
Κορονο - οίκοι ανοχής, επίδοξοι χορευτές εν μέσω πανδημίας, αθλούμενοι σε ...ταράτσες. Τρεις ακόμα οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, γυμναστήριο, κουρείο, ακόμα και χορευτικο σύλλογο εντόπισαν σε λειτουργία οι αστυνομικοί που προχώρησαν σε 26 συλλήψεις σε ολόκληρη τη χώρα μεσα σε δύο 24ωρα.
Οι ευφάνταστοι ...παραβάτες
Συνολικά 17 άτομα εντόπισαν το βράδυ της Παρασκευής οι άνδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, στους τρεις παράνομους οίκους ανοχής που λειτουργούσαν γύρω από την Πλατεία Ομονοίας, αγνοώντας τις απαγορεύσεις αλλα και την πρόσφατη έφοδο της αστυνομίας σε αντίστοιχο χώρο της περιοχής. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τούς τρεις προσωρινά υπεύθυνους για την λειτουργία των οίκων ανοχής, 8 εργαζόμενες και 6 πελάτες, βεβαιώνοντας τους συνολικα πρόστιμα ύψους 14.100 ευρώ για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.
Φρούριο η Πάτρα
Στην Πάτρα, ανεβαίνοντας στην ταράτσα, επιχείρησαν να γλυτώσουν τα πρόστιμα, 12 άτομα που εντόπισαν οι αρχές να αθλουνται σε γυμναστήριο που λειτουργούσε κανονικά την Παρασκευή παρά την απαγόρευση."Φρούριο θυμίζει από χθες το πρωί, ο Ιερός Ναός του Αγίου Ανδρέα, εν όψει του σημερινού εορτασμού του πολιούχου της Πάτρας". Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Τροχαίας Πατρών δεν επιτρέπουν σε κανένα πιστό να προσεγγίσει το σημείο, ενώ στους δρόμους γύρω από το ναό εχουν τοποθετηθεί κορδέλες και οι θύρες της εκκλησίας φυλάσσονται από ιδιωτική ασφάλεια.
"Η Πάτρα θα τιμήσει τον Πολιούχο της με την ίδια ευλάβεια, αλλά ο καθένας στο δικό του σπίτι. Χωρίς επισκέψεις, χωρίς συναναστροφές" δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος βρέθηκε στην Πάτρα και συμμετείχε σε σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.
Συνολικά το Σάββατο οι υπηρεσίες της αστυνομίας πραγματοποιήσαν 53.184 ελέγχους σε όλη τη χώρα και βεβαίωσαν 1.316 πρόστιμα γιά παράνομες μετακινήσεις και 418 για μη χρήση μάσκας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr