Ενταση στις φυλακές Κορυδαλλού με κρατούμενους

Αναστάτωση επικρατεί από το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, εξαιτίας της μεταγωγής του κρατουμένου Κ.Γιατζόγλου στις φυλακές της Λάρισας.

entasi-kai-epeisodia-stis-fulakes-korudallou
SHARE THIS
0
SHARES

Αναστάτωση επικρατεί από το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, εξαιτίας της μεταγωγής του κρατουμένου Κ.Γιατζόγλου στις φυλακές της Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες κρατούμενοι της Α και Δ πτέρυγας που διαμαρτύροντακατέλαβαν χώρους, ενώ αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις. 

Στις φυλακές Κορυδαλλού έχει ήδη μεταβεί εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης προκειμένου να ενημερωθεί και να μετάσχει στις διαπραγματεύσεις με τους κρατούμενους που διαμαρτύρονται για τη μεταγωγή συγκρατουμένου τους στις φυλακές της Λάρισας.

Παράλληλα το υπουργείο Δικαιοσύνης υπογραμμίζει ότι όλα τα κλειδιά των θυρών των φυλακών βρίσκονται στα χέρια των σωφρονιστικών υπαλλήλων και όχι των κρατουμένων.

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσαν και οι Κώστας Γουρνάς, Δημήτρης Κουφοντίνας, Γιώργος Πετρακάκος και Γιώργος Πολύδωρος. «Ως μια πρώτη αντιδραση στην πρωτοφανή απαγωγή του συγκρατουμενου και απεργού πείνας Ντίνου Γιαγτζογλου από τα εκαμ, σήμερα το πρωί, κρατάμε το προαύλιο ανοιχτό τις μεσημεριανές ώρες. Συμπαραστεκομαστε στη διαμαρτυρία των κρατουμένων στις ανδρικές φυλακές. Ο αυταρχισμός του υπουργείου δικαιοσύνης δε θα περάσει!» αναφέρουν. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook