Ένταση στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τους πλειστηριασμούς video

Μέλη από το "Κίνημα δεν πληρώνω" κι εκπρόσωποι της ΛΑΕ και του ΕΠΑΜ, ματαίωσαν δύο πλειστηριασμούς καταστημάτων για τους οποίους υπήρχε άδεια διενέργειάς τους

SHARE THIS
0
SHARES

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο Αθηνών αφού για ακόμη μια φορά μέλη του ΕΠΑΜ και του Κινήματος «Δεν Πληρώνω» ματαίωσαν δύο πλειστηριασμούς. 

Στο Ειρηνοδικείο παρευρέθηκαν επίσης η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς και ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης. 

 

Τα πνεύματα άναψαν όταν άνδρες της αστυνομίας εμπόδισαν την είσοδο των κινημάτων στην αίθουσα 7 του Ειρηνοδικείου όπου μέσα βρίσκονταν δύο συμβολαιογράφοι. 

Ωστόσο στην συνέχεια μπήκαν στην αίθουσα όπου ανάγκασαν τους συμβολαιογράφους να αποχωρήσουν και να ματαιώσουν δύο πλειστηριασμούς καταστημάτων για τους οποίους να σημειωθεί πως υπήρχε άδεια διενέργειάς τους από τον συμβολαιογραφικό σύλλογο. 

 

Σημειώνεται ότι στην Αττική για την Τετάρτη ήταν προγραμματισμένοι 83 πλειστηριασμοί που δεν αφορούν πρώτες κατοικίες.

Κι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ήταν παρών στην (προσωρινή ευτυχώς) ένταση
Κι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ήταν παρών στην (προσωρινή ευτυχώς) ένταση

Συγκεκριμένα, 34 πλειστηριασμοί ήταν προγραμματισμένοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 1 στο Ειρηνοδικείο Αίγινας, 6 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, 4 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών (Μενιδίου), 1 στο Ειρηνοδικείο Ελευσίνας, 3 στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, 2 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, 10 στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Κυθήρων, 1 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, 3 στο Ειρηνοδικείο Μεγάρων, 5 στο Ειρηνοδικείο Ν.Ιωνίας, 4 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, 2 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου, 2 στο Ειρηνοδικείο Σαλαμίνας και 4 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook