Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε την Κυριακή επικαιροποιείται, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.
Στην Αθήνα μάλιστα, αυτήν την ώρα "άνοιξαν οι ουρανοί", με έντονη βροχόπτωση, χαλάζι σε περιοχές της πρωτεύουσας και δυνατές βροντές από τους κεραυνούς. Οι καταιγίδες αυτές, σε τοπικό επίπεδο, ενδέχεται να προκαλέσουν σχετικά αυξημένα ύψη βροχής.
Αναλυτικά:
Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους και χαλαζοπτώσεις, προβλέπονται σήμερα Δευτέρα (26/1) σε πολλές περιοχές της ανατολικής χώρας και αύριο Τρίτη (27/1) μέχρι το απόγευμα στη νότια - νοτιοανατολική νησιωτική Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:
α. στην ανατολική Μακεδονία, την κεντρική Μακεδονία και τη Θράκη έως αργά το βράδυ της Δευτέρας. Στη Θεσσαλονίκη ειδικότερα έως το απόγευμα.
β. στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου σήμερα Δευτέρα από νωρίς το απόγευμα έως και το πρωί της Τρίτης
γ. στα Δωδεκάνησα σήμερα Δευτέρα από νωρίς το απόγευμα έως και τις απογευματινές ώρες της Τρίτης
δ. στην Κρήτη σήμερα Δευτέρα έως και τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης
ε. στην Αττική έως και τις μεσημβρινές ώρες σήμερα Δευτέρα.
Β. Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο έως σήμερα αργά το απόγευμα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

