X

Επεισόδια στο Μέγαρο Μουσικής: Ξύλο και χημικά - Έκλεισε η Κηφισίας [Βίντεο - Εικόνες]

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στο πάρκο Ελευθερίας, δίπλα από το Μέγαρο Μουσικής, μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και εκπαιδευτικών

Γράφει: TheToc team

Ένταση ξέσπασε στο πάρκο Ελευθερίας, πολύ κοντά στο Μέγαρο Μουσικής, όπου ήταν σε εξέλιξη διαμαρτυρία εκπαιδευτικών και φοιτητών, το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παρευρισκόμενοι διαδήλωναν με πανό και συνθήματα, λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο εκδήλωσης του Υπουργείου Παιδείας, με θέμα: "4 χρόνια έργο για την Παιδεία - Αλλαγή στην πράξη", στο Μέγαρο Μουσικής, όπου παρέστη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι συγκεντρωμένοι εκπαιδευτικοί επιχείρησαν να σπάσουν το "φράγμα" των αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να φτάσουν μπροστά στο Μέγαρο Μουσικής, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να απαντήσουν με περιορισμένη χρήση χημικών.

Διαβάστε Επίσης

Λόγω των επεισοδίων διεκόπη η κυκλοφορία στη Λεωφόρος Κηφισίας, από το ύψος της Πανόρμου.

Στις φωτογραφίες φαίνονται τα επεισόδια και η χρήση βίας που άσκησαν οι αστυνομικές δυνάμεις εναντίον των διαδηλωτών.