχε προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον των αστυνομικών αρχών ήταν η δήλωση εξαφάνισης για τον 9χρονο Φαζλί Φαζέμ στις 11 Ιουλίου 2009. Ένας άνδρας από το Αφγανιστάν που διέμενε μόνιμα στην Αυστρία, ήρθε στη χώρα μας μαζί με τον 9χρονο γιο του προκειμένου να επισκεφθεί έναν φίλο του στα Πατήσια.

Ενα παιδί εξαφανίζεται κάθε μέρα στην Ελλάδα- Υποθέσεις που σόκαραν - εικόνα 2

Στις 11 Ιουλίου 2009 δήλωσε την εξαφάνισή του. Υποστήριξε ότι το παιδί πήγε για ψώνια σε ένα κοντινό ψιλικατζίδικο και το έχασε. Το εντυπωσιακό είναι ότι δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση, ο πατέρας έφυγε για Αυστρία, δηλώνοντας ότι πρέπει να πάει για δουλειά γιατί θα τον απολύσουν! Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο πατέρας είχε «πουλήσει» ή δώσει οικειοθελώς το παιδί σε ισλαμική οργάνωση προκειμένου να τον μετατρέψουν σε δυνατό μαχητή του ISIS. Και αυτό γιατί και ο ίδιος φερόταν να είναι ακραίος ισλαμιστής, ωστόσο δεν είχε καταφέρει να ενταχθεί σε κάποια ομάδα και ήθελε το «όνειρό» του να εκπληρωθεί από κάποιο από τα παιδιά του. Άλλες πηγές ενημέρωσης υποστήριζαν πως το παιδί πήγε στο Αφγανιστάν παρότι η οικογένεια διέμενε στην Αυστρία. Όποιες πληροφορίες και αν ισχύουν το παιδί, είναι ένα από τα τρία για τα οποία έχει δηλωθεί η εξαφάνισή του στη χώρα μας και θεωρείται ακόμη αγνοούμενο καθώς καμία υπηρεσία του κόσμου δεν έχει ενημερώσει για τον εντοπισμό του.

Η εξαφάνιση του Ματέο

Μία άλλη υπόθεση εξαφάνισης, βρέφους αυτή τη φορά, είχε απασχολήσει έντονα την ελληνική κοινή γνώμη τον Σεπτέμβριο του 2008. Ο μόλις 11 μηνών Ματέο Ντούλια είχε απαχθεί από τον Σύρο πατέρα του και ακόμη βρίσκεται στη λίστα των αγνοούμενων παιδιών. Η αρπαγή και εξαφάνιση καταγράφηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2008 από το Κουκάκι. Το μωράκι είχε γκριζοπράσινα μάτια, καστανά ανοιχτά μαλλιά, ύψος 75 εκ., βάρος 10 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πορτοκαλί-πράσινη μπλούζα και παντελόνι και μπεζ-πορτοκαλί παπούτσια. Το άρπαξε από την αγκαλιά της μητέρας του ο 34χρονος τότε πατέρας του Χασάν Καρίμο, συριακής καταγωγής.

Η μητέρα του, αλβανικής καταγωγής, είχε κάνει εκτός γάμου τον Ματέο, με τον 34χρονο Σύρο, ο οποίος δεν αναγνώριζε το παιδί. Την ημέρα της εξαφάνισης η γυναίκα είχε βγει για έναν περίπατο με το μωρό σε κεντρικό δρόμο στο Κουκάκι και κατευθυνόταν προς παιδική χαρά της περιοχής. Τις προηγούμενες ημέρες δεχόταν τηλεφωνήματα από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος της ζητούσε επίμονα να συναντηθούν ώστε να δει το παιδί τους που εκείνη μεγάλωνε μόνη της. Οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές εξαιτίας της άρνησής του να αναγνωρίσει το παιδί, ενώ είχε εγκαταλείψει την ίδια και το παιδί αμέσως μετά τη γέννησή του. Πείστηκε να συναντηθούν σε δημόσιο χώρο, καθώς δεν μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη αυτής της συνάντησης.

Όταν συναντήθηκαν, μετά από ολιγόλεπτη συνομιλία, η μητέρα του παιδιού δέχθηκε την επιθυμία του πρώην συντρόφου της να κρατήσει στην αγκαλιά του τον μικρό Ματέο. Ξαφνικά αρπάζει το παιδί και αρχίζει να τρέχει χωρίς η γυναίκα να προλάβει να αντιδράσει. Τελευταίες πληροφορίες θέλουν το 9χρονο σήμερα παιδί να βρίσκεται σε εμπόλεμη περιοχή της Συρίας.

Το τρίτο παιδί που ακόμη και σήμερα θεωρείται αγνοούμενο είναι η Ζαΐρα Μόζα, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 16 Φεβρουαρίου 2008, σε ηλικία περίπου 14 χρόνων τότε. Ήταν μία ανήλικη και ασυνόδευτη παράτυπη μετανάστρια. Είχε φιλοξενηθεί σε δομή του «Χαμόγελο του Παιδιού». Εξαφανίστηκε από την Αρχαία Κόρινθο. Η Ζαΐρα δεν γνώριζε την ελληνική γλώσσα. Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τύχη του κοριτσιού.

Ενα παιδί εξαφανίζεται κάθε μέρα στην Ελλάδα- Υποθέσεις που σόκαραν - εικόνα 3

Τα άτυχα αδερφάκια

Μία υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και ενεργοποίησαν το Amber Alert ήταν αυτή της εξαφάνισης του 8χρονου Αμέτ Τσερίμπαση και του 7χρονου αδερφού του Αϊχάν στις 28 Μαϊου 2008, ενώ έπαιζαν στην περιοχή κοντά στο 8ο Γυμνάσιο της Ορεστιάδας, στον συνοικισμό αθιγγάνων της πόλης. Η μητέρα τους Φατμέ Σεφερτζί είχε ομολογήσει ότι αναζητούσε «αγοραστή» για τα παιδιά της προκειμένου να δοθούν για παράνομη υιοθεσία εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων λόγω... δανείων. Η οικογένεια είχε δώσει και τρίτο παιδί για υιοθεσία στο παρελθόν. Ο Αμέτ και ο Αϊχάν ήταν δύο από τα έξι παιδιά που απέκτησε η Φατμέ Σεφερτζί από τον πρώτο της γάμο, πριν παντρευτεί στη συνέχεια έναν συγγενή του πρώην άντρα της και αποκτήσει μαζί του άλλα έξι παιδιά.

Τα άτυχα παιδιά βρέθηκαν 15 ημέρες αργότερα, νεκρά και γυμνά μέσα σε ασανσέρ, σταματημένο μεταξύ 2ου και 3ου ορόφου, σε ακατοίκητη πολυκατοικία. Μια γυναίκα που εργαζόταν σε κατάστημα καλλυντικών στο ισόγειο του κτιρίου αισθάνθηκε την έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από τους επάνω ορόφους της πολυκατοικίας. Όταν ανέβηκε εντόπισε νεκρά τα παιδιά μέσα στο ακινητοποιημένο ασανσέρ. Ο ιατροδικαστής Θράκης, Παύλος Παυλίδης, δεν εντόπισε εξωτερικές κακώσεις στα νεκρά σώματα των δύο αγοριών. Τα αδερφάκια είχαν πεθάνει εξαιτίας της έλλειψης νερού και τροφής.

Ενα παιδί εξαφανίζεται κάθε μέρα στην Ελλάδα- Υποθέσεις που σόκαραν - εικόνα 4

Η φρίκη στο Ελαιοχώρι

Από τις πιο τραγικές περιπτώσεις εξαφάνισης ήταν αυτή της 11χρονης Ρένι Τραΐκοβα από τη Βουλγαρία τον Αύγουστο του 2010, στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας. Το άτυχο κορίτσι είχε χαθεί από την πλατεία του χωριού όπου έπαιζε με τους φίλους της. Το νήμα της εξαφάνισης ξετυλίχθηκε από έναν κάτοικο του χωριού που είχε δει την μικρή να φεύγει από την πλατεία και να την ακολουθεί ένας Αλβανός βοσκός της περιοχής. Είχε πείσει την Ρένι να μπει στο αυτοκίνητό του, με την πρόφαση ότι θα την πήγαινε σπίτι της. Εκείνος όμως την οδήγησε σε ερημική αγροτική τοποθεσία, περίπου επτά χιλιόμετρα έξω από το χωριό, όπου αφού την κακοποίησε σεξουαλικά, στη συνέχεια την πέταξε γυμνή στο πηγάδι βάθους περίπου δέκα μέτρων, το οποίο ήταν γεμάτο νερό, ενώ εκείνη ήταν ακόμη ζωντανή. Ο δράστης ομολόγησε κατά την ανάκριση και οδήγησε τους αστυνομικούς στο πηγάδι όπου εντοπίστηκε το άψυχο κορμάκι της. Ο δράστης ήταν φίλος της οικογένειας της Ρένι και μάλιστα έδινε «ρεσιτάλ υποκριτικής» συμμετέχοντας με τους κατοίκους του χωριού στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Ενα παιδί εξαφανίζεται κάθε μέρα στην Ελλάδα- Υποθέσεις που σόκαραν - εικόνα 5

Το σοκ με την Άννυ

Tο τέταρτο παιδί για το οποίο είχαν εκδοθεί αναζητήσεις στο Amber Alert, και φέρεται νεκρό καθ’ ομολογία του δράστη πατέρα της, καθώς δεν βρέθηκε ποτέ η σορός του, ήταν η 4χρονη Άννυ Μπορίσοβα. Η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί από την μητέρα της Δημητρίν Μπορίσοβα στις 24 Απριλίου 2015. Στις 5 Μαϊου του ίδιου χρόνου, οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, συλλαμβάνουν ως δράστη τον 27χρονο βιολογικό της πατέρα Στάνισλαβ Μπακαρντζίεφ. Οι «γονείς» στο μεσοδιάστημα έως την αποκάλυψη της φρίκης είχαν επιδοθεί σε απανωτά «τηλεοπτικά σόου», ενώ παράλληλα έκαναν... shopping therapy. Ο 27χρονος είχε σκοτώσει το άτυχο παιδί πετώντας το από τοίχο σε τοίχο του μικρού διαμερίσματος στην οδό Μιχ. Βόδα. Όταν διαπίστωσε ότι ήταν νεκρό, τεμάχισε, έβρασε το άψυχο κορμάκι του και πέταξε στα σκουπίδια τα κομμάτια του. Φοβήθηκε ότι θα έχανε την σύντροφό του και τα χρήματα που αποκόμιζε εκείνη από την εκπόρνευσή της για την αγορά ναρκωτικών ουσιών. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε από Βούλγαρο φίλο του δράστη, στον οποίο είχε εκμυστηρευτεί ότι την σκότωσε. Το τέρας είχε ξεσκεπαστεί...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ 22 Ιαν 2021 | 07:31

Αυτό είναι το νέο σχέδιο συναθροίσεων: Τα 6 βήματα της κλιμάκωσης

Με τρεις ηχητικές ειδοποιήσεις η Αστυνομία πριν επέμβει για να διαλύσει μια διαδήλωση.

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΕΛΑΣ 21 Ιαν 2021 | 19:00

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια στο φοιτητικό συλλαλητήριο

Οι προσαγωγές τριών διαδηλωτών στο φοιτητικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη μετατράπηκαν σε συλλήψεις

ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 21 Ιαν 2021 | 15:45

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί σε κεντρικό δρόμο της πόλης - Δύο τραυματίες [Εικόνες - Βίντεο]

Πυροβολισμοί έπεσαν σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης με δύο τραυματίες

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ 21 Ιαν 2021 | 15:01

Ολοκληρώθηκε το φοιτητικό συλλαλητήριο στην Αθήνα: Ανησυχία για τη μη τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό

Άνοιξαν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας μετά την ολοκλήρωση του φοιτητικού συλλαλητηρίου

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ 21 Ιαν 2021 | 14:28

Μετρό: Άνοιξε ο σταθμός "Πανεπιστήμιο"

Είχε κλείσει λόγω της συγκέντρωσης στα Προπύλαια

ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ 21 Ιαν 2021 | 14:10

Κορονοϊός: 52 εκατ. ευρώ σε πρόστιμα από την αρχή της πανδημίας - Εχουν εμβολιαστεί 900 αστυνομικοί

Από την πρώτη καραντίνα μέχρι και το τέλος του 2020 έχουν επιβληθεί πρόστιμα ύψους 52 εκατ. ευρώ για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 21 Ιαν 2021 | 14:05

ΚΥΣΕΑ: Παραμένουν στις θέσεις τους ο αρχηγός του ΓΕΑ και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Παράταση της θητείας του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αποφάσισε στη συνεδρίασή του υπό τον πρωθυπουργό το ΚΥΣΕΑ.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ 21 Ιαν 2021 | 13:48

ΕΛΑΣ: Έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες κάμερες των ΜΑΤ- Στο φοιτητικό συλλαλητήριο [Βίντεο]

Άντρες της ΕΛΑΣ φέρουν κάμερα μαζί τους στο φοιτητικό συλλαλητήριο που πραγματοποιείται στο κέντρο της Αθήνας

ΙΣΧΥΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 21 Ιαν 2021 | 13:11

Αθήνα: Σε εξέλιξη το φοιτητικό συλλαλητήριο - Μαζική συμμετοχή, χωρίς αποστάσεις, πολλοί χωρίς μάσκες

Πραγματοποιείται φοιτητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για τα ΑΕΙ

ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ 21 Ιαν 2021 | 12:59

Θεσσαλονίκη: Ξύλο και προσαγωγές στο φοιτητικό συλλαλητήριο για το νομοσχέδιο των ΑΕΙ

Επεισόδια και χημικά στο φοιτητικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΟΧΗ 21 Ιαν 2021 | 11:55

Το σχέδιο Χρυσοχοϊδη για τις διαδηλώσεις: Δεν θα κλείνουν οι δρόμοι για πορείες των 100 ατόμων- Μόνο πεζοδρόμιο

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ανακοίνωσε το νέο επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για την αντιμετώπιση των συναθροίσεων.

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ 21 Ιαν 2021 | 11:21

Θεσσαλονίκη: Δύο ομογενείς από την Γεωργία οι δράστες της αιματηρής ληστείας σε ψιλικατζίδικο

Τους δράστες αιματηρής ληστείας σε επιχείρηση εμπορίας ψιλικών στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμούς της Θεσσαλονίκης, ταυτοποίησε η ΕΛ.ΑΣ., ανακοινώνοντας την εξιχνίαση της υπόθεσης.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΙΑ 20 Ιαν 2021 | 06:33