
Σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εκτιμάται, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ότι ανήκει 26χρονη, η οποία μετέφερε πάνω από 14,5 κιλά ηρωίνης και συνελήφθη ύστερα από αστυνομική καταδίωξη, κατά μήκος της οδού Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη.
Το όχημα το οποίο οδηγούσε δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών αναπτύσσοντας ταχύτητα για να διαφύγει, ενώ εμβόλισε περιπολικό.
Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, η 26χρονη άρχισε και πετούσε από το παράθυρο τα ναρκωτικά. Πέταξε ένα τσαντάκι ώμου και μια υφασμάτινη μαξιλαροθήκη, που περιείχαν 25 δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 14 κιλών και 750 γραμμαρίων, ναρκωτική ουσία την οποία φέρεται να είχε παραλάβει νωρίτερα από μεταφορική εταιρία στο Καλοχώρι.
Τελικά, συνελήφθη στην περιοχή του ΚΤΕΛ Μακεδονία, όταν ακινητοποιώντας το όχημα προσπάθησε να διαφύγει πεζή.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η αξία της κατασχεθείσας ποσότητας ηρωίνης εκτιμάται σε 200.000 ευρώ και προοριζόταν να διακινηθεί στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.
![Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: 26χρονη μετέφερε 14 κιλά ηρωίνης και εμβόλισε περιπολικό [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/b2/b2ac940a88e84886bb1c3419da4c5c5a.jpg?v=1&maxwidth=650&)

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr