X

Επανεμφάνιση Τσιόδρα με ομιλία για την πανδημία σε εκδήλωση της Ακαδημίας Αθηνών

Μετά από σχεδόν πέντε μήνες που έχει να μιλήσει δημοσίως, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας θα παραθέσει ομιλία για την εξέλιξη του κορονοϊού.

Γράφει: TheToc team

Μετά από σχεδόν πέντε μήνες που έχει να μιλήσει δημοσίως, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας θα παραθέσιε ομιλία για την εξέλιξη του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσιόδρας θα συμμετάσχει σε εκδήλωση της Ακαδημίας Αθηνών, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, σήμερα στις 18:00, με ομιλία υπό τον τίτλο "Πανδημία SARS-COV-2: Η επιστήμη συνοδοιπόρος με την αβεβαιότητα στην αναζήτηση της αλήθειας".

Η ομιλία του αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο καθηγητής λοιμωξιολογίας είναι ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την τακτική ενημέρωση των πολιτών, κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας στην Ελλάδα, την περασμένη άνοιξη.

Σημειώνεται ότι η τελευταία του επίσημη εμφάνιση του ήταν στις 5 Νοεμβρίου, όταν από κοινού με τον πρωθυπουργό ανακοίνωσαν το δεύτερο lockdown.

Την ομιλία θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live στη διεύθυνση academyofathens.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ