X

Epic: Αντιδήμαρχος στη Λάρισα κάνει τον τροχονόμο επειδή... χάλασαν τα φανάρια [εικόνες]

Ο αντιδήμαρχος Βιώσιμης Κινητικότητας Ντίνος Διαμάντος, έκανε τον… τροχονόμο ρυθμίζοντας την κίνηση των οχημάτων έτσι ώστε αποφευχθεί νέο κυκλοφοριακό "έμφραγμα".

Γράφει: TheToc team

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης οι φωτεινοί σηματοδότες που βρίσκονται στην Τρίγωνη πλατεία στην συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Μανδηλαρά στη Λάρισα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σημείο.

Εκεί βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Βιώσιμης Κινητικότητας, κ. Ντίνος Διαμάντος ο οποίος θέλοντας να βοηθήσει την κατάσταση, έκανε τον… τροχονόμο ρυθμίζοντας την κίνηση των οχημάτων έτσι ώστε αποφευχθεί νέο κυκλοφοριακό "έμφραγμα".

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, το συμβάν έγινε στις 8.15 το πρωί και ο κ. Διαμάντος ρύθμιζε την κυκλοφορία για λίγα λεπτά έως ότου σπεύσει στο σημείο η Δημοτική Αστυνομία.

Διαβάστε Επίσης

Δείτε εικόνες: