Follow us

ΕΟΤ: Η αληθινή ιστορία του Όττο, η νέα ελληνική καμπάνια - "Θα θέλεις να μείνεις για πάντα!" [Βίντεο]

Μια πραγματική ιστορία είναι το storytelling της φετινής καλοκαιρινής τουριστικής καμπάνιας του ΕΟΤ

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
1

Δροσερή, διαφορετική και συναισθηματική η νέα καμπάνια του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με πρωταγωνιστή τον Όττο, έναν Αυστριακό που επισκέφθηκε πριν χρόνια τη χώρα μας για να γευτεί το ελληνικό καλοκαίρι, όμως "αιχμαλωτίστηκε" από το συναίσθημα που του δημιούργησε η Ελλάδα και; Έμεινε για πάντα!

Μια πραγματική ιστορία είναι το storytelling της φετινής καμπάνιας του ΕΟΤ, που με επίκεντρο τις ομορφιές της χώρας, φιλοδοξεί να δείξει ότι η Ελλάδα δεν είναι τυχαία ο αγαπημένος προορισμός εκατομμυρίων επισκεπτών. Είναι ο τόπος που τους επανασυνδέει με όλα όσα είναι σημαντικά για εκείνους. Είναι πολύ απλά, η απαραίτητη στάση για να επανεκτιμήσουν την αξία της ζωής.

Η ανεπιτήδευτη γοητεία και η απλότητα της χώρας -τα στενά σοκάκια, οι φιλικοί άνθρωποί μας, τα άσπρα σπιτάκια, ο ζεστός ήλιος, η απέραντη ακτογραμμή της, η εξοχή, τα γραφικά ορεινά χωριουδάκια και οι παραδοσιακές γεύσεις μας… όλα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν ως "επικίνδυνα" θέλγητρα για τους επισκέπτες, με αποτέλεσμα κάποιοι… να μη θελήσουν να φύγουν ποτέ.

Φέτος, όποιος σκέφτεται να επισκεφθεί την Ελλάδα, καλύτερα να το ξανασκεφτεί. Γιατί αν βρεθεί έστω και μια φορά στη χώρα, είναι πολύ πιθανό να θέλει να μείνει για πάντα. Και δεν το λέμε εμείς οι Έλληνες, αλλά όλοι εκείνοι στους οποίους όντως συνέβη. Εμπνεόμενοι, λοιπόν, από τις αληθινές ιστορίες τους, αποφασίσαμε ως χώρα να "προειδοποιήσουμε" τους ταξιδιώτες για το τι μπορεί να τους συμβεί (!). Γιατί καμιά φορά, στην Ελλάδα, οι διακοπές γίνονται το νέο σου σπίτι.

Η καμπάνια, που προβάλλεται ήδη σε αγορές-στόχους για τον ελληνικό τουρισμό, υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση.

Δείτε το βίντεο:

Κικίλιας: Ένα από τα πέντε ισχυρότερα τουριστικά brand στον κόσμο

"Ως ένα από τα πέντε ισχυρότερα τουριστικά brand στον κόσμο με τα πασίγνωστα τοπία, φέτος επιλέξαμε να επικεντρωθούμε στα συναισθήματα που προκαλεί η επίσκεψη στη χώρα μας. Μια αληθινή ιστορία εμπνέει τη νέα καμπάνια προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό. Μέσα από την εξιστόρηση της εμπειρίας ενός ταξιδιώτη ο οποίος αρχικά ήρθε στην χώρα μας για διακοπές, αλλά η γαλήνη, η απλότητα και οι ομορφιές που βίωσε, τον οδήγησαν να μείνει, να εργαστεί, να κάνει οικογένεια στην Ελλάδα, και τελικά να αλλάξει τη ζωή του για πάντα.

Η καλοκαιρινή μας καμπάνια, σε συνέχεια της επιτυχημένης χειμερινής αλλά και της προβολής για το citybreak αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο της στρατηγικής μας να έχουμε φέτος μια επιτυχημένη χρονιά. Για ακόμα μια φορά θερμές ευχαριστίες στο Ίδρυμα Ωνάση και ιδιαίτερα στον πρόεδρό του κ. Αντώνη Παπαδημητρίου για την άοκνη βοήθεια και υποστήριξη στο έργο του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, όλο το χρόνο., δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης δήλωσε για την νέα καμπάνια: "Μετά το Greece does Have a Winter και το Greekend, o EOT συνεχίζει την δυναμική προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό. Έχοντας διανύσει μία πορεία αρκετών μηνών με καμπάνιες στις αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ όλο το χειμώνα και την άνοιξη, ήρθε η ώρα για την κλασική καλοκαιρινή καμπάνια. Μία αληθινή ιστορία γίνεται η βάση του περιεχομένου φέτος, το οποίο αγγίζει το συναίσθημα των ταξιδιωτών και βάζει σε πρώτο πλάνο την αυθεντικότητα του προορισμού Ελλάδα. Ταυτότητα και αυθεντικότητα τόσο ισχυρές που θα κάνουν τον επισκέπτη να σκεφτεί να μείνει για πάντα στη χώρα μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα στελέχη του ΕΟΤ και της Ogilvy για την εξαιρετική δουλειά και φυσικά το Ίδρυμα Ωνάση για την στήριξή του σε άλλη μία καμπάνια της χώρας μας στο εξωτερικό".

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 07 Ιουν 2023 | 08:05

Νεκρή 19χρονη έγκυος στη Νέα Μάκρη - Καταγγελία ότι περίμενε για ώρες το ασθενοφόρο

Οι συγγενείς καταγγέλλουν πως η 19χρονη ήταν ζωντανή όταν την παρέλαβε το ασθενοφόρο και πιστεύουν ότι ήταν ζωντανή και όταν έφτασε στο κέντρο υγείας Νέας Μάκρης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 07 Ιουν 2023 | 07:52

Πανελλήνιες 2023: Σε μαθήματα ειδικότητας εξετάζονται από σήμερα οι υποψήφιοι στα ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που παίρνουν μέρος στις Πανελλήνιες 2023, στη σημερινή τρίτη ημέρα, θα εξεταστούν σε μαθήματα ειδικότητας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 07 Ιουν 2023 | 07:33

Ποιος είναι ο "υπόγειος τραπεζίτης" των καρτέλ κοκαΐνης στη Γλυφάδα - Ο KLAVER διακίνησε 250 εκατ. ευρώ

Ο "υπόγειος τραπεζίτης" διακινούσε και ξέπλενε βρώμικο χρήμα για λογαριασμό μεγάλων καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών.

ΝΕΟ ΣΚΙΤΣΟ 07 Ιουν 2023 | 07:24

Αρκάς: Τα... σατανικά σχέδια της Ασημίνας και η παρατηρητικότητα του Ναπολέοντα [εικόνα]

Με ένα νέο χιουμοριστικό σκιτσο μάς καλημερίζει σήμερα ο Αρκάς.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΕΜΥ 07 Ιουν 2023 | 07:04

Καλοκαιρινός καιρός με υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και συννεφιά - Πού θα ξεπεράσει τους 31 βαθμούς ο υδράργυρος

Καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός σήμερα, αφού η θερμοκρασία σε κάποιες περιοχές θα αγγίξει μέχρι και τους 31 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΔΡΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ 07 Ιουν 2023 | 06:48

Συμπλοκή με έναν 61χρονο νεκρό τα ξημερώματα στην Πλατεία Βάθη

Ο άνδρας έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

ΔΕΙΤΕ 07 Ιουν 2023 | 06:00
ΣΤΟ STAR 06 Ιουν 2023 | 23:35

Διακινητής τραβάει με τζετ σκι το φουσκωτό με τους μετανάστες στο στενό της Μυκάλης

Παρά την έντονη παρουσία τουρκικών ακταιορών στο σημείο, παρατηρείται ότι, όχι μόνο δεν εμποδίζουν τους μετανάστες, αλλά στην ουσία τους σπρώχνουν στην Ελλάδα.

ΣΤΟ INSTAGRAM 06 Ιουν 2023 | 22:53
ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ 06 Ιουν 2023 | 22:46

Τζόκερ κλήρωση 2606: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για σήμερα (6/6/2023)

Ποιοι αριθμοί κερδίζουν σήμερα στην κλήρωση του Τζόκερ

ΣΕΠΟΛΙΑ 06 Ιουν 2023 | 22:35

Κολωνός: Πρώην διοικητή της Αστυνομίας βάζει στο "κάδρο" η 12χρονη - "Φοβάμαι μη μας δει η γυναίκα μου"

Στην 36σέλιδη κατάθεση της 12χρονης που έδωσε στις 11 Απριλίου, γίνεται αναφορά για πρώην διοικητή της Αστυνομίας και 47χρονο οικογενειάρχη.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ 06 Ιουν 2023 | 22:21

Κως: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε παράτυπους μετανάστες από την Τουρκία - Με τη συμβολή της ΕΥΠ

Η εγκληματική οργάνωση στόχευε μετέπειτα στη μεταφορά τους στην ενδοχώρα προκειμένου να προωθηθούν σε ευρωπαϊκές χώρες - Πώς δρούσαν οι δύο ομάδες

ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ 06 Ιουν 2023 | 22:16

Σαράντα ΜΚΟ στο στόχαστρο για μαύρο χρήμα - Πώς γίνεται το "ξέπλυμα"

Τα πορίσματα έχουν υποβληθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές για την άσκηση ποινικών διώξεων.