Ακυρώθηκε πλειστηριασμός α' κατοικίας πυρόπληκτων - παρέμβαση Άδωνι

Ένταση επικράτησε έξω από συμβολαιογραφείο στην Αθήνα, όταν μέλη του ΠΑΜΕ ήρθαν στα χέρια με αστυνομικούς. Παρέμβαση Άδωνι Γεωργιάδη για τον πλειστηριασμό ακινήτου.

entasi-metaksu-pame-kai-astunomikwn-eksw-apo-sumbolaiografeio-fwto
SHARE THIS
0
SHARES

Ένταση επικράτησε έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Μαυροκορδάτου στην Αθήνα, όταν μέλη του ΠΑΜΕ ήρθαν στα χέρια με αστυνομικούς. Ο υπουργός Ανάπτυξης παρενέβη άμεσα στο ζήτημα του πλειστηριασμού ακινήτου οικογένειας.  

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, ότι ο πλειστηριασμός σταμάτησε με δική του παρέμβαση στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών.

«Δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ευχαριστώντας την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για την άμεση ανταπόκριση και την τράπεζα που σταμάτησε τον πλειστηριασμό.

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η οικογένεια της οποίας το σπίτι βγαίνει σε πλειστηριασμό, έχει χάσει το μαγαζί αλλά και το σπίτι τους από πυρκαγιά, ενώ έχασαν και τον πατέρα τους στη φωτιά.

Νωρίτερα, είχε επικρατήσει ένταση, όταν δυνάμεις της Αστυνομίας είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο από νωρίς, καθώς το ακίνητο της οικογένειας βγαίνει σε πλειστηριασμό.

 

Τα πνεύματα οξύνθηκαν με τα μέλη του ΠΑΜΕ που ήταν εκεί για να διαμαρτυρηθούν, αλλά αντάλλαξαν σπρωξιές με τους αστυνομικούς, χωρίς όμως η ένταση να πάρει διαστάσεις. 

 

 

 

Φωτό: Ευρωκίνηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook